Este pe acest forum vreun medic alergolog?

Este pe acest forum vreun medic alergolog? | Autor: panada

Link direct la acest mesaj

As dori sa vorbesc cu un medic alergolog in legatura cu un vaccin antialergic("Halcis alergoid dermatophagoides") pe care nu il gasesc nicaieri ...va rog din suflet!!
As dori informatii despre durata tratamentului,rezultatele obtinute...pret ..shi practic orice!
Multumesc anticipat ,Ana.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Scuze, eu nu sunt medic alergolog, dar am astm bronsic de 21 de ani. Am facut tratament cu Halcis aproape 1 an. Se cumpara de la o farmacie de pe Sos. Pantelimon, cu reteta. Nu mai tin minte exact numele farmaciei (parca "alina", dar nu sunt sigura), insa poti afla de la Clinica de alergologie din cadrul spitalului Malaxa (sos. Vergului nr 12). Despre pret... pe vremea cand l-am facut eu costa aprox. 1,5 mil. doza initiala (pentru 6 luni) insa acum mai bine de 1 an ajunsese la 5 mil. lei (motiv pentru care nu am mai continuat tratamentul). Din cate stiu, tratamentul se face pe o perioada minima de 3 ani si rezultatele se vad chiar si la tratament de 1 an.
Astmul meu se manifesta numai cand merg in orasul natal si pe perioada in care am facut vaccinul (si ceva vreme dupa) practic nu se mai manifesta nici acolo... Puteam sa ma duc linistita, fara antihistaminice la mine, pentru ca nu exista riscul aparitiei unei crize de astm.
Vaccinul este "de desensibilizare" si de aceea se face pe o perioada atat de lunga de timp. Daca este intrerupt, efectul si durata desensibilizarii sunt diminuate, ceea ce s-a si intamplat la mine. Oricum, daca vreun medic alergolog ti-a recomandat acest vaccin, eu zic ca merita sa renunti cateva luni la alte cheltuieli. Rezultatele se vad sigur!
Multa sanatate!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput