Mamici de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 2
Florentina G spune:
Salutare!
Se vede ca e duminica....nu prea e miscare pe aici!
Amutza, ai avut vre-o problema in special de faci asa de multe ecografii sau asta este recomandarea medicului tau? Sper ca nu ai platit pentru fiecare ecografie, avand in vedere ca nu este chiar asa de ieftin!
Tina si
DPN 22 mai
pozele noastre
loreen spune:
Buna dimineata...
Nu pot dormi deloc la gandul zilei de azi. Vineri l-am sunat pe dr. sa-mi spuna la ce ora sa merg la el.M-a socat cand mi-a spus ca pot veni si vineri daca vreau.L-am refuzat categorit nefiind pregatita moral.Probabil ca azi aveam bebelusul langa mine, cine stie...
Asa ca ramane pentru azi la 3,iar dupa pronosticul lui marti gata...Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum zice, altfel psihic nu mai rezist cateva zile.
Stiu ca si biberoanele de la Nuk au sistem de eliminare a aerului.La fata cea mare a avut efect...
Cornelia multumesc pentru incurajari...
Va dau amanunte maine dupa vizita la dr...(daca mai ajung acasa)
Loreen, Bianca (15.10.96) si Delia 38 saptamani
NewMami spune:
Loreen, iti tinem pumnii sa fie totul bine si sa ne deschizi listuta de mamici cat mai repede. Sa ai o nastere cat mai usoara, un bebe sanatos si sa auzim numai si numai de bine.
Asteptam cu nerabdare vesti.
Iuliana ma bucur ca ai mai dat si tu un semn de viata si ca totul decurge bine. Ce bine ca tu ai deja experienta si tot ce-ti trebuie ptr. micuta. Eu ma stresez ca nu apuc sa gat tot ce mi-am propus pana o sa nasc.
Gabizam, dar ai facut ceva cumparaturi, nu gluma. Ai vrut sa gati toata listuta intr-o zi?
Si eu am primit weekendul asta swing-ul ptr. bebe de la niste prieteni care au trecut pe la noi. Tati la si instalat si e frumos foc. Si eu as tot dormi leganata asa si cu tot felul de muzicute si jucarioare. Are doua tipuri de leganat - lateral sau fata spate, o gramada de cantecele si diferite viteze de leganat, doua pozitii ale scaunului.
Uite aici link-ul de pe site, daca vreti sa-l vedeti:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2011&e=detail&selcat=bgsw&pid=31332
I-am pus pe lista ptr. baby shower si scaunul de mancat cu aceiasi tema.
Anky, chiar ma intrebam de ce n-ai mai postat nimic de cateva zile. Deci asa, te ocupi cu gradinaritul. Oare sa fie cea mai buna indeletnicire ptr. o graviduta aproape de termen? Cred ca esti f. fericita ca vine mamica ta sa te ajute. Pupici si ai grija de tine.
Saptamana asta mergem si noi din nou la ecograf (ceea ce ma surprinde ca mi-au mai dat sa fac unul - fiind al 4-lea ptr. mine, ca in general se face 1,2 toata perioada). Asa ca o sa-l vad din nou pe micut si sper sa fie totul bine. Miercuri repet din nou testul de diabet, iar joi am intalnire cu doctorul meu. O sa am o saptamana plina pe toate partile. La serviciu mai merg pana pe 6 mai si apoi intru si eu in concediu (3 saptamani) urmat de concediu de maternitate.
Va doresc o saptamana cat mai buna
.
http://community.webshots.com/user/newmami2005
NewMami &
Patrick
mamaruta spune:
Neata Burticutze,
Loreen bafta maxima sa ai o nastere usoara si te asteptam cu grasunelu sa ne povestesti cum a fost.
Beatrice, nu conteaza atat de mult rufele sa fie pufoase ci sa fie foarte bine clatite. Mara ma sanctiona cu o iritatie daca nu avea rufele foarte foarte bine clatite.
Sa aveti o saptamana super usoara si insorita.
Mihaela
,
Mara si 
fran spune:
Buna fetele !
Loreen nastere usoara, iti tinem pumnii stransi si daca poti da-ne si noua de veste cand se deschide listuta de bebei...

Mie mi se pare ca fiecare BB de pe listuta de asteptare parca e un pic si al meu...
Gabitza da' ai umblat nu gluma...
Eu m-am intors destul de multumita de la babyexpo- am fost duminica dimineata. La coada n-am stat ca m-au agatat niste tipi cu reclama pt. reclama si mi-au dat invitatii. Dimineata parca nici nu era asa inghesuiala, te puteai misca, mai spre pranz a inceput nebunia. Eu de cand sunt gravida nu m-am mai simtit asa bagata in seama
... Toata lumea imi zambea si incerca sa fie amabila...Culmea a fost cand o bunicuta si-a zmucit sotul de mana si i-a zis : "Vezi draga cum te intorci, ca o lovesti pe domnisoara, si e insarcinata..."
Eu am cautat carucior, paturici si aparatori de patut ca asta mai aveam pe listuta. Paturici am gasit OK- la babycomf si Aziz, aparatori pt. patut f. frumoase dar cam scumpe- 1,2 mil - pt. jumatate de patut- si m-am pacalit si cu o paturica la fel ca aparatorile dar cam ingusta- cred ca BB se dezveleste urgent din ea- ma gandesc s-o transform in aparatori pt. cealalta jumatate de patut...
Cu carutul oscilez intre 2 modele- Tango6 - de la Hauck - se gaseste la Cora si Carrefour (importatorul e din Timisoara).Cam 5 mil, se lasa spatarul la 160 grade, maner rabatabil, si l-am probat - se misca(carmeste) usor... Plus ca incape desfacut (cu BB in el) in lift. Partea proasta e ca are culori cam inchise... Si am mai gasit un no-name- la standul babycare- cam 2,5mil- in acelasi gen, dar cu imprimeu mult mai vesel. L-am vazut cum am intrat in expozitie- am zis ca sa terminam de vizitat - si cand n-am intors la ei vandusera cam jumatate din carucioarele pe care le aveau. L-am luat tel. si codul modelului de carut... Voi ce ziceti sa risc cu un no-name sau raman la Hauck?
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
crissu spune:
Buna dimineata burtici,
Loreen nastere usoara iti doresc si eu din tot sufletul si te asteptam cu cele mai frumoase vesti.
Am fost si eu la Baby Expo duminica si impresiile sunt cam aceleasi asa ca nu are rost sa mai comentez.
Mercedes spune:
Lorren si pentru celelalte fete la care li se apropie nasterea va doresc o nastere usoara si bebei sanatosi
gabitzam spune:
Aaa, de-abia astept sa incep lista de mamici! Daca as putea, as da un premiu pentru prima mamica din grup ![]()
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Mickyyy spune:
Neata burticute!
Loreen, nastere usoara!
Stiu ca's mai la coada listei, dar parca tot mi se pare ca a trecut prea repede timpul, unele fete mai au cateva zile si-si vor tine deja puiutul in brate iar eu nici macar bagajul de spital nu mi l-am facut
. Si nici nu ma grabesc...poate luna viitoare o sa-ncep pregatirile, desi mare lucru nu cred ca voi lua dupa mine.
Mai nou, tati a decretat ca Mara chiar daca e al doilea bebe nu va avea parte de lucrurile ramase de la Malina, asa ca o sa aruncam carutul Malinei (desi dupa parerea mea e inca functionabil) si o sa-i luam unul nou bebitei. De fapt cam toate lucrurile care ma gandeam eu ca o sa le refolosesc, el vrea sa scapam de ele, nu vrea ca fata lui sa creasca in umbra surorii ei (desi parerea mea e ca e prea mica acum sa realizeze ceva). Dar daca el vrea....eu nu ma supar...totul e sa avem bani sa la facem pe toate.
Cat despre Baby Expo, eu n-am ajuns. Sambata am uitat cu desavarsire, iar duminica am citit pe forum parerile voastre si-am zis ca n-are sens sa ma duc sa ma ingramadesc acolo degeaba, mai ales ca nu aveam nimic concret de cumparat iar salariile le luam peste vreo 10 zile. N-aveam nici masina (de fapt masian am, ca am scos-o de service, arata impecabil, nici nu zici ca a avut ceva, numai ca eu n-am permis), si mi-era lene sa ma trambalez si cu bebe si cu burtoiul dupa mine pana la Sala Polivalenta.
Asa ca in week-end ne-am odihnit, ne-am plimbat, fata mea a devenit o nebunatica de cand merge singura in picioare, nu ma mai inteleg cu ea in parc, vrea sa mearga singura numai prin iarba, prin locurile cele mai periculoase (pante, gropi, crengi), eventual sa impinga carutul. Nu mai vrea sa ne tina de mana iar daca-i dam drumul o ia fix in directia inversa in care am vrea noi sa mergem, e innebunita dupa foricele (papadii, ca aste erau in parc), se apelaca, le rupe dupa care vrea sa le bage si-n gurita, mai trage cate-o busitura, se umple pe maine de praf si mizerii dupa care iarasi vrea sa-si guste degetelele...si tot asa. S-au dus plimbarile linistite, cand statea cuminte-n carucior. Zicea cineva, si nu l-am crezut atunci, cu cat copilul e mai mare cu atat problemele's mai mari.
Hai ca eu vorbesc de-ale mele.....iar voi nici macar n-ati apucat sa-i schimbati primul scutec bebelusului
. Da' nu-i bai...peste vre-un an o sa vedeti voi ce-nseamna!!
Mickyyy
(32 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Luluku spune:
Eu am reusit sa si cumpar de la Baby Expo...un carucior Graco Quatro Tour+ scaun auto Graco + patut de voiaj Graco cu masutza de infasat inclusa si am dar vre-o 12 mil pe totul...am facut o economie cam de 5 milioane si am mai luat si o caditza cu suport detasabil ptr bebe si am dat 1 mil pe ea.....eu sunt destul de multumita de ce am luat, nu am stat nici noi prea bine la capitolul rabdare, dar mai ieseam afara, un pic de suc o felie mica de pizza....+ ca imi placea sa ma uit la bebelusii care adormeau in port -bebeuri si la burtici......si partea nostima e ca tot intrand si iesind am primit vre-o 3 biberoane de la nuk si suzete si tetine...asa ca sunt asigurata...desi ma indoiesc ca o sa le folosesc.. singura parere de rau e ca din nefericire la Graco singurele culori available erau pe bluemarin.......dar lasa rezista mai bine la jeg ;-) si o sa o imbrac eu cu multe culori....
Cine a mai avut contact cu Graco poate sa imi spuna si mie ce parere le-a lasat? Mie mi-au placut, dar sunt incepatoare si ma fura peisajul
AM vazut ca exista chec cu crema de lamaie...vreau si eu reteta...si fetelor sunteti niste delicioase, copiez toate retetele si jur ca de indata ce o sa am aragaz ma apuc de gatit si de preparat bunaciuni
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005