Luna de miere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Dupa 3 ani de la casatorie, am fost 10 zile in Grecia, la Porto Caras. Superb, am facut plaja in golfulete izolate, doar noi doi, am bananait pe dealurile cu vita-de-vie, am pescuit pestisori divers colorati. A fost extraordinar, a meritat asteptarea de 3 ani. Acolo am condus pentru prima data un scuter si un jeep decapotabil.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

7 zile in Aspen, Colorado.
Drum lung cu avionul din Florida pina in Aspen . 2 avioane. Al doilea avion anulat din cauza vremii; luat altul 5 ore mai tirziu. Ajus la aeroport in Aspen cu 6 ore intirziere, obositi si stresati. Nu mi-am gasit valiza (unica, cu toate lucrurile mele). Asteptat 1 ora in aeroport sa imi gaseasca valiza; nu mi-au gasit-o; plecase pe alta ruta; limuzina de la hotel a decis sa nu ne mai astepte si a plecat fara sa ne anunte; sunat la hotel pt limuzina; ne-au trimis alta; inca 1 ora in aeroport.
Ajuns la hotel; povestit ce s-a intimplat, spus ca sintem in luna de miere; primit camera mai buna. Mers in camera; 1 ora mai tirziu, sotul inapoi la aeroport pt valiza mea care inca nu ajunsese. 3 ore singura in camera, sotul singur in aeroport ... Inca 1 ora si sotul si valiza au ajuns nevatamati.
A doua zi: abonamente pt telecabina, telescaun; zi super-faina; soare, nici un nor ; urcat in telescaun (vreo 45 minute pina sus); la 5 minute a inceput sa ploua cu galeata si f frig; 40 min in telescaun in ploaie torentiala; ajuns sus rizind in hohote; ploaia s-a oprit; soare puternic, nici un nor; noi uzi leoarca; coborit la hotel ...
Dupa aceea am avut cea mai frumoasa "saptamina de miere".

Oana C si 27sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

SUPERBE 10 zile de inceput de octombrie in Turcia in Belek, unde am fost tratati rege si regina Ce-ar fi sa mai repetam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by buli

la Viena, la Viena
si exact in saptamina aia a fost concert Santana, care e favoritul meu clar si de departe. am crezut ca lesin de bucurie. a fost cireasa de pe tort

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Wow, chiar fantastic...
Noi am fost 10 zile in Croatia. A fost foarte frumos. Romantic si relaxant, iar apa aia cristalina si curata n-am s-o uit niciodata.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Si-o facut mila nasii de noi si ne-o luat intr-un circuit de vreo saptamana prin tara. Am dormit in cort dar mi s-a parut super, am vazut prima data Apusenii si apoi Marea Neagra

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

un week-end la Luxemburg, super

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Noi suntem casatoriti de 4 ani dar nu am avut inca o luna de miere, speram sa luam amandoi concediu in vara asta o saptamana sa mergem in Spania. Eu am doua joburi. El are un program incarcat la firma....
Si totusi ne iubim, ne intelegem suntem fericiti!
Sanatate multa!
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

noi am plecat in spatamana de miere a doua zi dupa nunta, in septembrie, la marea neagra - cap aurora. a fost minunat, de atunci numai acolo mergem... m-am indragostit de hotel, de plaja...

anul trecut am avut si a doua luna de miere, aproape la fel de minunata ca prima, la cort la Gura Portitei... ne-am iubit din plin, tot pe malul marii... si abia astept sa ne intoarcem acolo!
si planuim de mult, Parisul sau alte locuri exotice, dar pana una-alta ne multumim cu ce avem!

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Am fost pe doua insule grecesti, Santorini si Naxos, cate 5 zile pe fiecare. Naxos a fost ok. dar Santorini e ceva de neimaginat, nici nu credeam ca au grecii atata frumusete naturala. Santorini este un mare vulcan care a erupt cu sute de ani in urma si conul a fost umplut de mare. Noi am stat undeva pe peretele interior al conului.
Am facut sacrificii ca sa mergem dar a meritat. Cine stie cand o sa mai iesim asa numai noi doi. Avem un bebe de 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Noi am primit cadou un sejur complet la mamaia, la hotel de 4 stele. A fost super fain...un frig de ne trebuia slipi cu blana si, ca atare, o adevarata luna de miere, petrecuta mai mult in apartament, evident cu o singura preocupare...ce vremuri!...mai vreau!

Claudia,soacra frumoasei Oti

Mergi la inceput