Mamici din Arad...??? (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetele!
cred ca m-ati dat disparuta....!Am fost in week-end la Craiva, si ne-am intors duminica....iar de atunci pana acum nu ne-a mers netul! Acum merge ca au venit tipii de la cablu.....
Am vazut pozele.....Linda!Super faine!
Ma duc ca ma solicita barbateii!
Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Si-a dat directoarea demisia, yeeeeeeeeeeeeeeees dupa ce ne-a agatat ecusoane de gat, a pus cartele magnetice pe la usi si vaselina pe garduri .... si totusi cineva acolo sus ne iubeste sau...celor de la garda financiara li s-a facut mila de noi.

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, bine ati revenit! Cum s-a simtit Alesio la bunici??

Magda, explicheaza si mie ce-i cu derectoarea voastra?? asa de buna si intelejenta e??

Alina, s-a deschis posta! scuze! Am scos pachetu, n-am stat la rand deloc, n-a fost lume...probabil ca crede lumea c ainca sunt in greva

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau,mersi ca mi-ai zis.Maine dimineata la prima ora il trimit si eu pe Calin sa-mi scoata pachetul.S-a terminat greva?

Ioana,ia placut la Alesio la Craiva,cum s-a comportat pe-acolo?

Magda,da-ne mai multe explicatii...!!!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Clau, Alinush, taaaaaaaaaaare i-a mai placut la bazuc la bunici...nu stiu cat de ei dar de mate(pisici) si de gaini a fost tare incantat!Glumeam si de ei i-a fost dor!Si sunt bucuroasa ce e sociabil!Ca au venit o gramada de babe sa-l vada(si sa-l tzuce....dar am fost cu servetelele umede la indemana .....baba hop cu gura.......eu tzop cu servetelul!)....si nu s-a speriat de ele!

Magda ce e cu directoarea?Directoarea de la spitalul judetean?Acum cine e director?

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Doamna directoare a reusit sa lase spitalul cu o groaza de datorii desi naiba stie cum inainte nu erau chiar asa si nici minunata taxa de intrare in spital, la noi ca la .Bine ca ne-a facut ecusoane care ne panzura de gat in loc sa fie prinse la buzunar asa cum am avut inainte negandindu-se nimeni ca de ex la noi pe sectie cand te apleci sa-i bagi o sonda vezicala la o baba care s-a spalat ultima data pe p..a cand a iesit paraul din matca pac iti intra ecusonul pe la baba prin...dar deh ce conteaza.A pus cartela magnetica intre policlinica si spital astfel incat daca o infirmiera era plecata cu bolnav la investigatii nu mai putea sa mearga nimeni pt ca aveam 2 cartele din care una a medicilor, frumos, nu?De taxa de intrarae in spital nu mai vorbesc!A avut multe reclamatii motiv pt care in ultima luna au fost tot felul de controale de la garda financiara , prefectura.Acum nu stiu cine e director dar e bine!
Flavia bine ca ti-ai luat muscate dar uita-te aici pe DC la cum va fi vremea si cand vezi ca arata sub 5 grade noaptea baga-le inauntru daca vrei sa le mai ai.Oricum le-ai luat la pret bun.Insanatosire grabnica!
Eu azi mi-am luat 3 craite de la o tanti din piata, maine le pun.
Clau cum e Raul?
Fetelor ati luat sos de spaghete bologneze de la Maggi?Cele care se fac cu 300g carne macinata, sunt tare bune.Am facut o data si tare ne-a placut asa ca azi am luat din nou si am facut acum la cina, sunt tare bune si se fac rapid.

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Ce mai faceti fetelor?Pe unde umblati?Abia am gasit subiectul nostru....pe pagina 3!!!!!!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, se pare ca azi toata lumea a lenevit Eu m-am trezit cu o durere ingrozitoare de cap, iar raul m-a tinut in priza toata ziua....si-a dat singur drumu si mi-e tot mai greu...totusi mai are putina frica dar ii va trece repede...dintii ne chinuie in continuare, dar asta e

Alina, ati scos pachetu?? spune-ne cum sunt hainitele!

Magda, dar tu nu la Municipal lucrezi?? Sunt in ceata acum

Restul fetelor pe unde umblati??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Apar si eu la miezul noptii.
Noi azi am inceput "distractia" cu zugravitul si sunt terminata,mai mult de stresul care-l am ca-i toata casa intoarsa si praf,desi numai in dormitor zugravim.

Clau,am scos pachetul azi dimineata.Hainutele sunt frumoase,am comandat salopetica si costumasul din 3 piese pentru bb-ii prietenelor mele care au nascut acum.Sunt de calitate,din bumbac,mai subtiri.Am mai comnadat si sandalute din panza roz si o jucarioara,sapun pt.copii Nivea...(astea din uram ca sa fie 500.000 lei ca nu poti pune comanda sub aceasta suma).

Astept sa apara hainute pentru copii mai mari de 2 ani ca sa-i comand ceva la Dragos. Aaaaa,am primit si insigna Desprecopii.com.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Mey, mey Clauditzo cum sa lucrez eu la Minucipal??La firea mea sa lucrez intr-un spital asa de linistit???Sunt in miezul agitatiei in Judetean!!!
Fetelor azi am program de fitnes cu florile.Netul arata la noapte 2 grade si maine noapte 1 grad asa ca trebuie sa bag in casa cele 8 jardiniere si cele 14 ghivece cate au mai ramas , ca am mai bagat acum 2 zile din ele in casa ca nu le-a placut vremea de afara.Ce timp urat, mai vine caldura anul asta?
Alinush spor la lucru si rezistenta maxima la praful din casa

Magda si Bianca

Mergi la inceput