oare gasesc un barbat care sa vrea copii???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a2p spune:

Desigur, vei intilni... Sint multi barbati care isi doresc mai presus de toate copii, si care stiu sa ii si creasca impreuna cu mamele... Sfaturi excelente ai primit deja...

Era un film interesant, cu o metafora cu buburuze... cu o doamna divortata in centrul filmului... E o chestie de atitudine... Dorindu-ti ceva mult vei face acel ceva posibil in viata ta... dar va veni cind nu te astepti...

De unde ma uit eu, as intreba exact invers--oare mai sint femei care sa-si mai doreasca copii?;) Dar raspunsul mi-l dau singur, si e desigur da... Timpul si atitudinea asupra vietii in general vor dovedi raspunsul, nu?

Multa multa bafta...

a2p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Eu cred ca este mai bine sa gasesti un sot, pentru ca numai un tata poate iubi foarte mult copilul lui. In ce priveste gasitul e usor depinde de tine. Trebuie sa ai cat mai multe cercuri, prietene, amice, sa nu-ti lipseasca zambetul dupa fata, si e bine sa fii atenta la cei din jurul tau poate e cineva care chiar vrea sa-i fii sotie, sfatul de a te plimba este foarte bun, chiar si iesitul in parc este o solutie. Sunt si barbati care vor o fata serioasa, frumoasa, ...
Eu m-am casatorit la 33 de ani (atunci am vrut), asa ca nu fii ingrijorata nu e timpul trecut!
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga Ana, parca o vad pe vara-mea acum 10 ani (cind era probabil de virsta ta). Tot asa zicea si ea. Si-a cunoscut actualul sot pe match.com si a facut o frumusete de fetitza cind avea 37 ani. Vorba fetelor, fa si altceva unde poti sa cunosti cit mai multa lume. ia cursuri de dans. mergi in vacanta. Inscrie-te la cursuri de limbi straine. Calatoreste. Be creative!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

eSTE O VORBA CARE SPUNE CA NU ESTE IMPORTANT SA IEI MEREU ASPIRINE CAND TE DOARE CAPUL, CI SA REZOLVI PROBLEMA DIN PRICINA CAREIA TE IA DUREREA DE CAP.
Asa se intampla si cu tine: cauta sa vezi de ce nu gasesti persoana potrivita pt tine. Poate sunt ceva probleme in tine, nu in altii.
In al doilea rand te legi la cap fara sa te doara. Copil fara sot? E durere de cap rea de tot. Necesita multa aspirina.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Doar atat?! Nu e mare lucru. Eu as fi mai pretentios daca as fi in locul tau. Un pic...macar. Dar stiu eu... nefiind in locul tau. Btw mai stii de unde sare iepurele? Nici nu stiu daca sa zambesc sau sa fiu serios. Treaba serioasa asta cu copiii.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

mai greu sint de gasit cei care sa te vrea cu copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxy spune:

Ai primit deja multe sfaturi.
Fii optimista, va veni si rindul tau.
E minunat sa ai un copil dar nu te gindi sa-l faci cu oricine, iti poti crea mai multe probleme,decit bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_maraa spune:

multumesc tuturor pentru sfaturile primite, cu ajutorul acestui forum am reusit sa fac multe, cum ar fi: am reusit sa realizez ca un copil are nevoie si de un tata, am reusit sa realizez ca nimic nu e intamplator pe lumea asta, am mai realizat ca tot ce ni se intampla placut sau neplacut ne face sa fim mai tari si mai intelepti si cel mai important lucru este ca am reusit sa cunosc un om deosebit care ma face sa ma simt extraordinar. inca o data va multumesc ca existati si ca mi-ati adus bucurie si lumina in suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Felicitari, anna_maraa!
Ma bucur pentru voi, sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si sa apara si micutul/micuta cat mai curand, ca fericirea sa fie deplina!
Va pup,

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Valiburu adevar graiesti Din toate mesajele tu ai pus punctul pe i....am o prietena care se plange mereu ca este singura, ca nu are o relatie, si marea problema este caracterul ei!!!! Nu sta nimeni cu ea pt ca are un caracter foarte urat...ea nu intelege si nu recunoaste asta....
Eu cu doi copii, la 32 de ani mi-am ales barbatul nu am stat sa fiu aleasa.Pe vremea aia erau dispusi 2 barbati sa se casatoreasca cu mine, eu l-am ales pe al treilea de care ma indragostisem nebuneste

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput