rochite de ocazie pentru burtici

rochite de ocazie pentru burtici | Autor: moki

Link direct la acest mesaj

Fetelor,unde gasim ceva modele mai speciale pentru imbracat la nunti si alte ocazii? eu o sa cunun o prietena in iunie si trebuie sa ma gandesc la un model pe masura burticii de 5 luni si chiar n-am idee la ce model sa ma opresc..:((

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna,

eu am vazut ceva dragut, de ocazie, la Mothercare in Dorobanti. Intr-adevar sunt cam scumpe dar cred ca merita pentru o ocazie. Eu mi-am luat de acolo blugi si sunt foarte multumita de ei, sunt de calitate. In rest, numai oribilitati prin magazine. Am senzatia ca toate hainele pentru gravide sunt groaznice.

Pupici,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu am apelat la o croitoreasa care mi-a facut o bluza de ocazie closh cu maneci evazate si am pus si o pereche de pantaloni negri asa m-am prezentat la nunta pt ca in magazine erau doar uratenii si eu aveam burta cam mare la 6 luni.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Din pacate si eu am cautat si am ajuns la concluzia ca imi voi face la croitoreasa...
www.pregnancyfashion.com (ai de unde alege!!!) - cauti modelul de rochie de seara si il tiparesti si il duci la croitoreasa....

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Multumesc mult,IRINUCA,nu ma mai satur..de dimineata sunt tot cu ochii pe ele!Deci putem arata chiar super bine,mi-am dat eu seama..!!!;)
Va pupic!
Aveti grija de voi si de burtici!!
Moki 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Ce am vazut eu pe www.gravide.ro mi s-au parut extrem de plicticoase si urat colorate... Ma uitam la hainele din strainataturi dinainte de a fi insarcinata si mi s-au parut super-super... Am vazut la Carrefour pantaloni si camasi din in pt gravidute ffff frumos colorate... un pic prea generoase pentru dimensiunile mele actuale, dar deabia astept sa ma imbrac in culori vii si sa ma laud cu bebicul din burticuta...
Am inteles ca in complexul SIR din Militari ar mai fi un magazin bine dotat cu hainute... o sa incep si eu o cautare pe la sfarsitul lui mai...

IrinucaR 9+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Moki, du-te pe Mosilor unde ti-am zis.

Au si rochii de ocazie ptr. burticute.
Si eu sunt interesata, in luna 8, o sa particip la nunta cumnata-mii ca o floarea "maaaaaaaaaaaaare".

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Si eu am cununat cind eram gravida- in luna a VIIa- si mi-am facut ceva la croitoreasa, pentru ca in magazine nu am gasit nimic sa-mi placa. Am avut niste pantaloni negri, evazati, cu elastic pe talie (astia i-am cumparat de pe Calea Victoriei)si o bluzita cu bretele din strasuri mici, cu fundita sub piept si larga in jos. Daca vrea cineva poze, dati-mi adresa pe PM.

Mergi la inceput