FILM SERIAL :BOROBOATELE DOMNULUI MIHNEA

FILM SERIAL :BOROBOATELE DOMNULUI MIHNEA | Autor: palmyrah2002

Link direct la acest mesaj

EROU PRINCIPAL:
MIHNEA
DECOR:
In acest episod:bucataria si sufrageria

Principalele preocupari:
Pamintul de la flori este locul de joaca preferat al domnului Mihnea.Se strecoara pe dupa scaunele plantate in fata ghivecelor cu flori si apoi scormoneste fericit in pamintul ud sau uscat, risipin-
du-l pe jos.Apoi ma striga si imi arata ca face "curat"imprastiind cu minutele pamintul prin toata casa.
Apoi ii place sa arunce la cosul de gunoi tot ce i se pare "neesential":telecomanda,farfuriutele lui,capacele de la biberoanele de lapte,caciulitele sau orice hainuta pe care o insfaca de la el din raft,cheile de la dulapuri,etc.
Si-a descoperit o pasiune pentru cratite si polonic:ia craticioarele lui pe care le izbeste bine de pamint(a sarit smaltul de pe toate),pune apoi inautru suzeta,una bucata mar,vreo doi biscuiti si amesteca energic pentru "o spuma de email"......
VA URMA.....
Cristina-figurant de baza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Asteptam urmatoarele episoade cu viu interes!

Floare de colt

Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjoara splendoarea lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Cat are Mihnea al tau? Boroboatzele lui seamana leit cu ale lui Danutz (1 an si aproape 5 luni), numai ca puiu meu a gasit de cuviinta sa spele telecomanda in masina de spalat automata , iar in locul farfuriilor sparte sa-mi bage oala in dulap .

Asteptam noi episoade!!! si sper ca nu te-ai suparat pt. interventia in filmuletul vs.

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

DOMNUL MIHNEA are 1 an si patru luni(pe 24 face 1 an si 5 luni).
Si nu ma supar deloc de interventie,ba chiar imi face placere sa vad cit sint toti de nazdravani!!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

HE-he-he!!!D'apoi voi sunteti numai cu 4 zile mai micuti decat noi!!!
Sa-ti traiasca!!! Eu, ca sa nu-l nasc balanta, m-am programat pe 20 sept. si am nascut cu provocare. + la asta Danutz se simtea asa bine in burtica ca nu vroia sa iasa nici la 40 sapt. incheiate.
Auzi, Cristina, poate deschidem si noi o rubrica cu bebe din septembrie 2001? Ca deocamdata numai din 2002 sunt...
Salutare

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Sa va traiasca feciorul nazdravanul!!!
Diana este exact cu o luna mai mica decat Mihnea (24.10).
Nu se lasa nici ea mai prejos si face traznai cat cuprinde, mai ales ca ii place la nebunie sa scoata cu manutele cenusa din cenusar si sa se mazgaleasca cu ea!

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Eheee,daniela,chiar ca-i poznasa domnisoara ta!!!Auzi,cenusa....Ce imaginatie....!!!Pai sa mai facem schimb de "cumintenii"ca-s tare interesante!!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Hai sa va delectez cu ultima isprava a fetelor mele. Dimineata dupa lapte le pun un minut doua,trei pe olita sa se obisnuiasca. Uneori prin cacutu, dar nu e regula. IEri dimineata, au stat ele un pic si la un moment dat n-au mai vrut. Bineinteles ca nu facusera nimic. Am luat-o pe Maria s-o imbrac. Intre timp Ioana a fugit de pe olita de-a busilea cu fundu gol pe hol. Si o aud iiinn, innn. Facea caca. Unde: pe covor. Fug repede si o iau la baie s-o spal. Pana ma intorc Maria era deja cu mana in caca cu care isi daduse si pe fata si cred ca a si gustat un pic. Da nu i-a placut ca a inceput sa urle si sa se uite cu mare sila la mana murdara. Nu stiam ce sa fac mai intai sa rad, sa curat copiii sau sa ii cert. Le-am facut pe toate intr-o ordine oarecare.

Toate bune!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CameliaH

Hai sa va delectez cu ultima isprava a fetelor mele. Dimineata dupa lapte le pun un minut doua,trei pe olita sa se obisnuiasca. Uneori prin cacutu, dar nu e regula. IEri dimineata, au stat ele un pic si la un moment dat n-au mai vrut. Bineinteles ca nu facusera nimic. Am luat-o pe Maria s-o imbrac. Intre timp Ioana a fugit de pe olita de-a busilea cu fundu gol pe hol. Si o aud iiinn, innn. Facea caca. Unde: pe covor. Fug repede si o iau la baie s-o spal. Pana ma intorc Maria era deja cu mana in caca cu care isi daduse si pe fata si cred ca a si gustat un pic. Da nu i-a placut ca a inceput sa urle si sa se uite cu mare sila la mana murdara. Nu stiam ce sa fac mai intai sa rad, sa curat copiii sau sa ii cert. Le-am facut pe toate intr-o ordine oarecare.

Toate bune!

Nu-ti face griji Camelia, cica vor fi mai norocoase in viata daca au gustat si kk.

Sanatate multa voua si poznashilor vs.

Cu drag,

Mergi la inceput

CAMELIA,CHIAR ESTI "NOROCOASA'DE DOUA ORI !!!
Si eu l-am pus pe Mihnea pe olita aseara si nimic....
Mergem sa facem baita si cind il asez acolo ....ihnnnn si tup k..a direct la mine in palma...Noi sa fim sanatosi!!!
!!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

In episodul de astazi am sa va povestesc cum face DOMNUL MIHNEA gimnastica
Daca ii spui:Mihnea fa gimnastica,bucuria lui.
Nu stim de unde a invatat toate aceste "figuri"dar te umfla risul daca-l vezi cu cita seriozitate isi executa numarul.
Se aseaza in genunchi cu palmele sprijinite pe podea si apoi ridica cite un picior in extensie,dupa care se rostogoleste,repeta figura,se ridica in picioare,alearga pe hol,se intoarce in sufragerie face un fel de genoflexiuni,dupa care repeta figura de mai sus.Iar se ridica,se scutura un pic,se aseaza iar cu genunchii si palmele pe podea si apoi se se apleaca in fata si in spate pe miini si genunchi.Se aseaza cind pe o parte cind pe alta si ridica cite un picior si reia de la prima "pozitie". Face asa pina se plictiseste si bineinteles ca muzica este nelipsita....Poate ca descrierea mea nu este chiar corecta-nu stiu denumirea din aerobic a acestor "elemente",dar sincer va spun ca nu stiu de unde a invatat toate astea.....!!Cristina

Mergi la inceput