Mamici de septembrie - octombrie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

valen, stai linistita ca si o verisoara de a mea a avut infectie urinara si a stat internata o stptamana in spital cu antibiotice (ampicilina). Sambata mergem la botezul copilului lor. Are 2 luni si e super sanatos.
Codruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Flavia, dar nu mai bine repeti triplu test in alta parte, de ex la Sanador, in Bucuresti? Amnio unde vrei sa faci?In Germania?

Ioana, la Sanador unde se lucreaza triplu? Ai idee? La ei sau il trimit tot la Genetic?

Miflore, mi-a placut faza cu rulota...parca si vad...

Valen, asa se cheama, stafilococ auriu? Auzisem de stafilococ alb si de streptococ auriu... In orice caz, sunt gramezi de antibiotice permise in sarcina, asa ca linisteste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Da Flavia, codruta are dreptate. Repeta triplul test! Dar nu la un laborator care lucreaza cu Genetic Lab. Poate poti sa-ti iei o zi libera sa vii in Bucuresti. Eu am facut la Sanador testul cind aveam 18 saptamini si 4 zile! Deci mai ai timp pentru test ... Daca vrei, sun la Sanador sa-i intreb ei unde dau la facut triplul test. Mie mi-au dat rezultatul dupa 2 zile, chiar daca mi-au zis ca dureaza 2 saptamini.

Fetelor, mi-am luat si rezultatul la ureaplasma, mycoplasma si urocultura de trimestrul 2, toate negative. Eu nu am repetat CMV + toxo IgM, cu toate ca am IgG-urile negative la ele. O intreb azi pe doctorita ce sa fac.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Da, Tonia, stafilococ auriu. Si eu am gasit pe net streptococ auriu; fir-ar mama lor sa fie, le vin eu de hac.Va multumesc frumos oricum si va voi spune cum am rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonaparte spune:

'neata dragute!

(eu va dau buna dimineata, dar pana intra mesajul meu s-ar putea sa fie trecut de orele amiezii. asa-i cu astia mai noi, suntem dati in urmarire generala )

La multi ani, Stefan! petrecere frumoasa !

si apropo de luatul in greutate: cunosc personal doua cazuri extreme. o mamica, care a luat ( fiind) doar 7 kg, deci undeva la limita de jos, chiar sub as spune :lichid suficient, copil normal, sanatos, toate bune; avantaj ea, care la o luna dupa nastere arata ca-nainte. am o prietena care a ajuns la aproape 30kg si s-a cam chinuit dupa aia sa scape de ele (i-a trebuit mai mult de un an), dar tot le-a dat jos

se spune ca cele mai plinute castiga mai putin in greutate, iar cele mai slabute..mai mult. nu stiu daca e o regula, probabil ca asa ar fi bine

la mine, prima data a fost asa: 7-8kg in primele 6 luni, inca pe atatea in ultimul trim, deci in total 15. kilogramele luate pe ultima suta le-am dat jos cam la 2 saptamani dupa nastere iar restul de 7-8 in vreo 4 luni. suna a problema de matematica. intrebarea e: cate kg am acum?, ca nici eu nu mai stiu

ideea e sa incercati sa tineti situatia sub control in prima jumatate, e mai usor. dupa aia..., mie una mi-a cam scapat

,
ioana,15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am o veste buna! Mi-a iesit bine triplu test! Am sunat la institutul acela si cica nu au voie sa zica rezultatul la telefon; eu eram coapta si tot intrebam, da e bun, da eu trebuie sa-mi anunt medicul cum e ca daca n-a iesit bine sa-mi programez amniocenteza si, ce mai credeti, in final mi-a zis ca e bun! Normal trebuia sa-mi zica negativ sau pozitiv dar asta e tot ce-am scos: BUN! Bun si-asa!
M-am mai linistit acum!
Flavia, si eu as zice sa repeti triplu inainte de amnio, fetele au dreptate! Si Ioanei i-a dat rezultatul repede, poate afli noul rezultat pana pleci in Germania, ca sa stai linistita!

Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

valen ti-am trimis si eu mai devreme un raspuns, dar vad ca s-a pierdut pe drum, oricum vad ca ti-au raspuns fetele intre timp, asa ca nu are rost sa repet si eu, nu-ti face probleme, se rezolva nanadana si eu am patit-o cu glicemia, dar am repetat-o dupa 3 zile si a iesit ok. Eu zic sa nu te stresezi si sa o repeti, poate fi o eroare sau cum a zis dr. mea, e posibil sa fi mancat ceva foarte dulce inainte cu o seara. sanatate! Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

miflore, multumim pentru subiectul cu bagajul, am pus deja link pe prima pagina!

valen, ne luam de mina cu antibioticele. Adevarul e ca mai bine ne luam de mina si mergeam la un film, dar asta e situatia.

mihaela (_e), frumoasa tzeapa pentru shef. Tzinem pumnii, si asteptam rezultatul de la eco miine.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dragelor, am deschis un subiect nou in Odisee cu titlul - Bagajul de spital - o lista utila pentru fiecare!
Acum asteptam sa vedem cu ce completari vin gravidutzele! Am vrut sa sciu totul cu liniute, ordonat, dupa aceea m-am gandit ca n-are nimeni rabdare sa citeasca o suta de pagini si le-am scris la rand...
Ideea e sa iasa listuta completa!
Ioana, acum asteptam sa scrie fetele acolo, nu?

Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Mariana, sa iti traiasca Stefan!

Mihaela, bafta la examen!

Voi cunoasteti vreun site in care as putea gasi evolutia beta HcG in timpul sarcinii. Valorile mediane date de Gentic Lab (adica valorile normale) nu prea coincid cu ceea ce am citi eu.

Flavia 16+

Mergi la inceput