Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

quote:
Initial creeata de ANDREEABANICA

Pe mine de exemplu ma innebunesc oamenii care se contrazic fara sa stie despre ce vorbesc.
Ex.:femeie care vorbeste despre nastere cu toate ca nu a nascut niciodata si lista ar putea continua.

Nu intentionez sa intru in vreo polemica, dar pe mine (ca sa raspund la subiect !) tocmai asta ma agaseaza, persoanele care considera ca daca nu ai trait o chestie nu ai dreptul sa vorbesti despre ea, ca si cum nu ai putea-o cunoaste.

Citi ginecologi barbati au nascut ? si totusi femeile au incredere in ei...si in timpul sarcinii (crezi ca din ce au trait ei stiu ce resimte o femeie in acea perioada)... si la nastere..poti fi mai documentat pe o tema decit cineva care traieste in miezul acelei probleme ! Dar daca pe tine te deranjeaza... it's your opinion !

------------------------
If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

dragilor..eu NU SUPORT sa trec strada!!!
de fiecare fucking data cand vreau sa traversez se sparge conducta cu masini,un sir imens desi cu o clipa inainte (inainte sa ajung la locul de traversat evident)nu trece nimeni.
Urasc asta,din tot sufletul si din toata fiinta mea..chiar si cand astept la semafor,ajung in clipa cand se face rosu si dureaza pana la verde de ma crizez...efectiv la orice traversare injur in barba ca la usa cortului, oameni buni URASC sa traversez orice nenorocita de strada -nu-mi aduc aminte sa se fi intamplat sa pot trece strada fara sa astept o vesnicie.(bine ca de cand am copil mi-e si frica sa trec cand vad o masina in capul strazii care vine cu viteza)

ok..apoi urasc specimenele umane care spun ceva si apoi nu mai recunosc,care nu-si cer scuze cand gresesc,sau care spun ceva si daca e vorba sa repete spun..n-am spus nimic!!sau cei care isi dau cu parerea despre ceva care n-au trait pe pielea lor.

apoi ma calca pe nervi ..cumplit!!cand cineva pacane si tacane din unghii,pix,bate din picior,isi pocneste degetele sau alte oase..mooooooor!!!si alte chestii ritmice si zgomotoase.in scoala si in fac. am fost un monstru,turbam cand incepea careva sa tacane dintr.un pix..cred ca ,desi am diploma,n-as fi fost in stare sa fiu profesor,doar din cauza asta.

si imi sare tandara din orice cand nu e lumina puternica,asa ma irita de tare penumbra si becurile slabe..nu va puteti imagina.Sigur ca apreciez o seara romantica cu lumanarele dar daca nu e vorba de romantisme ma crizez fara doua-trei becuri de o suta sau de 60.

si ma crizez cand nu e trasa perdeaua frumos (bine ca de 3 ani de cand sunt in germania nu am NICI o perdea la nici un geam-alt motiv de criza)dar in general nu suport sa fie trasa pe jumate(am disperat-o o viata pe mama cu asta)
Si nu ma pot baga in pat pana nu inchid toate usile de la toate dulapurile..chiar e comic,nu??dar am efectiv senzatia de gaura neagra care se mareste.

ca sa nu mai spun ca nu suport sa dorm in intuneric bezna-eu nu trag jaluzelele nooptea dora de dragul luminii de pe strada..sau sa ma trezesc dimineata fara soare in camera...teribil de deprimant(exact opusul lui barbatu-meu..cu greu am ajuns la un compromis,tragem jaluzelele doar pe jumate)

in rest...turbez de nervi daca dimineata nu am nici o tigara in prima jumatate de ora(adica dupa ce fac cafeaua)...e de jale ce crize de nervi sunt in stare sa fac:)

andreea...dupa cate am scris aici trag concluzia ca nu sunt o persoana echilibrata dar eu zic despre mine ca sunt chiar fooooarte toleranta si astea cateva pasarele sunt acceptabile,..bine ca n-am mai auzit pe nimeni care sa se crizeze la traversat sau la usa de la dulap...dar sper totusi ca exista o explicatie...costele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Mihiasiro,eu vorbesc de un fapt concret,nu vreau sa dau nume sau sa arat cu degetul,dar este vorba de o persoana care chiar crede ca le stie pe toate,chiar absolut toate(buricul pamantului,cum spunea cineva pe aici),fara nici o pregatire in domeniu.
Uite iti dau un exemplu concret:cand am fost eu insarcinata,de pe la 6 luni au inceput contractiile pregatitoare,ok,nici o problema,numai ca odata au fost mai dureroase si m-am speriat un pic;respectiva de colo cu un ranjet superior:"stai linistita,ca e normal".Acum este si ea insarcinata si cand se contracta burtica si mai trece cate un junghi dintr-o parte in alta,ia repede un No-spa si un Distonocalm si se sperie si o trec toate apele.
Acum intelegi ce vreau sa spun!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

quote:
dragilor..eu NU SUPORT sa trec strada!!!
de fiecare fucking data cand vreau sa traversez se sparge conducta cu masini,un sir imens desi cu o clipa inainte (inainte sa ajung la locul de traversat evident)nu trece nimeni.
Urasc asta,din tot sufletul si din toata fiinta mea..chiar si cand astept la semafor,ajung in clipa cand se face rosu si dureaza pana la verde de ma crizez...efectiv la orice traversare injur in barba ca la usa cortului, oameni buni URASC sa traversez orice nenorocita de strada -nu-mi aduc aminte sa se fi intamplat sa pot trece strada fara sa astept o vesnicie.(bine ca de cand am copil mi-e si frica sa trec cand vad o masina in capul strazii care vine cu viteza)

ok..apoi urasc specimenele umane care spun ceva si apoi nu mai recunosc,care nu-si cer scuze cand gresesc,sau care spun ceva si daca e vorba sa repete spun..n-am spus nimic!!sau cei care isi dau cu parerea despre ceva care n-au trait pe pielea lor.

apoi ma calca pe nervi ..cumplit!!cand cineva pacane si tacane din unghii,pix,bate din picior,isi pocneste degetele sau alte oase..mooooooor!!!si alte chestii ritmice si zgomotoase.in scoala si in fac. am fost un monstru,turbam cand incepea careva sa tacane dintr.un pix..cred ca ,desi am diploma,n-as fi fost in stare sa fiu profesor,doar din cauza asta.

si imi sare tandara din orice cand nu e lumina puternica,asa ma irita de tare penumbra si becurile slabe..nu va puteti imagina.Sigur ca apreciez o seara romantica cu lumanarele dar daca nu e vorba de romantisme ma crizez fara doua-trei becuri de o suta sau de 60.

si ma crizez cand nu e trasa perdeaua frumos (bine ca de 3 ani de cand sunt in germania nu am NICI o perdea la nici un geam-alt motiv de criza)dar in general nu suport sa fie trasa pe jumate(am disperat-o o viata pe mama cu asta)
Si nu ma pot baga in pat pana nu inchid toate usile de la toate dulapurile..chiar e comic,nu??dar am efectiv senzatia de gaura neagra care se mareste.

ca sa nu mai spun ca nu suport sa dorm in intuneric bezna-eu nu trag jaluzelele nooptea dora de dragul luminii de pe strada..sau sa ma trezesc dimineata fara soare in camera...teribil de deprimant(exact opusul lui barbatu-meu..cu greu am ajuns la un compromis,tragem jaluzelele doar pe jumate)

in rest...turbez de nervi daca dimineata nu am nici o tigara in prima jumatate de ora(adica dupa ce fac cafeaua)...e de jale ce crize de nervi sunt in stare sa fac:)

andreea...dupa cate am scris aici trag concluzia ca nu sunt o persoana echilibrata dar eu zic despre mine ca sunt chiar fooooarte toleranta si astea cateva pasarele sunt acceptabile,..bine ca n-am mai auzit pe nimeni care sa se crizeze la traversat sau la usa de la dulap...dar sper totusi ca exista o explicatie...costele

LOL,bre mamico-dulcico,parca m-ai descris pe mine si crizele mele si parca ar mai fi cateva,dar totusi sa nu speriem oamenii

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

parca m-ai descris pe mine as mai adauga ca nu suport patul meu sa fie nefacut, haine aruncate prin baie, capacul de la WC lasat deschis, cearceaful sa nu fie strans la dunga, sa nu vad scrum pe langa scrumiera (ca de aia a fost facuta nu?) nu suport galagia dimineatza cand ma trezesc (fimea nu se pune) si oameni injurand dimineatza la 7 pe strada.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

- persoanele care plescaie cand mananca
- tacanitul ungherei, cand isi taie sotul meu unghiile
- dan negru, care urla ca un dement
- imprimanta matriceala (care listeaza in nestire la sf. de luna)
- fi-miu cand ii se face pofta de diverse chestii pe care le vede la altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

ma enerveaza oamenii care intr-o discutzie cu argumente isi dau seama k nu au dreptate si apoi intorc foaia si zic pai exact la asta ma refeream io, vaai moor!!! si am o persoana asa prin preajma si stiu k face deseori asa.

persoanele care exagereaza cand povestesc ceva

persoanele care insista la nesfarsit si ti-e asa greu sa le refuzi, mai ales cu mancare si bautura

persoanele care plescaie cand mananca, sau cand mesteca guma

cand cineva nu-si recunoaste vina

persoanele fixiste

cand vb cu cineva si nu asculta, ci se gandeste la altceva si pe urma intreaba ce tocmai ai spus

cred ca e bine sa vedem ce enerveaza pe alti oamani pentru a nu fi noi sursa enervarii, caci e clar k de multe ori si noi suntem enervanti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Recunosc, am multe lucruri care nu-mi plac: incepind cu Dan Diaconescu in direct care vorebste fara oprire si invita tot felul de personaje ciudate,
- o persoana din preajma mea care se agita si face pe sefa in fiecare zi si sustine ca ea are de lucru foarte mult si vezi Doamne o intreprindere intreaga sta pe umerii ei,
-dezordinea din dulapuri acasa,
-persoanele care intra in contact cu mine si se apleac la birou si imi sufla in nas
-servirea mesei pe farfurie in fata televizorului
- persoanele care ies la plimbare cu ciini in parc si lasa in urma lor nevoile ciinelui
- cind cineva primeste un telefon pe celular si iese repede din birou (daca este celular este clar ca vorbesti si in public )sa vedeti cum se string prin colturile holurilor la servici si vorbesc care mai de care
- cind cineva intra inaintea mea intr-un cabinet fara sa astepte si spune "am ceva de intrebat nu stau mult", de parca ceilalti sunt prosti.
- nu-mi plac lingusitorii si mai ales cei care stau cu umerii aplecati in fatza sefului gata sa -i cada in genunchi dar in mod obisnuit pozitia lor este dreapta, iar cu femeia de srevic sau portarul au o atitudine verticala de-a dreptul
- cel mai mult ma enerveaza sa ma culc seara si lucrurile sa nu fie puse la locul lor:jucarii, hainute, scrumiere, pahare, reviste ...(le string intotdeauna inainte de culcare de pe urma lui fiu-meu si ale sotului meu)
Echilibrata cred ca sunt pt. ca niciodata nu m-am aratat ca mi-ar displace asa ceva sau sa-mi ies din pepeni in fata unei astfel de situatii.Si cred ca si voi ceilalti sunteti foarte normali pt. ca oameni perfecti nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

pe mine cel mai tare ma enerveaza persoanele care put! mai ales luni dimineata, la servici...

si vecinii care stau cu ochii pe geam, sa vada ce ne-am mai cumparat; am imprumutat o data un serviciu de masa de 12 persoane, pus in doua cutii de carton, (faceam sfintire si nu posed asa ceva) si administratorul l-a abordat pe sotul meu zambind: "v-ati luat gresie"?

si oamenii care nu pastreaza distanta cand mi se adreseaza, care mi se baga in suflet; ma enerveaza sa le simt respiratia!!!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaG spune:

Pe mine cel mai mult ma enerveaza persoanele care vin in vizita si intra incaltate in casa. Plus toate persoanele care vin pentru diverse reparatii, si la fel fac. Poate pentru cine are gresie pe jos sau femeie de serviciu angajata, o fi mergand si asa. Poate ziceti ca sunt exagerata dar eu asta simt. Dupa o astfel de vizita aspir si sterg dupa ei.
Mai demult ma enervam foarte, pe indivizii care se repezeau la semafoare sa ne spele geamurile de la masina. Acum, de asta am scapat.

Anca

Mergi la inceput