Care este adevaratul lui caracter?
![](images/user_woman.png)
Buna fetelor. Va citesc de mult timp si ma bucur tare mult ca existati. Iata vin si eu cu o problema despre care va rog sa va dati cu parerea.
Zilele trecute am primit o palma de la omul pe care-l iubesc. A venit acasa beat turta(ceea ce nu s-a mai intamplat niciodata), m-am suparat pe el, a vrut sa ma ia in brate iar eu l-am impins si a cazut. Atunci m-a lovit si m-a injurat.
Noi suntem impreuna de 2 ani, relatia noastra nu a avut deloc de suferit pana acum, ne iubim si ne-am respectat (fara sa vreau ma exprim la trecut), dar acum mi-a incoltit samanta indoielii...Daca asta este adevarata lui fata?
El zice ca nu-si mai aminteste prea bine ca s-a intamplat si si-a cerut iertare de nenumarate ori pana acum.
Oare ce sa cred fetelor???
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nane/Nane.jpg)
Nane spune:
Mey, draga, eu una nici macar nu mai stateam la discutii si la ascultat scuze. Dupa parerea mea accept multe, dar pana la inselat si palme, ca nu suntem in epoca de piatra sa ne luam la bataie.... Iar faptul ca era beat nu este o scuza. De fapt N-ARE NICI O SCUZA din punctul meu de vedere. Eu am o cunostinta care dupa ce a dat prima data in prietena si aia l-a iertat, a mai dat si a doua, si a treia si a nspea oara, pt ca fata il tot ierta. E treaba ta, parerea mea e insa ca, la prima palma PLECI. Eu n-as ierta...
S-auzim de bine...
Nane
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emma27 spune:
sincer,eu l-as ierta.si eu sunt impulsiva ,si regret multe fapte.si gestul tau a fost unul brutal,chiar dc nu ti-ai dat seama.dc se repeta,ai toate motivele sa fugi.
Ema
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos
adelamaria spune:
Situatia e tare sensibila. Si din pacate, oricate detalii ne-ai da si oricat ne-ai povesti, ma tem ca nimeni in afara de tine nu poate avea o imagine de ansamblu...Din afara e usor sa vorbesti, sa tragi concluzii..De exemplu, eu o sa-ti spun ca la primul gest de acest gen, as pleca. N-ar mai fi loc de discutii, de negocieri; as accepta poate scuzele, explicatiile, dar asta n-ar schimba nimic! Ceva s-ar rupe in sufletul meu, indiferent de motivele gestului si nu s-ar mai putea repara! De doua lucruri ma feresc la un barbat: de bautura si violenta...asa se si justifica raspunsul meu, poate...Eu cred ca daca s-a intamplat o data, se va mai intampla...dar, repet, e doar parerea mea! Doar tu si sufletul tau stiti care e cea mai buna decizie!
Bafta multa si intelepciune!
louisea spune:
in nici un caz n-as vrea sa-i iau apararea sau pe a ta
dar desi sunt 100 % impotriva lovirii , starea de betie acuta
cred ca l-a facut sa nu mai rationeze.. si probabil cum tu l-ai impins l-a facut sa reactineze asa..
daca as fi in locul tau probabil l-as ierta dar cu urmatoarea ocazie - daca s-ar mai intampla- dusa as fi..
------------------------
Banditin actiune
lady79 spune:
Fetelor si eu sunt impotriva bauturii si a violentei. Eu am trait intr-o familie cu principii in care parintii s-au inteles perfect si am avut parte de parteneri care m-au respectat.Problema e ca acum mi s-a intamplat tocmai cu omul cu care am ales sa traiesc.Daca i s-ar fi intamplat uneia dintre voi asa ceva, singurul sfat care i l-as fi dat ar fi fost sa renunte la persoana. Dar... pana nu esti pus in sitatia respectiva nu poti sti cum ai reactiona. Asa sunt eu acum mai ales ca , dintre noi 2, eu sunt cea impulsiva si cu gura mare de fiecare data. Chiar ma mira calmul lui in orice discutie de-a noastra. De-asta sunt asa rascolita acum...
Dupa incident am discutat si i-am spus foarte serios ca, daca va mai exista o data viitoare, voi pleca fara sa privesc inapoi...
clauditzadennis spune:
Dupa cum vezi, parerile aunt impartite...numai tu stii exact ce fel de om e si care a fost conjuctura in care s-a intamplat incidentul.Daca a fost numai un incident, o reactie la faptul ca l-ai impins si pe deasupra mai era si beat(desi nici asta nu e in regula)...nu cred ca ar trebui sa pleci...mai asteapta si daca se mai repeta...actionezi in consecinta.In orice caz, avertizeaza-l ca la prima abatere nu te mai vede, cu toate scuzele din lume!
Claudia,soacra frumoasei Oti
Andita spune:
Din puctul meu de verdere, problema se pune in doua moduri:
1. Daca nefericitul eveniment cu imbatatul s-a intamplat asa, o data in 2 ani, sa zicem ca merita sa-i mai dai o sansa, cu mare atentie insa la comportamentul lui pe viitor. Dat fiind ca atunci cand se imbata devine si violent, in loc sa se culce, e destul de periculoasa situatia.
2. In cazul in care nu e prima oara in care e asa de prietenos cu Bachus, eu zic sa fugi cat poti de repede, si sa nu te uiti inapoi, pentru ca nu ai ce regreta. Din experienta iti spun ca alcoolismul e o boala cronica, care nu se vindeca niciodata si care raneste multa lume. Iti vorbeste un om care si-a petrecut copilaria despartind doi parinti care se incaierau din cauza asta o data la 2 saptamani si care la 16 ani si-a pierdut tatal, pe altarul alcoolului. Asa ca, fii foarte atenta, si gandeste-te de mii de ori inainte de a hotari sa continui relatia asta. Azi ai primit o palma, cat inca mai esti libera sa pleci fara remuscari si fara complicatii. Dar maine, cand poate o sa ai si alte obligatii (casatorie, copii), o sa accepti si mai mult de atat....
Multa bafta!
Andita
mariamunteanu spune:
Faptul ca a venit beat e deja un lucru rau. Daca a cazut ca l-ai impins, inseamna ca nu s-a mai tinut pe picioare. Injuraturile n-au ce cauta in vocabularul unui om civilizat, cu atat mai putin sa fie adresate partenerei de viata. Iar lovitura le intrece pe toate. Nu l-as ierta, in orice caz nu asa usor.
Maria
mamica dulce spune:
cred ca si eu las ierta,daca in doi ani de cand sunteti impreuna a avut un coportament impecabil(nici macar nu s-a imbatat) dar la primul semn ca "mai vrea odata" as rupe relatia.
pe de alta parte..ma gandesc ca asta ar fi un fel de test intr-o relatie..inainte sa mergi mai departe (ex casatorie).vezi cum face la bautura.Sunt unii barbati..painea lui Dumnezeu care la bautura sunt brute pur si simplu.Sau altii care se pun pe poante,pe cantat,dansat de parca lumea e a lor.Altii sunt plictisiori ,altii vorbesc urat si te injura si altii isi fugartesc copii cu parul pe scara blocului.
sunt convinsa ca trebuiesc testati inainte de cateva ori ca,mai rar sau mai des o sa se intample sa se imbete crita.
barbatu-emu are doua faze de ameteala:una super cand e vesel si dragut si are chef de party si de bancuri si radem impreuna(si mai ca i-as da eu de baut zilnic ca e preferabil decat treaz si serios si rece.si foarte tacut
si a doua cand intra in colaps si el e cel mai prost,ca nu e in stare de nimic bun,ca face (si a facut) numai greseli,nu comunica cu mine si ii trec numai ganduri negre,cat priveste relatia noastra sau slujba lui sau..orice...in fine,la inceput ii plangeam de mila si il sustineam,ii aratam o lumina in negura lui..dar acum cand il simt ca incepe starea..ma duc sa ma culc.
dar nici macar odata nu a tipat sau mai rau.
mariamunteanu spune:
Nu sunt de acord cu bautura in exces sub nici o forma. Fiecare sa-si cunoasca limitele rezistentei si sa nu le depaseasca. Sotul meu in 6 ani nu s-a imbatat niciodata, nici macar nu s-a ametit. Bea cu masura, fara sa-si piarda capul. Tatal meu la fel a fost. Mi-as pierde respectul pt. el daca l-as vedea clatinandu-se pe picioare sau debitand aiureli. Cand vad oameni putin chercheliti si veseli la cate o petrecere ma amuza, dar la sotul meu n-as accepta si nici el nu vrea.
Maria