Prietenii omului (10)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
slakje spune:
Fetelor am citit in mare ce-ati mai scis, Maruta am primit filmuletele de la tine , sunt extraordinare.
Maruta Tom nu mai creste mult , cca 1 kil poate, credem ca va avea asa in jur de 5 kile, 5 kile jumate maxim.Asa scrie si la el in acte, cam talia asta o va avea.Tipa de la care l-am cumparat, proprietara pensiunii stie cum sunt puii din acesti parinti, eu i-am vazut, amandoi sunt micuti si foarte draguti, Tom arata mai mult ca maica-sa.
Maica-sda e Yorkshire terrier, taica-so e Maltez pitic.Tom e foarte micut si fragil, in poze parca nu-ti poti da seama ce micutz e.Doar parul il are lung, si inca de la poze i-a mai crescut, curand va trebui sa-l tund, il piepten cam 1 data pe sapt, a fost cam greu ca el a pierdut si puful de cuib si nu statea la pieptenat.E foarte pufos si asa cizmulite frumoase are.
Ok, v-am pupat,
Alina.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
annie_xtreme spune:
Alina, yorkies se tund sau se trimeaza?
Noi ne-am cumparat ham, ca plodul nu stie sa mearga cu lesa si se gatuie ingrozitor. Hamul e ok - ii place si lui, numai ca e un chin de pus dimineatza cand e agitat.
Offtopic: activitatile mele sportive ratate au avut totusi un rezultat si anume un frumos blocaj muscular la piciorul drept. In plus - am primul meu fir de par alb. sa fie de la caine?
Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!
Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana
Jazz marishor
slakje spune:
Annie sa fie de la faptul ca poate esti bruneta? Eu sunt sateno/blond/roscata, cu variatiuni, voi albi tarziu.
Brunetii incep mai repede.
Sa nu razi dar nu stiu ce inseamna se triaza.Asta in legatura cu blana catelului, cuvantul triat/a tria stiu sa-l intrebuintez , cred eu, corect.Sa nu te superi ok? Noi aici intrebuintam se tund, asta in traducere libera.Eu stiu ca se tund, prima oara il duc la cabinet , a doua oara ma descurc eu.Lui Tom ii crste parul lung, daca nu il vom tunde va atarna parul dupa el, sa-i impletesc cosite, ca un animal extraterestru va arata.Trebuie tuns, evident, nu-i pica parul doar creste ca prostul.
Annie ai grija de tine, ce sport faci?
Pupe la toti,
Alina.
slakje spune:
o Annie tu scrii se trimeaza nu se triaza, imi cer scuze, nu citisem cu atentie.Nu face nimic, ca tot nu stiu ce inseamna iubita, sa nu te superi prea tare, e prima oara cand aud cuvantul asta.
annie_xtreme spune:
Alina a triMa e un fel de ...filat la caini dak vrei. Stiu ca terierii (nu stiu de yorkies) nu se tund propriu zis cu foarfeca, ci cu un cutit special (sau..normal :D) se taie varfurile, oarecum cum se face la coafor filajul cu lama...Vet-ul tau stie cel mai bine. Eu am vazut niste terieri tunsi si se modifica textura parului nu-sh cum dreq sa-ti explic (ca nu ma pricep). Ma rog, e o tehnicalitate, dar cum ma tot plimb pe forumuri de crescatori m-a mancat in fund sa te torturez si pe tine. Ideea ii ca trimatul asta e super greu de facut acasa - si de aia ii bine ca ai un salon la care sa il duci.
De felul meu is shatena (shaten pur) - am trecut prin toate culorile. Cred ca facultatea asta mi-a scos peri albi =)).
Sporturi fac mai multe - fitness si tir sportiv. De la astea doua combinate si facute la nervi mi se trage :). Cainele meu se uita suspect la mine cum imi tarasc un picior si a fost baiat gigel azi la plimbare - chiar m-a asteptat :)). Cred ca in sinea lui se amuza teribil.
V-am pupat
ana
Editat ca sa spun: stai linistita Alina, nu ii nici o suparare si mie imi place sa explic. Si eu am o gashca de chestii pe care nu le stiu despre caini si imi place cand mai aflu chestii.
Jazz marishor
slakje spune:
Annie nu stiu sa-ti zic iubita, eu prima data, ca sa nu-mi bat joc de el, il duc pe Tom(impreuna cu Michael) la cabinet sa vad cum il face, mai apoi il facem noi acasa(Michael ca el are mai multa rabdare) ca asta costa cam 40 euro si el va trebui foarte des sa fie tuns.Am o prietena japoneza care are un Yorkshire pur sange si il tunde tipa singura acasa, cu foarfeca, nu-i bai, ii creste iar.
Cainele ei are mai mult de 3 ani.Ea ii taie si unghiutele la catel, Michael zice ca nu, ca cica nu-i voie ca Tom umbla pe trotoar si i se toces singure.
Ok, pupici,
Alina.
slakje spune:
Dragele mele, multumesc din suflet pt sprijin, nu am inteles exact, dar ...nici nu are rost, sunt si obosita, nu am nici rabdare, mai bine o las balta.
Oricum sunteti tare de treaba si va pup si va imbratisez,
Alina.
carmita_baby spune:
Ramonika ce mai face Bubulina, poate ai mai scris tu, da eu chiar nu am mai citit topicul asta si chiar nu am chef sa trec prin toata paginile, asa ca mai bine te intreb direct, dar Maritza?
Loredana sunt super clipurile trimise, am ras la greu cand am vazut clipul cu pisicile caraghioase . Multam mult
Si baiatul s-a amuzat teribil. Baiatul este sotul by the way
Primel tu ai plecat deja spre Romania? Sper ca ai(sau ai avut, in cazul in care esti in Romania) un zbor cat mai comfortabil fara neplaceri.
Louisea ce mai face Bandit?
Mello e inebunit sa stea la fereastra toata ziua, iar cand aude aspiratorul, locul de sub pat ii este rezervat
Mello motanelul iubit
Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!
annie_xtreme spune:
Alina, stai linistita, cred ca s-a deschis sezonu' la socoteli. Eu am avut niste episoade de astea in viatza reala si cred ca e o faza nashpa a lunii
Dog-stylistu tau stie sigur ce sa ii faca lui Tom, dar ca posesor de caine paros care necesita tuns trebuie sa te avertizez, sa nu te sperii: o sa arate ca un shobo . Mie imi placea de Jim cand era tuns (pe Jazz n-am avut inca "placerea" sa il vad) dar mama nu il suporta deloc. Adevaru ii ca avea niste ochi maaaaaaaaari si niste picioare subtiiiiiiiiri si un gat luuuuuung.
Da sigur Tom se va simti mai bine dupa tuns. Nu ii mare filosofie sa il faci tu acasa - trebuie doar ca mister sa aiba rabdare sa il tot sucesti. E bine ca poti delega pe cineva ;).
Cu unghiile - are dreptate Michael - nu se taie dak cutzu are ciment la dispozitie sa si le toceasca. Uite cu Jim nu am avut niciodata probleme, dar lui Jazz ii cresc intr-un ritm infernal si ma zgarie cand ne jucam. Noroc ca e cuminte si sta la toate "chinurile" de infrumusetare (pieptanat, tuns pe labute, taiat unghii, curatzat in urechi). Bine, ca mananca 5 biscuiti pentru treaba asta .
Noapte buna si pupici la toata lumea
Ana
Jazz marishor
conchita spune:
fetele, cum taiati voi unghiile catoiului acasa? mie mi-i frica sa nu-l ranesc. si cum il dezvatati (daca e cazul) sa zgarie? imi lasa niste dungi de toata frumusetea pe brat si picioare. plus ca se joaca ceva mai dur, in sensul ca musca nitel cam tarisor, ca sa zic asa. nu vrea jucarii, vrea mana mea si basta. cu jucariile doar ma atrage pe mine in joc, alfa de el :)) asta cu alfa o stiu de la Annie :)) sare si se zbenguie si oricat as zice NU NU NU tot imi mai trage cate-o zgarietura cand il apuca isteria de vesel ce e si imi "rontaie" mana. il iubesc si nu-l lovesc, biscuitii etc nu-l atrag, nici jucariile, deci ce alta metoda mai exista? chestia e ca numai cu mine procedeaza asa.