Cu dragoste,din IASI (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Salutic si ,iesencele mele!Stiu ca nu-s una dintre prezentele obisnuite ale subiectului,da' acu-s aproape taaaare de voi si mi-ar face mare placere sa va vaz cu mic cu mare!Propuneri,ceva?
Gabriela,is disponibila pentru actiunea din 5 iunie!Imi dai si mie niste detalii in privat,te rog?!Cu toata jena,da' am chiulit intens ultima luna si nu prea reusesc sa recuperez..

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Veve, uelcam in Modovika, iti urez shedere placuta!! Mama, da` ai ceva neamuri, nu gluma. Io personal, te-as lasa pe tine sa pui de-o intilneala asa cum vrei tu, ca la gaselinta-s prima care ajung. Gata, de-acu` am si barbat, is fri!

quote:
Originally posted by Veve

Salutic si ,iesencele mele!Stiu ca nu-s una dintre prezentele obisnuite ale subiectului,da' acu-s aproape taaaare de voi si mi-ar face mare placere sa va vaz cu mic cu mare!Propuneri,ceva?
Gabriela,is disponibila pentru actiunea din 5 iunie!Imi dai si mie niste detalii in privat,te rog?!Cu toata jena,da' am chiulit intens ultima luna si nu prea reusesc sa recuperez..

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by Veve

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Veverita cat mai stai la Iesi? Io vin dupa 1 iulie, te mai prind?

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by Adela
Veverita cat mai stai la Iesi? Io vin dupa 1 iulie, te mai prind?

Adela , mamica de Julia

Io-te daca fuji repejor ma prinzi!Is in Iasi pan' pe 26 octombrie.

Moldo,mersic!Nu va lasati la mana mea ca nu ma pricep decat la padurici;pe trotuar ma-mpiedic,asea c-astept cumintica propuneri.

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Rugam un moderator plecat au ba in vacanta, sa inchida subectu`. Incerc io sa deshid unu nou. Multam.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput