Scorpiutzele - pe unde sunt ? (8)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
sunt putin libera ca tati s-a oferit sa mearga la plimbare cu gaza,sper sa nu revina in 5 minute.
ieri a descoperit ce fel de bb are ,era speriat si imi spunea stii ce viteza si ce fortza are la inhatzat obiecte ,n-ai timp sa vezi!de parca eu as fi fost plecata ,asa imi explica!
Elena,n-ai inteles,eu nu mai vreau alt bb,am trecut singura printr-o cezariana cu destule complicatzii dupa ,si nu mai vreau sa aud de asa ceva,poate sa fie si acasa sau nu .sincer ,nu ma mai intereseaza,mi-a promis prea multe si nu s-a tinut de cuvant ,gata cu pacaleala!
m-a anuntzat ca atunci cand va merge la seviciu va schimba camera.acum mai rezista eroic.si-a cam pierdut rabdarea ,a zis ca -mi face si masaj si ce vreau numai sa nu ma imbolnavesc ca nu se poate cu asa un bb.de fapt bb e vesel,el nu intelege ca ea vrea plimbata ,si sa -si satisfaca curiozitatzile atingand obiecte .
facuze el curat sambata si cand si-a dat seama ca Anda maninca pufuletzi si covrigi si-i arunca pe jos,s-a facut foc si para ca nu e curat!auzitzi la el !vrea curat cu bb ,credea ca e bibelou sau papusa Anda si o gasesti unde ai lasat-o.
fug si eu sa mai aranjez cate ceva si sa ma ocup de ora mea de cosmetica pina vin ei !
nu stiu daca nu v-am mai zis o data ca al meu sotz era sa-mi citeasca postarile si l-am convins sa nu o faca ,s-a ofensat pe moment ,apoi a zis ca nu-i curios!asa ca trebuie sa scriu de acum in absentza lui ,ca n-am chef sa ne suparam si nici sa-l las sa citeasca.
pupici la toate scorpiutzele!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
HelleneC spune:
Carmen, sa nu te superi, am zis si eu... asa de alt bebe! Te rog sa nu te suparacesti pe mine! Mai ales ca el nu a vazut cum e de la inceput cu un copil!
Sa stii ca si sotul meu cand descoperea cate ceva la bebe imi spunea ca si cum el a descoperit America si eu nu
, insa il potoleam: "ai uitat cine sta cu el mereu?" (nu ii convenea, dar... orgoliul meu marca un punct in plus)! Si pregateste-l pentru perioada in care va incepe sa mearga, cu premergatorul, catel, singura... nimic nu vei avea la locul sau... dar e o faza tare nostima, mie imi e dor de ea! Insa poate ne vedem noi pana la urma si te mai pun in garda
(daca vrei)!
Hai ca am chiulit destul... va pup pe toate!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Am trecut la capitolul 9, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48536" target="_blank">aici !
Rog moderatorii sa inchida acest subiect !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn