gravidute din TIMISOARA????????????

gravidute din TIMISOARA???????????? | Autor: Mary_25

Link direct la acest mesaj

Salut,

Am o dilema: Pe acest forum nu este nici o graviduta din TIMISOARA? Am observat ce unite sunt gravidutele din Bucuresti. Mi-as dori sa cunosc si eu o banateanca, daca nu se poate o timisoreanca!

Strauti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rani spune:

Buna,
Eu sunt o graviduta din Timisoara,care a mai fost pe forum fara sa converseze.Chiar ma intrebam si eu ca nu sunt fete din Timisoara.Eu sunt cam necajita caci sunt tare racita si iau antibiotice,dar astazi am citit pe forum ca mai sunt si alte fete care au luat si m-am mai linistit.
Noi suntem baietel si avem 26sapt. si 2 zile
Sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zoe77 spune:

Buna Mary si Rani!
Felicitari pt sarcina!
Eu sunt o fosta graviduta, actuala mamica foarte fericita de baietel nazdravan. Gravidute si mamici din timisoara posteaza la subiectul Mamici/tatici din Timisoara la rubrica Prieteni dintotdeaua.
Va asteptam cu drag acolo si la intalnire in Botanic cand se va indrepta vremea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna burticilor!

Waw, ce ma bucur ca sunteti tot din Timisoara ca si mine!Si eu am mai intrebat si pe alte forum-uri daca nu cumva sunt si de prin tm, dar nu am prea gasit. Eu sunt o gravidutza de 31 de sapt. Momentan nu sunt curioasa ce o sa fie asa ca i-am spus dr sa nu ne spuna ce sex are. Vreau doar sa fie sanatos(oasa).
Rani daca esti racita stii sigur ca ai voie sa iei antibiotice? sau macar iti sunt prescrise de medicul tau? Eu m-am tratat cu lamai vreo 2-3 zile si gata.
La ce medic mergeti? la ce spital vreti sa nasteti? Mary_25 cate sapt. ai? Hai ca avem de discutat multe.

Amutza + bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Ceau fetelor!
Ca sa nu fim asa de risipite prin tot forumul,haideti la mamici\tatici din Timisoara.Abia ne-am adunat si acolo si cu greu am ajuns la partea a II-a.Putem sa ne impartasim din experiente,acolo sunt burtici,dar si mamici care va pot spune ce va"asteapta".
Va asteptam cu drag!

Mergi la inceput