Clarificari privind CIC - 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badeion spune:

Buna ziua.

Am si eu o intrebare pentru voi. Stiu ca abia sunt inscris pe forumul www.desprecopii.com si pare ca am facut-o doar ca sa aflu o informatie, dar chiar mi se pare ca lumea pe aici le stie pe toate! Asa ca indraznesc sa intreb si eu ceva.

Deci situatia mea e urmatoarea:

Sotia mea este studenta in anul 3, trece in anul 4 acum la o facultate de stat. Vrem sa devenim parinti cat de repede posibil, dar sa si primim ajutorul de la stat. Ea nu a lucrat nici o secunda in viata si nici nu poate sa se angajeze pentru ca vrea sa isi ia licenta fara probleme. Am inteles ca exista totusi o posibilitate sa primim acel ajutor de la stat, de 85% si fara ca ea sa fi lucrat. Ce trebuie sa fac in acest caz? Unde sa ma duc, unde sa intreb? Ce posibilitati avem?

Va multumesc foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ai raspunsul la cealalta postare.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50823

Pe viitor sa incerci sa pui un singur mesaj, este suficient.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinastancioiu spune:

salutari!

am niste neclaritati si vreau sa ma lumineze cineva

in presa scrisa, audio-video, s-a vehiculat ca indemnizatia pt crestere copil ar fi de 8.200.000 rol/ 820 ron, dar conform calculelor mele indemnizatia ar fi de 7.800.000 / 780 ron (9.211.000-salariul mediu brut pe economie.

mod de calcul 9.211.00*85% = 7.830.000

deci, unde gresesc sau ce nu am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Defapt acum ce aniume doresti? Sa confirmam sau sa infirmam un zvon? Legea este clara, calculatia de asemenea fie ea in ROL sau RON

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by alinastancioiu

in presa scrisa, audio-video, s-a vehiculat ca indemnizatia pt crestere copil ar fi de 8.200.000 rol/ 820 ron, dar conform calculelor mele indemnizatia ar fi de 7.800.000 / 780 ron (9.211.000-salariul mediu brut pe economie.

mod de calcul 9.211.00*85% = 7.830.000

Conform legilor in vigoare, fara a tine cont in nici un fel de nici un zvon, indemnizatia care te intereseaza este, incepand cu drepturile platite in iulie 2005, 85% * 921 = 783 RON.

Mergi la inceput