Gelozia - sarea si pierul unei casnicii?(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ma bag si eu in discutie, daca nu va suparati (prea tare)
Si eu sunt o geloasa...am mai scris la un alt subiect, deschis tot de Emma...mai, noi doua semanam intrucatva, avem o groaza de probleme...la fel ca si tine, zic si eu: daca e rau, de ce e rau?, daca e bine, de ce e asa bine?, nu cumva...? si uite intrebari peste intrebari, probleme si iar probleme...de cand am nascut (aproximativ 9 luni)parca s-a schimbat ceva; inainte eram mai linistita, aveam mai multa incredere in sotul meu; acum parca nu as mai baga mana in foc pentru el; si e culmea ca nu am dovezi clare...Cert e ca sunt constienta ca e absurd si ca ii caut nod in papura, cum se spune. Ma deranjeaza ca el nu e gelos, desi ar avea toate motivele; sunt cu 9 ani mai tanara, arat f bine (mi-au murit laudatorii) si sunt si f. modesta...Indiferenta lui eu o iau drept proba a infidelitatii...Nu se ataca daca merg undeva fara sa-i spun, are incredere, zice el. Eu nu pot fi asa. Oare eu il iubesc mai mult decat ma iubeste el pe mine? Sau are pe alta care ii suscita interesul de aceea nu il intereseaza prea tare ce fac eu? Voi ce credeti? Multumesc.

Mada si Sofia, 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

cum sa ne suparam ,mada.eu chiar ma bucur ca mai gandeste cineva ca mine.nu mai sunt o ciudata.oricum m-au ajutat mult fetele si incerc sa nu mai pun atat de mult la suflet.daca o mai iau pe aratura strig dupa ajutor sau ma gandesc ca si dc ma framant,si daca nu,tot ma inseala.glumeam,cu ultima parte.n-am ajuns asa de evoluata.ii iubim noi prea mult,iar dc ne suporta,cred a si ei ne impartasesc la fel de mult sentimentele.

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Mada,in periada de dupa nastere am avut si io probleme de-astea, ca oare nu ma insala... Imi era suspect ca nu face nici o afirmatie cum ca m-as fi ingrasat -ma ingrasasem tare!!!- ca era iubitor dar nu-si dadea nicicum startul in reinceperea vietii sexuale-pe urma am inteles de ce... Cred ca de fapt daca mi-ar fi zis ceva de ingrasat plangeam o saptamana... Asa, deci mi se pusese mie pata ca ar fi posibil sa ma insele. Si ce am facut, NEBUNA, intr-o duminica in care mi s-a parut suspect ca pleaca undeva, m-am dus la blocul aleia unde banuiam eu ca s-a dus, sa caut masina parcata pe-acolo pe undeva. Cu caruciorul dupa mine si scotand fum pe nari!!! Imi faceam tot felul de scenarii cum ar fi daca... Nu mai stiu acum unde era exact, stiu doar ca ma umfla rasul in drum spre casa cu ce imi trecuse prin cap. I-am spus si lui ce banuieli am avut eu, ce s-a nascut dn imaginatia mea bolnava (da' stiti cum se legau toate?!) si ne-am distrat copios. Bine, dupa 2 ani de la intamplare. Da' macar l-am verificat, nu m-am consumat degeaba. Uite ca nu-mi mai amintesc acuma unde era si ce s-a intamplat de m-am lamurit ca e doar inchipuire!

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by emma27

fetelor,ce credeti,e posibil ca sotul sa fie gelos pe aia mica??bine,nu ma refer la faptul ca din cauza ei nu mai avem acelasi orar sexual,dar...e invidios dc ii iau ei ceva.imediat isi ia si el un lucru si compara ca pret.apoi mi-a spus o data ca ce-i tb gradi particulara,ca o sa o invat o razgaiata si ca el nu a avut parte de asa ceva si uite ,ca s-a descurcat in viata..bine el ignora faptul ca eu am avut o mare contributie la fericirea lui.nu stiu ce sa mai cred,omul asta parca nu si-ar iubi copilul...

Ema

emma,pai nu cred ca gelozie se cheama asta, probabil ca nu mai simte ca e centrul universului tau, doar stii ca barbati asa isi doresc sa fie, poate ca are senzatia ca tu ii oferei celei mici tot timpul si toata inima ta ceea ce e normal (zice tot o mama de fetitza), dar unele mai experimentate ar spune ca trebuie sa te comporti cu el exact ca inainte sa ai copilul...bla..bla...mereu m-am intrebat de ce intotdeauna exista "n" sfaturi despre cum trebuie sa-si tina femeile barbatii langa ele, cum trebuie sa se poarte cu ei...etc..., dar de ce nu e invers...de ce sa nu se intrebe ei cum sa faca sa ne simtim noi bine, cum ne simtim noi dupa ce nastem, cum trebuie sa faca si sa dreaga ca sa nu suferim noi...si asa mai departe..

mada,la mine in familie el e cel gelos...eu nu ma supar daca se duce undeva fara mine...nu ma atac daca cineva ii face avansuri....dar adevarul e ca sunt mai detasata decat el in relatia noastra... Asta nu inseamna ca il iubesti tu mai mult sau ca ii esti indiferenta, poate chiar e un tip intelept si nu isi bate capul cu scenarii inutile.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

oana,m-am distrat copios cu faza cu intelepciunea.inseamna ca mai trebuie sa cresc ceva mai mult.stii,as crede ca e din cauza fetei,dc nu mi-ar baga din cand in cand cate o chestie ca nu petrec cu daria prea mult timp.deci s-ar contrazice.poate,de fapt,el e mai nebun decat mine.
mai,dara,eu nu am ajus la nivelul asta.dar as avea de la cine lua lectii,in caz ca...dc l-ai fi prins,ce ai fi facut.macar in imaginatie,sa ne razbunam un picut....mai mult.
va pup.

Ema

Mergi la inceput

Ema, nu stiu ce i-as fi facut, i-as fi dat cu caruciorul in cap!!! Nu mi s-a intamplat niciodata sa prin pe cineva in fragrant. Pe el cred ca nu am oricum nici o sansa... E tare fidel... Asa zic io si sper si sunt convinsa!
Chiar asa, ce i-ai face? Io fac acum pe grozava da nu stiu nici io ce-as fi in stare!
In faza cu gelozia pe copil... Al meu ii mananca toate dulciurile pe care le primeste, pe motiv ca oricum nu-s bune pt. copil si daca vrea ii cumpara el altele. Barbatii sunt doar niste copii mai mari de cele mai multe ori. Si cand nu sunt nu ne plac ca-s prea plictisitori. Poate de asta ni se tot spune peste tot cum sa ne purtam cu ei.
Al meu vine de la serviciu si asculta muzica-nu zic de care la maxim (nu manele, ceva si mai pueril si enervant), se joaca pe calculator, pe telefon, daca-si ia ceva nou imediat il poarta, alege ce-i mai mare, e un pofticios de nu se poate, daca ii fac Dariei ceva de mancare ii trebuie si lui tot de-aia... Bea toata sticla de suc si-apoi minte ca n-a baut decat putin... Doamne-feri sa fie un pic racit...
Si lista ar putea continua.
Pupici!

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara, fetelor!
Brrr, ce vreme urata...

Dara, si eu am facut chestii d-astea, cu urmaritul...n-am prins nimic...cuminte-foc!
Pe de alta parte, dupa nastere si noi am avut un gol de activitate, care iar mi-a dat de banuit. Eu nu m-am ingrasat, deci ma gandeam, mai daca eu sunt absolut O.K., el de ce nu se da la mine? treceau zile intregi si el nimic, se culca seara langa mine si atat. Chiar si acum, dupa 9 luni, trebuie sa-i fac eu mici apropouri, pt a initia ceva...si asta ma enerveaza teribil, ma simt prost, si nu inteleg de ce nu e si el ca altii, sa sara pe mine...de aia il banuiesc eu...

Mergi la inceput

Cand privesc scum in urma vad cateva momente cheie care au relansat viata noastra sexuala...Numa' eu stiu cate mi-au incoltit in suflet: ce-o fi avand de se intampla asa de rar-cad se intampla era foarte pasional-si nu cred ca era din cauza kilogramelor in plus totusi. Sincer are si el destule kg dar nu ma deranjeaza deloc si mi-e la fel de grag, ma atrage la fel de mult. Deci era evident ca ma iubeste, era preocupat de familie dar in rest...pauza. Am recurs la cateva tertipuri-stiam ce-l incita, am avut rabdare... Acum sunt interesanta si prin faptul ca, de, m-am intors iar la serviciu, fac deplasari, sunt incojurata de oameni, am colegi draguti (e un gelooos). Sincer, ce l-a facut sa-mi ofere ceva de neuitat si ceea ce a fost unul dintre mom. cheie de care spuneam, e un pic cam intim sa scriu aici, dar simplu si de mare efect. Incredibil. Dau PM daca vreti. (nu va ganditi la cine stie ce ...)
Pupicei

Mergi la inceput

vai,dara,parca l-ai fi descris pe mandrul meu,cu bautul sticlei de suc si bomboanele.chiar acum 5 min am avut o discutie pe acest motiv.dar ii acord circumstante atenuante,mai ales ca mi-a adus flori(dupa ce l-am batut atat la cap).cat despre alte chestii,nu ma pot plange.e destul cu initiativa,bine, nu nimereste tot timpul momentul, dar e ok.reiau insa ce am scris si alta data.mi-a spus ca at cand ma va insela ,va fi cel mai dulce om.si cam asa e in ultima perioada,cu mici scapari.oare e ceva putred???
fiquelle,deci buba se gaseste oricand.si atunci cand vrea prea mult.
eu sincer,dc l-as prinde,cred ca as urla la el,as da in el cu ce nimeresc.l-as intreba in continuu "de ce????"poate l-as ierta dupa luuuuungi insistente,i-as scoata ochii cateva luni,si dupa un an m-ar parasi,ca sunt nebuna.cam asta e.....
dara,m-ai facut asa curioasa.astept pm-ul.

Ema

Mergi la inceput

buna,fetelor.am cam parasit subiectul acesta,pentru ca ,sincer,in ultimul timp m-am cam vindecat.am alte procupari si nu mai sunt asa geloasa.adevarul ca nici nu mi-a mai oferit motive.vreau insa,pt situatia asta,sa va multumesc,din suflet,caci fara sfaturile voastre,nu as fi reusit lucrul acesta si sigur,ajungeam pe marginea prapastiei.toata admiratia mea pentru voi.si dc mai sunt nebunatice ca mine,sa citeasca mesajele voastre si sigur,se va incuraja.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput