Mamici de septembrie - octombrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
nicole74 spune:
Cu placere, Ioana! Ma bucur ca iti place.
Am si eu o intrebare, unde apare rata de dezvoltare bebelusa pe eco de la Iosup sa stiu si eu unde ma uit.
Pupici
Nicole 20 saptamani
mysweetest spune:
'neatza, fetelor
nu am putut intra de dimineata ,se pare ca au fost ceva probleme cu site-ul.
Sunt foarte fericita fiindca aseara pe la 21.30 bb a avut program de ciocanit in partea stanga si l-a simtit chiar si tati cu mana pe burtica mea.
Cred ca a batut cu picioarele ca intr-o toba
timp de vreo 5 min si au fost niste lovituri destul de puternice ce nu puteau fi confundate cu altceva
.
Dimineata dupa ce am venit la serviciu si am inceput sa vorbesc cu cineva a inceput iarasi sa miste dar mai usor si in partea dreapta de data asta.
Se pare ca a mai crescut si a capatat puteri de il simt atat de bine.
Abia astept sa imi zceti si voi cum misca bb-ii vostri
.
20+4
Ioana75 spune:
nicole, pe pagina 2 a foii de la Iosup, in tabelul ala care e completat cu valori scrise de mina, apare un singur procent. Ala e
. Din cite imi amintesc, scria IC in fata (Indice de Crestere). Eu am intrebat pina acum mai multi dr. ce sint exact toate numerele alea de pe pagina a 2-a, nimeni nu mi-a zis nimic. Ieri a trebuit sa intreb de 2 ca sa aflu. Probabil sint informatii intre doctori
, ca sa nu ne stresam noi,
. Sa-mi zici si mie daca vrei, pe PM, cit o sa ai tu IC-ul, asa, sa fac si eu o comparatie...
Ioana
Racaru spune:
Ioana pentru IR marit doctorul Tutunaru recomanda "bio marin plus".
No-SPA se da pentru dureri, contractii din cite stiu eu.
Pune o intrebare pe site-ul lui Tutunaru - iti raspunde intr-o zi chiar el.
Flavia si mie mi-a recomandat sa fac triplu test chiar daca la eco morfologica totul este OK... eu am refuzat tocmai pentru a nu trece prin emotii inutile. Rezultatul acestui test este interpretabil... se raporteaza la o statistica a caracteristicilor fiecarui popor. Nu-ti face probleme, sunt sigura ca totul este foarte bine cu bebe-le tau.
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata gravidute si multumesc de inczrajari!
Sincera sa fiu sunt destul de linistita, pentru ca simt ca Stefan este bine sanatos. Singura mea dilema, pe care o voi rezolva saptamana viitoare, din concediu, este daca sa fac amnio sau echo morfologica. Deja sunt 2 dr. care sustin ca echo morfo este sufiecienta pentru acest caz, dar daca nu imi da un rezultat de 100% nu stiu daca ma voi increde in ea.
Eu vreau sa inlatur orice urma de indoiala.
Din pacate nu va voi putea spune ce am hotarat si nici cum este dupa, pentru ca voi fi in concediu 2 saptamani. Astayi si maine, in schimb, o sa imi mai gasesc cateva minute de scris, dar nu prea mult pt. ca am mult de munca.
Salutari de la Lucia_cs.
Flavia 17+
bonaparte spune:
Dragele mele,
ca sa incepem ziua intr-o nota optimista, eu as vrea sa subliniez urmatorul lucru:
nu se nasc copii cu malformatii pe toate drumurile, ba din contra
IN IMENSITATEA CAZURILOR SE NASC COPII NORMALI!!!
cred ca nu ar trebui sa ne paraseasca nici o clipa aceasta idee, dincolo de toate analizele si investigatiile la care ne supunem
Flavia, o sa fie bine!
O zi buna tuturor!

ioana 16
mysweetest spune:
De acord cu tine Bonaparte
!.
Flavia mult noroc si o sa vezi ca totul va fi bine pana la urma.
20+4
Tonnia spune:
Asa e, dar Romania e in top...
Vreau sa intreb pe toate fetele care nu au imunitate pt. CMV, listeria sau altele, va repetati analizele astea? Mie nu mi-a recomandat nimeni, dar mi se pare fara noima...Sa le fac de capul meu?
Ioana75 spune:
Antonia, nici eu n-am imunitate, si nu mi-a zis nimeni sa le repet in trimestrul 2. Mi s-a zis ca voi repeta aproape toate analizele din trimestrul 1 in trimestrul 3. Nu stiu nici eu ce sa fac, sa-mi zici si mie daca te hotarasti sa te duci
.
Ioana
Tonnia spune:
Ioana, eu cred ca cele fara imunitate sunt in situatia cea mai riscanta! Atunci de ce mai facem toate astea? Ca daca afli ca ai imunitate e OK, iar daca n-ai nu inseamna ca te bucuri, ci ca trebuie controlate...O sa iti spun ce decid, dar cred ca le voi face singura sapt. viitoare, tot ma intep pt. triplu...