Luna de miere
Raspunsuri - Pagina 2
adivio spune:
Dupa 3 ani de la casatorie, am fost 10 zile in Grecia, la Porto Caras. Superb, am facut plaja in golfulete izolate, doar noi doi, am bananait pe dealurile cu vita-de-vie, am pescuit pestisori divers colorati. A fost extraordinar, a meritat asteptarea de 3 ani. Acolo am condus pentru prima data un scuter si un jeep decapotabil.
Adivio&Ioana-nazdravana
Oana C spune:
7 zile in Aspen, Colorado.
Drum lung cu avionul din Florida pina in Aspen . 2 avioane. Al doilea avion anulat din cauza vremii; luat altul 5 ore mai tirziu. Ajus la aeroport in Aspen cu 6 ore intirziere, obositi si stresati. Nu mi-am gasit valiza (unica, cu toate lucrurile mele). Asteptat 1 ora in aeroport sa imi gaseasca valiza; nu mi-au gasit-o; plecase pe alta ruta; limuzina de la hotel a decis sa nu ne mai astepte si a plecat fara sa ne anunte; sunat la hotel pt limuzina; ne-au trimis alta; inca 1 ora in aeroport.
Ajuns la hotel; povestit ce s-a intimplat, spus ca sintem in luna de miere; primit camera mai buna. Mers in camera; 1 ora mai tirziu, sotul inapoi la aeroport pt valiza mea care inca nu ajunsese. 3 ore singura in camera, sotul singur in aeroport ... Inca 1 ora si sotul si valiza au ajuns nevatamati.
A doua zi: abonamente pt telecabina, telescaun; zi super-faina; soare, nici un nor ; urcat in telescaun (vreo 45 minute pina sus); la 5 minute a inceput sa ploua cu galeata si f frig; 40 min in telescaun in ploaie torentiala; ajuns sus rizind in hohote; ploaia s-a oprit; soare puternic, nici un nor; noi uzi leoarca; coborit la hotel ...
Dupa aceea am avut cea mai frumoasa "saptamina de miere".
Oana C si
27sapt
Violetik spune:
SUPERBE 10 zile de inceput de octombrie in Turcia in Belek, unde am fost tratati rege si regina 

Ce-ar fi sa mai repetam?![]()
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by buli
la Viena, la Viena
si exact in saptamina aia a fost concert Santana, care e favoritul meu clar si de departe. am crezut ca lesin de bucurie. a fost cireasa de pe tort
Anca siMatei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
Wow, chiar fantastic...
Noi am fost 10 zile in Croatia. A fost foarte frumos. Romantic si relaxant, iar apa aia cristalina si curata n-am s-o uit niciodata.
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
adusca spune:
Si-o facut mila nasii de noi si ne-o luat intr-un circuit de vreo saptamana prin tara. Am dormit in cort dar mi s-a parut super, am vazut prima data Apusenii si apoi Marea Neagra![]()
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
otis41 spune:
Noi suntem casatoriti de 4 ani dar nu am avut inca o luna de miere, speram sa luam amandoi concediu in vara asta o saptamana sa mergem in Spania. Eu am doua joburi. El are un program incarcat la firma....
Si totusi ne iubim, ne intelegem suntem fericiti!
Sanatate multa!
Otilia
anamaria spune:
noi am plecat in spatamana de miere a doua zi dupa nunta, in septembrie, la marea neagra - cap aurora. a fost minunat, de atunci numai acolo mergem... m-am indragostit de hotel, de plaja...
anul trecut am avut si a doua luna de miere, aproape la fel de minunata ca prima, la cort la Gura Portitei... ne-am iubit din plin, tot pe malul marii... si abia astept sa ne intoarcem acolo!
si planuim de mult, Parisul sau alte locuri exotice, dar pana una-alta ne multumim cu ce avem!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
greieras spune:
Am fost pe doua insule grecesti, Santorini si Naxos, cate 5 zile pe fiecare. Naxos a fost ok. dar Santorini e ceva de neimaginat, nici nu credeam ca au grecii atata frumusete naturala. Santorini este un mare vulcan care a erupt cu sute de ani in urma si conul a fost umplut de mare. Noi am stat undeva pe peretele interior al conului.
Am facut sacrificii ca sa mergem dar a meritat. Cine stie cand o sa mai iesim asa numai noi doi. Avem un bebe de 5 luni.
clauditzadennis spune:
Noi am primit cadou un sejur complet la mamaia, la hotel de 4 stele. A fost super fain...un frig de ne trebuia slipi cu blana si, ca atare, o adevarata luna de miere, petrecuta mai mult in apartament, evident cu o singura preocupare...ce vremuri!...mai vreau!
Claudia,soacra frumoasei Oti

, care e favoritul meu clar si de departe. am crezut ca lesin de bucurie. a fost cireasa de pe tort
Matei (1 ianuarie 2004)