nunta in iasi

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

da le stiu pe fetele de la exclusiv ca eu inainte sa se inchida mergeam acolo des si stiam ca fetele lucreaza la un salon in zona dar nu stiam de el .oricum mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

NUSHULICA........... LA MULTI ANI fericiti, cu sanatate, bucurii si numai impliniri!!!!!!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI! si din partea mea Nushulicai...din cate am vazut e ziua ta..Toate visele sa ti se implineasca!
Miresici,am o intrebare. ai mei au fost aseara la o nunta si mi-au spus ca la femei nu le puneau flori in piept sa nu le gaureasca toaletele, iar la mese marturiile erau doar pt doamne. Am o nedumerire,marturiile sunt pana la urma numai pt doamnne? eu trebuie sa ma apuc de ele zilele astea..si vreau sa stiu cat mai curand. Iar de gaurirea toaletelor eu sunt de parere ca asa e mai bine, numai la domni!

http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Kriss fiecare face cum vrea, nu mai este un standard.
Daca vrei poti sa nu pui flori nici la barbati, au si ei haine ce nu pot fi gaurite. Eu o sa intreb pe fiecare: cine vrea va avea floare in piept iar cine nu - nu. Daca vrei poti sa atasezi floarea la marturii.
Stiu ca se dau marturii si la barbati, de aceea unele sunt diferite la culoare(panza sau chiar bomboanele): alb, albastre sau roz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor va multumesc mult pentru urari si va iubesc pe toate sunt tare fericita ca mai am niste prietene in plus chiar si virtuale
si acu sa revenim la nunta ca doar de asta vorbim noi aici de ceva timp incoacereferitor la flori sa stiti ca m-am gandit si eu ca vor fi doamne care nu vor vrea sa li se gaureasca toaleta pentru o floricica de nunta ca nici mie nu mi-a conventi de multe ori sa-mi gauresc bunatate de rochitica pe care de multe ori dai un pumn de bani pentru o floare de nuntasi cred ca e buna ideea dariei de a intreba care vrea floare si care nu doar domnisoarele de onoare ce vor avea de facut???
iar in privinta marturiilor eu v-am mai spus si va repet eu nu fac asa ceva!!!mi se pare o grija si o cheltuiala in plus si oricum nu multa lume stie ce-s alea (va zic din surse sigure ca am colege de birou care nu au auzit dar un om simplu de la tara va zice ca i-am dat neste bombonele sa manance dar si alea putine)
daca voi vreti puteti sa puneti asta e placerea voastra
hai ca mai vb maine ca acusha adorm la calculator
va pup pe toate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica
nu au auzit dar un om simplu de la tara va zice ca i-am dat neste bombonele sa manance dar si alea putine)
daca voi vreti puteti sa puneti asta e placerea voastra

Asta cam asa e. Eu nu cred ca fac marturii sau cel putin asa gandesc acum.
Eu as vrea sa fac cate un pachetel cu prajituri(300 gr) pentru fiecare invitat, pe care sa-l dau la plecarea invitatilor. Nu-l dau in semn de multumire pentru ca au participat la nunta ci pentru ca fiecare are cate un copil sau nepotel acasa. Stiti ca la noi, in moldova asa se obisnuieste, sa se ia prajiturele acasa pentru copii. Si eu cand eram mica intrebam parintii ce mi-au adus, mi se parea ca de la nunta e mai bun, de parca mama nu ne facea toate poftele - deh, copil .
In semn de multumire cred ca o sa dam cate o sticla de vin - nu stiu daca ramane asa, ne mai gandim pana atunci.
Cine isi permite poate sa faca pentru doamne bratara de flori - e mai scumpa decat cocarda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

LA MULTI ANI NUSHULICA !!!
Scuze ca nu ti-am urat mai devreme dar daca va ma aduceti minte am fost in piatra neamt pt rochie in weekend.Tot ce am facut de vineri si pozele atasate cu rochita si absolut tot o sa povestesc miine.Sunt foarte fericita ca mi-am gasit rochita.
Deci nushilica multa fericire, sanatate si multi bani si multa dragoste si intelepciune.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

Kriss 79 eu voi pune in piept crizanteme micute cu floarea miresei. Daca nu vor doamnele sa-si intepe toaletele nu ma deranjeaza.Oricum tb sa am pregatite pt toti invitatii cocirde.Nu vor sa le puna in piept cocirda domnisoarele de onoare isi vor lua floricica la masa.
Eu voi face marturii pt ca ma ajuta nasa mea si nici nu ma ajunge mult.Si nasa mea la nunta ei a dat numai la doamne marturii cu bombonele.

Mergi la inceput

Ma bucur ca ti-ai gasit rochia si ca iti place. Sa fii si mai fericita atunci cand o vei imbraca in ziua cea mare.
De unde din Piatra ai luat-o? E o diferenta intre Piatra si Iasi?
Stiu ca mi-ai mai raspuns o data dar daca ti-ai luat-o din Piatra am dedus ca acolo ai gasit ceva mai frumos. Pentru barbati ai vazut ceva frumos? Ma intereseza calitatea dar si culoarea: albstru inchis si alb sau crem(costume barbati).
Da, stiu ca te-ai saturat de mine, atatea intrebari dar daca te-ai oferit sa ne dai si alte detalii te-ai pricopsit cu mine pe cap
A, am uitat sa te mai intreb ceva. Am vazut la tine casuta, ai cumparat-o sau ai facut-o? Si daca ai cumparat-o de unde? Sau ai copiat-o?
Acum chiar ca te-am plictisit.

Mergi la inceput

Darria sincer nu ma plictisesti.Chiar imi place sa interactionez cu oamenii si mai ales cu miresicile mele din iasi.Deci: Rochita mi-am luat-o de la mirandi.La agnes toma in piatra erau acelasi lucruri si la aceleasi preturi ca la agnes in iasi.Diferenta dintre piatra si iasi e faptul ca in piatra e mirandi . Acolo vin foarte multe miresici sa-si ia rochia pt ca sunt mai ieftine decit la agnes.Am vazut miresici venite de la galati, din multe orase din moldova.
Pt barbati iti sugerez daca dispui de bani sa te duci la dinasty -Alb si Negru pe stefan cel mare, ca nu o sa regreti.Au costume de calitate si care vot cadea foarte bine pe iubitul tau. Costumul sotului meu l-am luat de la dinasty si toata lumea l-a admirat.Te vot ajuta sa-l asortezi si cu camasa si cu lavaliera sau cravata.Eu am dat 8.300.000 pe costumul lui dar se merita.
In legatura cu casuta eu am copiat poze de la diferite miresici pentru a-mi face idee cam cum sa fac si eu. I-am aratat-o sotului meu si a zis ca se ocupa el s-o faca.Paseaza si tu casuta iubitului tau

Mergi la inceput