Cum facem fata tentatiilor

Cum facem fata tentatiilor | Autor: nshiro

Link direct la acest mesaj

Prietena mea, casatorita de 7 ani.
Un copil. Reusit.
Sot... si el tot reusit! (tata foarte iubitor, bun gospodar, performante sexuale bune).
Coleg de serviciu. Single, frumos, cuceritor, indragostit lulea...
Cam astea ar fi datele problemei.
Relatia lor sot - sotie, privita din afara este una de invidiat. El e un tip "de casa", foarte familist, o iubeste, o respecta si o alinta! Privita din interior (punctul ei de vedere) nimic de reprosat. Doar cuvinte de lauda si de multumire.
Si totusi un flirt nevinovat la serviciu a aprins inima unui coleg, care a inceput sa o curteze insistent. Nici macar o pereche de palme nu l-au descurajat pe "micutul" Don Juan (e mai mic cu 4 ani decat ea: 30-26). Si uite-asa complimentata zi de zi, admirata, flatata, s-a inmuiat rau fata... strangeri de inima, fluturi in stomac, emotii date de fiecare mesaj primit sau privire furata la serviciu pe de o parte. Pe de alta parte remuscarie si reprosurile ca simte ceaa ce simte pentru alt barbat in conditiile in care are acasa un sot minunat.... dar care deh... nu se uita zi de zi pierdut in ochii ei soptindu-i cat si-a dori sa o tina in brate si sa-i miroase parul.... Mi-a marturisit ca nu stie cat va mai putea face fata tentatiei... psihic e terminata (a slabit intr-o saptamana 5 kilograme) Pe de o parte nu stie daca va putea trai cu remuscarile si cu sentimentul de vinovatie fata de sot in caz ca o va face, pe de alta parte iar in caz ca nu o va face , daca va putea face fata frustrarilor si regretului ca nu a facut-o.... daca acel tip nu-i va fura gandurile ziua si visele noaptea, rascolind-o iar si iar...
Nu am stiut ce sfat sa-i dau... Voi ce parere aveti?

rocsana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Sincer, nu imi place sa judec oameni! Dar, oare ce doreste dela viata avand si un copil?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Sfat nu stiu sa dau dar imi pot exprima parerea personala.

Cand are acasa un sot "Sot... si el tot reusit! (tata foarte iubitor, bun gospodar, performante sexuale bune)"si UN COPIL,parerea mea este sa isi vada de sot si de copil nu sa lase pe DON JUAN sa o cucereasca cu vorbe dulci"nu se uita zi de zi pierdut in ochii ei soptindu-i cat si-a dori sa o tina in brate si sa-i miroase parul...".
Daca prietena ta isi iubeste sotul asa cum trebuie iubit nu cred ca trebuie sa ajunga la marturisiri daca mai poate face fata tentatiei.
A pierde 5 kg intr-o saptamana asta inseamna ca este tare terminata psihic si nu pare a fi de bine.

Numai bine.

www.americanbaby.com/photocontest/vote.jhtml?entryId=837300012" target="_blank">Votati de 5 ori zilnic

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

O sa-si distruga familia si viata pentru o simpla aventura. Spune-i sa puna piciorul in prag cit mai este timp, inainte de a regreta amarnic ... Si intreab-o ce alege? copilul si un sot bun sau un fustangiu care nici nu o respecta (daca ar fi respectat-o nu ar fi sarit pe ea stiind ca are familie si copil!!!)
Daca ea crede ca 1-2 partide de sex cu tipul ala sint asa de valoroase incit sa piarda tot ce are, go ahead. Dar cred ca este destul de desteapta sa vada unde sta adevarata valoare.

Numai bine.

Oana C si 27sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Mie de aproape 7 ani nu mi s-a intimplat niciodata nici macar sa-mi zboare ochii dupa altul,de fluturi in stomac nici nu poate fi vorba,si nu am o casatorie perfecta,nici sotul perfect.Chiar m-am gindit ca mi s-au atrofiat simturile,sau am devenit prea exigenta,sau...?
Sa se roage la D-zeu sa-i deschida ochii si sa-i lumineze calea!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Poate ca moderatorii ar trebui sa mute subiectul la "Retete pentru slabit"
5kg intr'o saptamana e ceva...

Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

sa n-o faca!!!
sa se pull herself totgether.....e nasol cind le ai pe toate, nici mult bine nu-i sanatos ... nu-ti mai dai seama la ce dai cu piciorul ... si ptr ce 15 minute-2 ore de hita!hita! ....

ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Poate ca moderatorii ar trebui sa mute subiectul la "Retete pentru slabit"
5kg intr'o saptamana e ceva...

Corect!!!! Parca la asa ceva nu as rezista tentatiei
Cinci kileeeee? Vreau si io!

In alta ordine de idei vad ca toate sunteti Maica Tereza (nu vreau sa jignesc pe nimeni, chiar va admir) dar ma intreb io asa ca Fulga, cum, Doamne iarta-ma, numa' io am fost tentata?

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by adusca

Corect!!!! Parca la asa ceva nu as rezista tentatiei
Cinci kileeeee? Vreau si io!

In alta ordine de idei vad ca toate sunteti Maica Tereza (nu vreau sa jignesc pe nimeni, chiar va admir) dar ma intreb io asa ca Fulga, cum, Doamne iarta-ma, numa' io am fost tentata?

Cum adica numai tu ai fost tentata !

www.americanbaby.com/photocontest/vote.jhtml?entryId=837300012" target="_blank">Votati de 5 ori zilnic

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

Pai asa inteleg din mesajele voastre. Ca nici una sub nici o forma nu v-o trecut asa ceva prin cap. Ba unele mai sunteti si indignate, si va inteleg perfect. Asa tre' sa fiti!!!!
Atunci ce e in neregula cu mine ca in astia optij'pi ani de casnicie m-am mai intrebat: "Si cum ar fi daca....?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

quote:
Originally posted by adusca

quote:
Originally posted by Elenalove27

Pai asa inteleg din mesajele voastre. Ca nici una sub nici o forma nu v-o trecut asa ceva prin cap. Ba unele mai sunteti si indignate, si va inteleg perfect. Asa tre' sa fiti!!!!
Atunci ce e in neregula cu mine ca in astia optij'pi ani de casnicie m-am mai intrebat: "Si cum ar fi daca....?"

]
Adusca mai lasat cu gura cascata! Sper, ca doar glumesti!

Mergi la inceput