Haide Clujul!!!
Raspunsuri - Pagina 11
Raluca spune:
Salutare clujencelor,
Bine ati venit clujencelor noi....
Dana, referitor la saloane body shape incearca la Altermed pe Eroilor (sper ca nu ma gresit numele). Prietene de ale mele au slabit frumos cu programele lor, preturile insa sunt pe masura.
Cristiana, de ce nu vi la Clubul parintilor? Ma gandesc ca este accesibil si celor de la Club, eventul intreab-o pe Cristina? E super fain, o data la doua saptamani ne adunam parintii si discutam cu un psiholog probleme de pitici.
In alta oridine de idei, trebuie sa va spun ca i-am facut Ilincai o hemograma...ce scandal frate, am crezut ca mor de groaza pana s-a calmat!
Sa aveti o zi faina?
Ce ziceti de o intalnire in parc, daca vine primavara?
Raluca mama Ilincai de 3 ani
lauradaria spune:
Salutare la toata lumea!
[b]Tatiana in primul rand iti multumesc de felicitari.O sa-ti raspund la toate intrebarile pe forum,poate se mai foloseste si altcineva de raspunsuri.Sper ca nu te superi.Ei bine ,dupa cum am mai spus eu am mers la Dr. Nanu cam pe la 10 saptamani.Am nascut acolo si am fost foarte multumita.La consultatii nu este nevoie de programare si din pacate se asteapta cam mult.Dar poti sa faci cum faceam si eu. Programul consultatiilor este de la 8-13 si 17-19.Eu mergeam dupa-masa tot timpul si ajungeam pe la 5 fara ceva si atunci nu asteptam prea mult(o 1/2 de ora ,maxim o ora).Peridurala din cate stiu eu nu se face.Eu am nascut intr-un mod foarte,foarte natural pentru ca toate perfuziile si injectiile care mi le-a facut nu si-au facut efectul.Am ajuns la spital sambata seara la ora 23 si am nascut abia duminica pe la 17:25.Spre dimineata mi-au dat si ceva medicament sa-mi opreasca durerile ,dar tot degeaba.Nici acela nu si-a facut datoria.Dupa ce am nascut si-a dat seama care a fost problema:in urma contractiilor bebelusa mea s-a blocat pe partea stanga si nu s-a mai miscat de acolo.In timpul contractiilor eu tot ceream cezariana,dar medicul nici macar nu vroia sa auda de asa ceva,desi cezariana costa 15 mil.(ar fi incasat mai multi bani).Mi-a explicat de o gramada de ori care sunt efectele negative(ca pozitive nu sunt) ale unei operatii ,pe tot restul vietii.Il injuram in gandul meu, dar acum nu stiu cum sa-i multumesc ca nu m-a ascultat.Am vazut dupa aceea cat de repede m-am ridicat eu din pat in comparatie cu cele operate.Asistentele de acolo sunt foarte dragute si iubesc toti copiii.Dupa doua ore de la nastere Dalia a fost in pat langa mine, ii dadeam deja sa pape.Si eu am vrut sa asiste sotul meu la nastere,chiar am vrut sa filmeze, dar in momentul acela nu am mai avut timp,sau nu m-am mai gandit sa-i zic medicului sa-l cheme.In prealabil am vorbit cu medicul si a fost de acord,dar...Oricum cred ca ar fi lesinat langa mine.Legat de ecograf iti spun doar atat:scoate pozele f.,f., clare(se vede clar manuta,piciorusul,caputul,inimioara etc).Mie mi-a spus de la 20 de saptamani ca este fetita si fetita a fost.In urma ultimului eco a zis ca are cam 3200 gr si a avut 3100.Eu zic ca merita sa mergeti la el.
Nr.tel. Fix:0264-433430
Mobil:0722-365305
0744-600947
lauradaria spune:
Laura,cand am zis ca nu mi-a placut de Dr. Butnaru m-am referit la faptul ca vorbea f. incet.Nu mi-a placut de el ca "om".In schimb am auzit numai lucruri bune despre el.Altfel nu as fi ales sa merg la el.Mi-i l-a recomandat o prietena f. buna de familie care a lucrat vreo 30 de ani in Ginecologie 1 la reanimare.Acum a iesit la pensie.Daca nu ar fi fost un medic bun nu cred ca m-ar fi lasat pe mana lui.Daca tu esti multumita de el pana cum foarte bine.Tu trebuie sa ai incredere in el, si totul va fi bine.
"Don`t worry,be happy!"
TatianaG spune:
Laura, mersi mult pentru lamuriri. N-am de ce sa ma supar, poate ca mai sunt doritoare de informatii suplimentare.
Ioana, am reusit sa vad pozele
! Ai un baietel frumos si durduliu, de-ti vine sa-l papi!
Roxana, in prima faza o duc la gradi-cresa de stat din Grigorescu. Sincer, nu mi-a placut de la bun inceput (va intrebati de ce am dat-o totusi tocmai aici - sa vad daca ma inseala instinctul, multe mamici cu care am discutat erau multumite), dar am zis sa incerc. Daca vad ca nu se simte bine, o dam in alta parte. Am cautat ceva ce sa-mi placa, dar fiind prea micuta, n-o primesc numai din toamna (in afara de HK, unde preturile sunt cam piperate si de inca o gradi particulara din Gheorgheni, care e prea departe de noi sau noi suntem prea comozi s-o ducem pana acolo). Vreau sa se obisnuiasca in colectivitate, sa-si formeze imunitatea si sa pot sta langa ea acasa, daca se imbolnaveste. Din septembrie, o s-o dam la Annabela - stie cineva-ceva despre aceasta gradinita??? Dintre cele vizitate - si nu cred ca exista vreuna particulara nevizitata sau cine stie - aici mi-a placut cel mai mult, atat personalul, cat si igiena. Ca au curte mica, e alta problema, ca la majoritatea celor particulare.
Despartirea de azi dimineata a fost OK. Am schimbat-o si cum a vazut copilasii in sala, tusti inauntru si s-a pierdut printre ei. Nu stiu ce a urmat, dar sper sa-mi spuna asistentele, cand ma duc dupa ea la pranz. Cred ca maine nu se va desparti asa usor, stiind ce-o asteapta.
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
roxana1974 spune:
Salut fetelor. Sunt nervoasa ca e frumos afara. Habar n-am cum se poate una ca asta, insa asa e. Am de lucru de mor la job asa ca nu vin cu noutati!
Ancuzza, scrie-mi pe PM si intreaba-ma orice despre oricine
.
pe curand
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
Dana_ spune:
Ce de activitate pe-aici
, o floricica pt toate 
Raluca , mersi de sfat
Am cautat pe net mai devreme si am gasit doar Altermed , am zis ca merg sa incerc. Cunosti pe careva care a fost acolo si a vazut rezultate? Fetele din Buc si din Constanta au saloane Silhouette p-acolo si sunt multumite. Am inteles ca e undeva intre 250-500 euro/abonament , cam scump dar eu sunt disperata
. Am 62 kg , nu arat grasa dar nici bine , ma deranjeaza burta de-mi vine so tai. La sala am tot zis ca merg , dar sunt si lenesa
, iar cu diete nu prea tzine...am slabit anul trecut 5kg pe care le-am pus inapoi in cateva zile 
Cristiana , uitate pe altermed.ro , o sa intelegi mai bine decat explic eu
. Intr-un cuv , vreau sa slabesc rapid , dar sa se vada ..nu neaparat in kilograme , doar sa dau burta asta nenorocita si un pic din fund..si pe unde se poate![]()
Anca , poate te confund cu careva cine stie...scoli impreuna nu cred ca am facut , eu am terminat liceul acu 5 ani la Eminescu..poate cu sorela ai fost colega , ea a fost la Pedagogic . Ininte numele meu de fam era Bagarean. Balansoar-ul (adika hinta cum ii zicem noi) nu l-am vandut . L-am cumparat din centru pe straduta aia mica vis-a-vis de Sora , este un magazim mic cu jucarii si imbracaminte.
Laura , noi am dat pe la 2-3 milioane la nastere(acu 2 ani si ceva
) , dr cu care am nascut era prieten de fam .
Tatiana , acu vreo 2 luni trebuia sa ne intalnim cu cineva in Dej , si intamplator era chiar intr-o gradinita Annabela , era foarte frumos acolo si mi-au zis ca este si in Cluj dar cladirea e mai mica. Nu am vizitat-o inca pe cea din Cluj.
Pupicei 
Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
ancuzza spune:
dana draga, cred ca nu ne cunoastem..io-s ceva mai batrana...
adica am mai multa vechime de la facuta decat ai tu de la liceu....no, poate daca ne vedem live rezolvam totusi dilema...
si ma bag pe discutia cu altermed. em dat eu pe acolo o raita.... vroiam sa vad ce si cum cu epilarea cu laser. asa...ca ei n-au laser de fapt, ca e ipl, seamana, da' nu e... da' ei zice ca e tare bun!
da' nu asta vroiam sa zic. oricum, ei au de a face si bioenergia si alte asemena, ceaiuri si mai stiu eu ce... s-au oferit sa imi rezolve vergeturile de pe burta si au fost dezamagiti ca nu am...a, si mi-au spus dintr-o privire ca sufar cu tiroida. oricum, incearca si tu... acu n-am vrut sa ii vorbesc de rau, sper ca nu asa a iesit! iar cu electrostimulare...mi-am cumparat si fac acasa..am aceeasi problema ca tine cand e vb de mers la sali.. ca si eu am rams cu un kg, hai 2, in plus. pb e ca e toate in acelasi loc: BURTA ! ! !

iar cu hinta...nu-mi zici de cand l=ai pus pe Andy in ea? si, f. important, pretul !
laura, n-am nascut aici si iti pot spune ca la nastere n-am dat nimic. in schimb consultatiile m-au uscat. ca dr. aprecia muuult de tot daca mergeai la el la cabinet si nu la spital. oricum, ca sa-ti faci o idee, o consultatie era 150 + eco 60. euroi.
va pupacesc
http://community.webshots.com/user/ancuzza
laura-s spune:
Merci fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu costul unei nasteri. Si eu ma gandeam undeva la 4-5 mil pt dr. si 1-1,5 mil la moasa, dar mai vedem noi pana atunci. Eu sper sa fie O.K. asa, ca am auzit niste sume astronomice pe forum: 15, 20 chiar 30 mil....pai asa mai bine nasc acasa, si cat ma costa? 5 mii distonocalmul sotului si 20 mi otet sa-i pun la nas sa-l trezesc din lesin....
Laura iti multumesc si tie de raspuns; ei, vezi ca am avut dreptate: un dr. nu-si poate multumi toate pacientele; daca pe mine m-a vrajit calmul lui, pe tine te-a enervat....dar m-ai linistit, oricum stiam ca e dr. bun. Spune-mi cum te descurci cu bebele? E greu? Plange mult? Poate ne vedem in parc in 4 sau 5 luni....cu toate fetele.
Pupici tuturor,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos
caarra spune:
Tatiana,sa ne mai povestesti de cresa. Nici mie nu mi-a placut deloc,ba din contra mi-a lasat o impresie f.proasta.Prin urmare eu am renuntat la idee de cresa si vom merge direct la gradi. Tipa care ne-a prezentat cresa si programul de-acolo zicea ca de la ora 12:30 fiecare copil sta in patutul lui(chiar si dupa ce se trezeste) pana vin parintii sa il ia acasa(4-5).Si cand i-am spus ca fetita mea nu ar sta atat in patic si ca pur si simplu se da singura jos din pat mi-a raspuns ca o sa aiba ea grija sa o disciplineze! Adica sa tina copilul prostit in pat in loc sa il lase sa alerge sau sa se joace(ca a mea nici nu doarme mult)!!! Plus ca le-am gasit pe toate(vreo 3-4) la cafea in birou. Iar jucariile sunt extrem de putine. Oricum,sper din toata inime sa ma fi inselat eu in impresia pe care mi-am format-o(desi nu prea cred sa fie asa)
Raluca,eu nici manar nu stiam ca mai este un Kenvelo si pe Eroilor(nu prea circul pe-acolo). Iar chestia cu muzica tare eu demult am renuntat sa mai caut sa o inteleg. Nu sunt in stare sa pricep de ce dau muzica aia atat de tare(nu numai K.si multe alte mag) incat sa nu te poti intelege cu vz.,ma gandesc ca poate vor sa-si alunge clientii!? Are cineva alta explicatie?
Ancuzza,dar tu pe unde ai nascut? Ia povesteste putin aici.Body-uri de bumbac eu de regula iau de la Central,sunt f.bune si ieftine(85000-95000).
Maine dupa-masa vrem sa mergem in Parcul Mare daca e timp frumos. Mai vine cineva?
Va pup pe toate,
Aura si Diana(1 an si 10 luni)
caarra spune:
Laura,eu am dat dr.3 mil(acu aproape 2 ani) si moasei 1 mil+500.000lei pt.asistenta din sala de nasteri(colega moasei). Moasa(f.haioasa) si asistenta (super draguta)m-au ajutat cel mai mult.