Vi s-a intamplat...?

Vi s-a intamplat...? | Autor: gabi25

Link direct la acest mesaj

....ca o perioada sa va merga rau, cred ca da.....dar pana acolo incat sa ajungeti sa va intrebati"pana unde"?
Nu stau sa va povestesc de totate intamplarile din ultimile doua saptamani, ma opresc doar la ultima, care m-a deprimat cumplit....
noi cautam de doi ani sa ne mutam (stam in apartamentul cu doua camere lasat de parintii mei) la un spatiu mai larg, cand am vazut unde au ajuns preturile la case am trecut la apartamente mai mari. Vrem sa ne mutam nu numei pentru spatiu ci si pentru a scapa de niste vecini nebuni, in special vecina de sub noi....care de o viata ne face numai scandal, scandal care s-a intetit dupa casatoria mea si mai ales dupa ce ne-am luat caine (malamut de alaska - cine cunoaste rasa stie ca sunt caini care nu latra si sunt foarte calmi) ei bine uite ca avea motiv nebuna mea sa ne faca reclamatii, cum ca alergam cainele prin casa, ca face pe scari...etc. Acum Cand Rares e marisor si saracul printre doua strigate de ale mele sa nu cumva sa alerge, cala mai apasat - iaca vine vecina si spune ca iar alergam cainele si iar reclamatii. Mai nou cineva a invatat-o sa spuna ca o inundam.....si cica se nimereste sa o inundam atunci cand e Rares mai agitat. Am ajuns ca la nebuni sa ne reclamam reciproc, sau eu sa ies sa o fac in toate felurile (ceea ce nu as fi crezut eu ca sunt in stare) pe casa scarilor.
Si acum sa ajung la ultima dezamagire....zilele trecute vine o prietena cum ca vecinii de langa ea vor sa vanda apartamentul, de fapt vor la schimb. Adica ei dadeau pe al lor cu trei camere hol mare, baie si bucatarie si 4 balcoane pe unul cu doua camere si diferenta de 10.000 euro.....si este apartamentul lor la etajul unu deasupra la un magazin.....ce sa va mai spun am crezut ca mor de fericire cand am aflat.....dar.....am dat sfora in tara cum ca cine ar putea sa ne ajute cu bani (trebuie sa le dau un raspuns pana joi daca gasim bani) pana facem imprumut la banca....si au inceput sa ajunga raspunsurile .......... negative, chiar si cu bancile, daca tii dau repede, dai mult, daca e ipotecar trebuie avans.....si asta a pus capac....m-am cam saturat mi-au ajuns nervii la limit simt ca nu mai pot.
Poate e de vina vremea sau si faptul ca nu reusesc sa mai acopar unele datorii, ba din contra incercand sa scap de ele mai rau ma infund......?!
nu mai stiu cum sa imi ridic moralul....eu de felul meu nu sunt pesimista, dar acum stau si ma gandesc ce mai poate veni ... rau.

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````