Filantropia sau Polizu????
![](images/user_woman.png)
Sunt insarcinata in 6 luni si, ca abonat Medicover, sunt sub supravegherea D-nei Doctor Magda Petrache (lucreaza si la Polizu - unde ar trebui sa nasc!) Pentru ca imi este foarte frica de nastere, am intrebat-o pe d-na doctor ce parere are despre cezariana si/sau alte metode de nastere. Pentru ca raspunsul a fost cam vag, cum ca este prea devreme sa ma gandesc, ca si daca programez nasterea tot nu este bine, pentru ca s-ar putea sa se declanseze nasterea mai devreme, etc..., si, pentru ca ,in continuare mi-este frica, sotul meu s-a interesat si mi-a gasit un alt medic: D-nul doctor Calciu, de la Filantropia. Nu stiu ce sa fac: sa schimb medicul, sa astept sa vad care va fi evolutia mea in urmatoarea perioada? Mi-este teama ca voi vrea sa merg la altcineva si va fi prea tarziu! Cine poate sa imi dea mai multe informatii despre cei doi doctori dar despre Polizu/Filantropia?
Raspunsuri
monica spune:
Nu stiu absolut nimic despre nici unul din cei doi medici! de asemenea, nu cunosc spitalul Polizu! Vroiam doar sa'ti spun ca mizeria si tzigania din Filantropia m-au facut pe mine sa schimb si medicul si spitalul în luna a 8-a....
Sarcina usoara în continuarea si o nashtere la fel!!
Monica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danis spune:
eu tocmai voiam sa scriu ca am fost relativ multumita de filantropia; am nascut in aprilie 2002; sunt multumita,in conditiile in care am stat intr-un salon cu plata (100 mii/zi), curat, proaspat zugravit, cu chiuveta, care se poate incuia; altfel, saloanele obisnuite sunt cam rele, ca sa nu zic mai mult; saloanele copiilor sunt renovate si foarte curate, copiii sunt bine ingrijiti; cred ca lucrul cel mai important este sa ai incredere si sa fii multumita de medic, ca in romania e greu de gasit un spital ca lumea
Daniela si bb Anda
CameliaH spune:
Despre doctorul Calciu am auzit lucruri foarte bune de la colegele de salon din Filantropia. In saloanele pentru mamici din Filantropia nu e foarte grozav, dar vin in fiecare zi si matura si spala pe jos, iar cearceaful ti-l schimba la cerere. Mancarea e cam proasta si cam putina. Saloanele pentru bebelusi sunt renovate si lucesc de curatenie, iar bebelusii sunt bine ingrijiti (chiar daca dai sau nu spaga la asistente).
Toate bune!
irinao spune:
Va multumesc foarte mult, sunteti niste dragute toate! Am sa ma gandesc serios (as vrea sa iau decizia asta cel tarziu la 7 luni). Despre Polizu nu ati auzit nimic?
diana spune:
Eu zic sa te duci la Municipal.Am mai vorbit noi despre asta.
Te pup si cind ai timp da-mi un telefon.
Diana
irinao spune:
Buna dimineata Didi, ce-i cu tine la ora asta? Te-a trezit Mitzi? Am auzit ca are doi dinti! Cand v-ati intors de la Sinaia? Te sun eu mai tarziu!
Vanina spune:
Despre conditiile din cele doua spitale nu stiu nimic...dar am auzit de Dr Calciu ca este un medic ff bun de la 2 colege de-ale mele care au nascut la el si care au fost fff incantate de el.
pepsica spune:
Buna!
am o prietena care a nascut cu dr. Petrache la polizu si a fost f. multumita. Ea a stat intr-o rezerva cu inca o alta persoana. Daca vrei o intreb amanunte-dar eu stiu ca fost multumita. Am fost si eu la ea in rezerva, parea curat si era f. cald- s-a intimplat in noiembrie anul trecut.
pepsica spune:
Revin cu amanunte: prietena de care vorbeam ca a nascut cu dr. Petrache la Polizu a fost f. draguta- zice prietena mea- i-a dat 100 $ pt. nastere obisnuita, a stat intr-o rezerva unde era f. cald si a fost multumita. Copilul a fost bine ingrijit, a stat la incubator pt. ca a facut icter si au iesit amindoi dupa citeva zile. PS: eu cind am fost la un control obisnuit la dr. Petrache nu am fost lafel de multumita, mi s-a parut cam dura, dar probabil ca a fost o chestie personala. Eu "lucrez" mai bine cu cineva cind e mai blind decit atunci cind e prea dur, ma inhiba mult. Mult succes in luarea deciziei!
roxanal spune:
Irina, eu nu cunosc spitalul Filantropia, in schimb cunosc Polizu si pe Magda Petrache, dupa parerea mea este o doctorita foarte buna si si este si Om, eu am fost foarte multumita de ea, si ca doctor si ca tot, cumnata mea a nascut cu ea, si desii nu este voie, m-a lasat si am stat cu ea pe tot parcursul nasterii, inclusiv in sala de nasteri, a venit sambata de undeva de la 40 Km de Bucuresti unde era cu familia, am fost eu s-o iau,asta pe la 8 seara si am dus-o inapoi pe la 4 dimineata cand terminase totul...pe urma a devenit si doctorita mea, am facut o cauterizare cu ea si am fost de mai multe ori la ea, la ea am oprat-o pe socra-mea de un megafibrom, pe dadaca Mariei la fel....in concluzie, sa n-o lungesc prea mult, sunt foarte multumita de ea..dar stiu ca nu agreaza cezariana la cerere, nu cred ca n-o face ....pe deasupra de fiecare data cand am ajutat pe cineva trimitandu-i la ea, toti au fost multumiti...
deci nastere usoara si numai bine, daca vrei mai multe amanunte scrie-mi
Roxana L