Cu dragoste,din IASI (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Ai dreptate, am confundat cu numele, sorry! Cit despre nunta, asa intelesesem ca te mariti, da` poate am cobit cumva.

quote:
Originally posted by Ramonika

quote:
Originally posted by carmenp

Musai tre` sa te aranjezi, nu ai incercat sa-ti faci programare la Carmen Style sau care mai e de lux? ca doar o data esti mireasa... Pina la urma iti pastrezi numele sau il iei pe al sotului? Spor la pregatiri!

cred ca m-am exprimat gresit... o colega se marita, nu eu... dar tre sa ma duc la nunta ca invitat, nu mireasa..
si chestia cu numele, cred ca e vorba despre altcineva. la mine nu s-a pus probl de numere mau sau al "sotului"... cine stie pe cand m-oi marita...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Vestea buna: esti insarcinata si mai ai putin pina nasti (vestea rea: lucrezi prea mult in loc sa te odihnesti)

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Cine a mai fost in ultima vreme in ETHOS ,la Casa studentilor?Acu se numeste Sundays parca?

Pe 19 mai vine IRIS in concert si ma "scurma rau de tot"sa merg.
Am inteles ca se fumeaza la greu si in conditiile astea trebuie sa renunt!

Aveti vreo veste buna pentru mine????

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Groaznic ce se intampla...noi tocmai discutam la un topic daca nu ne-am putea aduna 8-10 persoane dintr-un oras si sa ii scoatem pe copii la o cofetarie sau un Mcdonalds dupa PAste. Ne putem mobiliza in mai multe orase ce ziceti?

adusca
sclifosita
Romania
Iasi
792 Mesaje
Trimise - 12/04/2005 : 15:49:46
--------------------------------------------------------------------------------
Ar fi minunat, eu aprob pozitiv...si nu numai, chiar mi-as dori sa particip. Iesenceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ce ziceti? Daca nu reusim sa-i scoatem, macar sa le pregatim cateva pachetele.

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

la chestia cu mobilizarea te referi?? Daca da, atunci crede-ma ca pot sa ma mobilizez cit vreau ca tot lipita de casa ramin, nu am cum, dar dau bani, cred ca e important si asta.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si eu vreau sa dau bani - tot pentru ca n-am cum sa ma mobilizez cu copilul...am mai vrut si de Paste, dar nu s-a mai vorbit nimic...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Si eu merg daca va mobilizati cu copii,dar pot merge si cu fetita mea? Are 3 luni.Daca nu o trimit pe sora mea ca ajutor.
Mai intai sa faceti un plan si poate mai gasesc ajutoare.Ca sa stiu ce le spun.
chiar daca nu scriu sunt pe aici si va citesc mereu.
Toate cele bune!

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Am uitat sa spun tot la Dr Mihalceanu am nascut si eu si e super.

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cred ca adusca zicea sa facem fie o plimbare, fie niste pachete. partea proasta e ca... cu pachetele nu stii sigur la cine ajung. mai stiu eu cazuri in care s-au dat pachete la spitale si au ajuns in mana salariatilor de acolo, nicidecum a copiilor.

poate ne mobilizam si noi...
alipiticot, nu stiu daca ar fi indicat sa iei copilul de 3 luni, pt ca ti-ar distrage atentia de la copiii cu care am merge noi. eu am lucrat ca educatoare si stiu ce greu e de supravegheat. cand mergeam la teatru, ii numaram din minut in minut...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

Vestea buna: esti insarcinata si mai ai putin pina nasti (vestea rea: lucrezi prea mult in loc sa te odihnesti)
quote:
Originally posted by palmyrah2002

Cine a mai fost in ultima vreme in ETHOS ,la Casa studentilor?Acu se numeste Sundays parca?

Pe 19 mai vine IRIS in concert si ma "scurma rau de tot"sa merg.
Am inteles ca se fumeaza la greu si in conditiile astea trebuie sa renunt!

Aveti vreo veste buna pentru mine????

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Hihihih....da eu tot vreau la conceeeert !...numa ca daca se fumeaza turceste trebuie sa renunt si voi boci 1 saptamina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

da' nu a mai fost Iris si la concertul in aer liber, de la Palat?
vezi ca nu numai fumul dauneaza, ci si decibelii...

pe 1 iunie incep serviciul - ce ironie a sortii!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Buna fetelor, nu am reusit sa fac nimic de Paste pt ca am fost internata in spital si mi-au dat drumul doar seara acasa....si nu mereu. Cred ca e tarziu si destul de greu sa facem exact ca fetele din Bucuresti ca sa scoatem copii in oras, plus ca necesita aprobari, intocmirea unui dosar, un program care sa se ajustese programului obisnuit al micutilor...etc.
Daaaaaaaar, sa stangem niste banuti sa sa le facem cate un pachetel...nu neaparat foarte consistent...cred ca este realizabil. Aprobare trebuie doar verbala de la directorul institutiei, alimentele din pachetel sa nu fie perisabile, ci ambalate si cu data valabilitatii, si ar fi minunat sa le dam la toti din Centru de copii la care ne hotaram cate un pachetel. Cred ca s-ar bucura enorm.
Am propus Romonikai sa ne vedem sa punem tara la cale, si repet rugamintea care am mai avut-o la voi.
Stiti adresa vreunui Centru de copii?
Si eventual daca cunoasteti pe cineva acolo ne-ar putea ajuta cu informatii. In special trebuie sa stim numarul copiilor.
Io deja am inceput sa "cersesc" bani de la prieteni pt aceasta actiune, regret enorm insa ca deocamdata nu am de lucru si cercul meu de cunostinte e redus, dar primul de la care am "cersit" a raspuns pozitiv, desi nu a specificat suma, dar e un tip de cuvant...si apoi orice suma e bine venita...pic cu pic se face mult.
Va implor fetele, nu trebuie toate sa iesiti, daca mai poate inca una sau doua sa ma ajute, ar fi minunat.
Bineinteles ca banii ar putea fi stransi de Ramonika, sau altcineva...si pastrat chitantele doveditoare.
Mai vorbim.
Adina

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput