Mamici de septembrie - octombrie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Vero, si eu astept primele miscari ale bebelusului! Sunt acum in saptamana 17, de-abia joi o sa am 17 implinite; totusi, seara, inainte de culcare stau cuminte si atenta, poate-poate prind ceva!
Cu greturile eu am inceput la 5-6 saptamani si am terminat la 14; nu pot spune c-au trecut complet, mai am din cand in cand cate o senzatie trecatoare dar nici nu se compara cu ce-a fost!
Codruta, avem voie supozitoare? Si eu sunt un pic dar deocamdata la mine nu e cazul de supozitoare, nu ma doare nimic. Eu cand mai am stari d-astea (in general sunt constipata) mananc dimineata o lingurita de miere si beau un pahar de apa si dupa cateva zile ma reglez; incearca si tu, poate merge!
Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

IOANA !!! Inca nu s-a vazut ce avem!!! Cred ca ai citit gresit sau m-am exprimat eu gresit. Nu s-a vazut la eco, ca statea cu piciorusele adunate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tonnia, eu am hemoroizi interni, deci nu cred ca ajung la ei cu rivanol...
Mihaela, daca totul merge ok la scaun nu ai de ce sa iti pui supozitoare. Dar mie mi-e frica sa ma "screm" din cauza bebeului. Am scaun zilnic, dar putin dureros din cauza hemoroidului. I-am zis la doctor aseara si mi-a indicat doxiproct.
Ioana, treci pe program de relaxare, ca mai incolo nu o sa mai avem timp de asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ADRIANA, imi pare rau... multa putere!

Si eu sunt constipata si foarte curios ca la prima sarcina nu am avut probleme. Acum iau o jumatate de cana cu apa fierbinte in care dizolv o lingurita de miere si asta pe stomacul gol dimineata. Parca e mai bine si merge din ce in ce mai bine! Tot hormonii bata-i vina!

CODRUTA stiu de magazinul ala, dar nu prea imi place. Pe doamna de la primul magazin de care iti spuneam o stiu... cea grasa nu cea slaba. Ea este patroana, asa ca, imi schimba multe lucruri cu altele daca nu ii sunt bune lui Matei sau chiar imi da banii inapoi, ceea ce nu fac eu. Dar ce e mai important imi recomanda in general lucruri romanesti din bumbac si nemtesti. Mie imi place si sunt fan. Poate si tu te vei imprieteni cu ea daca mergi mai des, e tare de treaba...

Felicitari noilor venit si noilor mamici de baieti, noi mamicile de 2 baieti am putea face un club...

Despre mine va spun ca burtica misca si ii merge bine, dar sunt cam stresata ca Matei are conjunctivita si mi-e frica sa nu iau si eu!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 19 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, program de relaxare scrie pe tine! Am inteles eu bine, ai zis ca tu ai IRR-ul mai mare, adica Iosup verifica si functiile organismului nostru, nu numai BB-ul? Sau de fapt verifica acele functii care au legatura cu BB, il hranesc, il oxigeneaza, etc? Eu merg la Iosup peste o luna aproape, atunci voi avea si eu 20 de saptamani.
Flavia, ai aflat ceva? Si pe mine ma roade, eu maine imi iau rezultatul de la triplu test. Sper sa iasa bine la toata lumea!
Ioana, tie ti-a interpretat doctorul triplu test? Stiu ca-ti iesisera valori normale la cele 3 analize, in limite, dar tu vroiai o interpretare globala!

Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata !

Ioana, ai grija de tine, las-o mai incet cu munca, ca nimic nu e mai importanta decat sanatatea.

Asa am si eu tendinta sa fac sa exagerez cu munca, v-am zis ca acum 2 saptamani m-am simtit rau dupa ce tot weekendul am muncit la greu.

Mie imi e cam somn, dar ma descurc eu pana la urma.

Vineri am 1 zi de concediu, abia astept.
Ma duc la parinti la Slatina si il las si pe Victor o saptamana pana la Pasti.

Asa ca si el asteapta vacanta.

Codruta, felicitari pentru baietel si mai ales ptr. faptul ca sunteti ok.

PS:
Sa va zic o faza de aseara :
Sotul meu il certa pe Victor ca nu respecta regulile impuse de el etc, la care Victor raspunde :
"Te-ai gandit ca bebe poate sa fie mai rau ca mine ?"

Cristina, mamica lui Victor si a lui bebe (16+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Codruta, iarta-ma ca ti l-am catalogat deja pe bebe ca fiind baietel.
Oricum, fetita sau baiat, o sa fie pana la urma, iti spun sigur

Romana, mai astept un pic pana dupa Pasti (cand fac o noua eco), si poate intru si eu in clubul mamicilor cu 2 baieti (+1 baiat mare = sotul ).

Si noi vrem in principiu fetita, dar ce or vrea Dumnezeu pana la urma.

Doctorita mea are o vorba :"Ca tata e de vina, ce seamana el, aia e".

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

bonaparte bine ai venit, sarcina usoara si un bebe sanatos!
Codruta impotriva constipatiei am mancat cate un kiwi pe stomacul gol si m-am mai uns cu alifie de galbenele pt hemoroizi.

+20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codrutaaaaa Am zis ca am nevoie de relaxare, dar se pare ca e vorba de multa relaxare. Nu era vorba despre tine, imi corectez acum mesajul.

miflore, da, Iosup verifica si tensiunea in 3 artere care au legatura cu bb, plus placenta ... Despre Triplul Test sper sa aflu mai multe saptamina asta, cind o sa ma duc la doctorita.

Cine a mai fost la Iosup si stie ce inseamna tabelul ala cu valorile scrise de mina de pe pagina 2, rog sa-mi dea pe PM ce inseamna fiecare din grupurile alea de litere. bb era cu 2 saptamini mai mare in unele chestii, si vreau si eu sa stiu daca e vorba de miini, picioare sau alte oase.

V-am zis ca la fiecare eco bb sta in alta pozitie? Ieri era cu capul in stinga jos, si fundul in dreapta sus. Acu 2 saptamini era cu capul in sus. Acu 4 saptamini statea ca intr-un hamac.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor incercati pnetru constipatie, are efect sigur....
O lingura de ulei de masline, gem de prune pe clatite, sau compot de prune, dar prunele uscate fac minuni.
Ar mai fi 3 lingurite de miere pe zi.....puteti si in ceai de macese. Acest ceai contine si foarte multa Vitamina C si e sanatos. Pentru racela face minuni ridichea neagra scobita umpluta cu miere si lasat la macerat pana mierea se face zeama si se bea apoi. Cam 4 ore......se lasa.
Pentru tensiune mica dureri de cap intense din cauza tensiunii se poate lua antinevralgic a zis Dr. pentru ca, contine cofeina si e ok pentru gravide.
altele.....nu mai stiu.
ziceti voi.

Vero
14

Mergi la inceput