Mamici de septembrie - octombrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_e spune:
Karmenutza,medicul meu tot la FIlantropia este si mie mi-a zis ca dupa masuratorile ecografului BB e mai mare cu o saptamana. eu totusi imi pastrez DPN calculata in functie de UM.
Nu uitati ca de vineri pana duminica la romexpo este babyexpo. De regula expozitiile astea sunt cu vanzare promotionala. Eu vreau sa ma duc cu targeturi bine fixate. Unul dintre ele ese achizitionarea unor chiloti speciali pt gravide (cu banda pentru sustinerea burtii) foarte utili in ultimul trimestru de sarcina; am inteles ca purtarea lor este benefica nu numai pentru sustinerea burtii dar si pentru spate, reduce foarte mult iminentele dureri de spate (coloana).In magazin pretul unui astfel de produs este de 1.500.000 lei asa ca sper sa fie mai acceptabil la expozitie. Si mai sunt si unii speciali pentru perioada dupa nastere (care strang foarte bine abdomenul) etc...
Mihaela 12+
Mihaela+
karmenutza spune:
Mihaela, eu stiam ca babyexpo este la Polivalenta nu la Romexpo. Intre 17 si 20 aprilie.
Adica incepe duminica. Tu stii sigur?
mihaela_e spune:
Karmenutza, cu siguranta tu ai dreptate, este la Polivalenta...cred ca sunt eu mult prea zapacita

Mihaela 12+
Ioana75 spune:
moki, multumesc pentru date!
Daca mai ai intrebari despre folosirea site-ului, nu ezita sa-mi trimiti e-mail.
Fetelor, poate ne vorbim vineri, care stie in ce zi si la ce ora ajunge la Expo ... 
Ioana
kid2003 spune:
Buna! Va aud vorbind de Baby Expo. Si pe mine ma bate gandul sa dau o tura pe acolo. Urmatorul va fi la sfarsitul lui septembrie si nu ne vom putea sigur prezenta ;) Unele vor fi deja cu bebeii in brate, iar celelalte probabil nu vor mai intra pe usa expozitiei...
Eu am fost si anul trecut (in septembrie) cu o prietena insarcinata si am vazut o gramada de lucruri frumoase. Multi veneau din alte orase sa prezinte produsele, nu aveau magazine in Bucuresti si cred ca e o treaba tare buna sa le ai pe toate la un loc. Mai ales ca nu ma vad alergand prin tot orasul dupa una alta.
Cumparam deja ceva? Sau nu?
Flavia_Hurducas spune:
Moki, bine ai venit, sarcina usoara si un
sanatos!
Kid, felicitari pentru rezultatul de la triplu test. 

Eu inca nu stiu nimic, nu m-a sunat dr.mea.
Va doresc la toate o zi frumoasa, din pacate nu am timp astazi pentru DC.
Flavia 16+
romana_74 spune:
MOKI, bine ai venit printre noi! Iti urez sarcina usoara si te asteptam sa ne povestesti despre burtica si bb-ul tau!
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 19 sapt)
Ioana75 spune:
kid, eu vroiam sa cumpar de toate, incepind cu un carucior
. Am auzit si eu ca unele firme dau reduceri, iar la obiectele mari conteaza un 10-20%. Daca va ginditi ce sa cumparati, va rog sa-mi dati idei si mie ...
.
Ioana
Mary_25 spune:

Kristinutza: Triplu-test se face intre saptaman 15-20 de sarcina. La 12 saptamani se fac diverse masuratori la bb, care se completeaza intr-un formular, cu care rebuie sa te duci la un laborator care face analize. Acolo impreuna cu proba de sange ti se face testul. Acum depinde de laborator in parte, chiar de oras. Eu sunt din Timisoara, iar aici cel mai bun laborator din oras face testul in FRANTA, de aceea dureaza 2 saptamani pana afli rezultatul.
Acest test nu este suportat de casa de asigurari, in concluzie nu ai nevoie de trimitere de la medicul de familie.
In Timisoara testul costa 1.017.000 lei.
Pentru mai multe info intra pe "odiseea sarcinii ......", apoi pe "dublu sau triplu test". Ai sa gasesti aici o sumedenie de informatii, care sunt sigura ca te vor lamuri.
, Mary
Strauti