Prietenii omului (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Annie, daca ar fi sa ma iau dupa titlul obtinut de Azara la primul ei concurs - Excelent IV - este un titlu bun, pentru ca obtinand excelent - inseamna ca este un caine care se aproprie cel mai mult de standardul acelei rase.
Normal, ca eu imi vad fetita ca fiind cea mai frumoasa si e posibil sa fiu impartiala cand spun acest lucru.
Ar fi usor sa nu ma enervez, daca as vedea ca arbitrajele se fac corect si daca mi s-ar spune, uite cainele tau nu castiga marele premiu pentru urmatoarele motive. Dar atunci cand ti se spune ca arata super bine, ca nu are defecte si ca arata conform standardului si vezi totusi ca e declarat castigator un alt caiine la care sunt vizibile imperfectiuni, nu prea ai cum sa nu te enervezi.
Mai ales ca eu ma aprind repede cand este vorba de dreptate.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Danna, dupa cum stii eu nu sunt crescator, dar investesc o gramada de timp in cainele meu. Ca asha am eu chef - sa fie periat, tuns, curat, si foarte bine educat. Ce vreau sa spun e ca daca ar trebui sa ma pregatesc pentru concurs si as investi de 5 ori mai mult timp, plus ca imi cunosc bestia si eu m-as oftica ingrozitor pe o nedreptate de genul celor descrise de tine. Deci te inteleg perfect, ca pana la urma trebuie sa fim si pragmatici, nu e numai o chestie de mandrie personala ci si de timp bani si suflet investite.
Din pacate noi putem doar sa te sustinem moral; eu sper ca pe la 40 de ani cand mi-oi lua si eu un caine cu pedigree sa pot sa ma duc la concursuri cu inima usoara si cu siguranta faptului ca doar calitatea cainelui meu influenteaza rezultatele.
Pupici viitoarei campioane!

Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!
Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana
Jazz marishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Annie, nici eu nu sunt crescator. Iubesc tare mult cainii, despre care pot spune ca sunt marea mea pasiune. Asa cum am mai spus-o aici, eu ii consider egalii mei, membri cu drepturi depline in familia mea.
Investesc si eu foarte mult timp in ingrijirea si educarea lor pentru ca mi se pare normal sa am un caine care sa arate bine, sa placa si sa fie educat.
Nu am stofa de crescator si spun asta pentru ca atunci cand Mura, bracuta mea cea batranica, a facut puiuti i-as fi oprit pe toti. I-am tinut pana pe la 3 luni, dar erau prea multi 7 ca sa-i opresc. Asa ca impreuna cu sotul meu am hotarat sa oprim doua fetite. Ambra pe care o avem si acum si Athena – care era copia leita a Murei.
Iar pentru restul de cinci puiuti, am cautat sa aiba stapani care sa-i iubeasca, neinteresandu-ma banii.
Din nefericire, acum doi ani in iulie, Athenuta mea ne-a parasit fiind doborata de un diabet nedepistat la vreme. Am suferit mult si inca plang dupa ea. Mi-am promis ca nu-mi voi mai lua alt caine.
Cum insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, cand am auzit de puiutii de mioritic, am zis sa merg sa ii vad. Imi doream de foarte multa vreme un pufulet blanos, asa ca am plecat la drum cu intentia de a-i admira, insa nehotarata in a lua unul acasa.
La fata locului cand am vazut minunatia pufoasa, nu mi-a venit sa o las din brate, asa ca am hotarat pe loc ca trebuie sa fie a mea.
Eu iti multumesc pentru sustinere si sper ca luni, sa vin cu vesti bune.
Multi si de la noi pentru tine si pentru Jazz.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Va multumesc inca o data pentru incurajari...Ce de aventuri pentru noi astazi...M-am hotarat sa cer parerea unui al doilea dr, care ne-a recomandat pe altcineva, recunoscand ca nu se pricepe ft bine si ca nu are aparatura necesara. Nici macar nu ne-a luat bani pe consultatie, mai rar asa oameni...Am facut raza si ambele labute erau fracturate, stanga mai tare decat cealalta. Dr a hotarat ca solutia este operatia, asa ca labuta stanga a fost operata si acum e pansata, iar cea dreapta a fost pusa in ghips. Pisoiul meu abia acum incepe sa isi revina din anestezie, si e cam agitat. L-am pus intr-un colt al patului, dar s-a tarat saracu' pana la mine in brate, si acum a adormit. Eu scriu cu o mana, cu cealalta il tin pe el.Slava Domnului ca am hotarat sa cer o a doua parere, dr acesta (dl dr Stelian Ciobanu) mi s-a parut mult mai priceput decat Lazar si mult mai de incredere. Zicea ca e dezamagit de toate cabinetele astea care se deschid acum, unde se fac injectii pe sub tejghea. A zis ca a avut ft multe animalute pe care a trebuit sa le repare in urma unor asfel de nepriceputi. El preda la Facultatea de Medicina Veterinara, si foarte multe cazuri ajung la el. Acum partea proasta: a zis ca in 2-3 zile, cand mergem sa ii schimbe pansamentul, vedem daca labuta operata e calda si daca circula sangele prin ea, mi-a explicat el ca e posibil sa fi atins o vena ceva, nu am retinut exact. Doamne-ajuta!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by viorela hoff

Anca, m-am uitat pe pozele cu copii tai!
Pana la urma , cate pisici ai, 3? Onyx, Sacha si Mishulica!
Dra tu numai despre Mishu vorbesti!
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"

Vio, Onyx a fost marea mea iubire. A murit anul trecut, iar Sasha si Mishu sant ca sa umple golul. Eu am vrut o singura pisica, dar cand am fost sa o luam pe Sasha, ne-am indragostit de Mishu, iar eu vroiam sa am o fetitza de data asta. Si asa ne-am ales cu 2 matze.
Trebuie sa pun poze noi cu cele 2 alintaturi.
Sasha este foarte retrasa, timida, si este in umbra lui Mishulica, asa ca e greu sa vorbesc despre ea mai mult, ca nici nu o simti prin casa, si nici nu vine la mangaiat prea des. Ea s-a atasat mult de baiatul meu de 6 ani, si e cea mai fericita cu el.

Ana Maria, sanatate pisoiasului beteag, si sa se refaca cat mai bine si complect. Tine-ne la curent cum prgreseaz refacerea.

Pupici

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

anamaria, ma bucur ca ai gasit si tu un doctor cat de cat bun. oricum, cel de pe Uzinei e cel mai bun... te-a costat mult interventia?
multa sanatate copilashului si sa ai grija de el...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Atentie Catelusi!
Am ascultat la radio o stire (ce-i drept cam trunchiata), cum ca azi ar fi ziua internationala a galagiei!
Nu am inteles unde, aici sau paote in alt stat, s-ar fi dat o lege, si anume, cateii nu au voie sa latre mai mult de 30 min pe zi in reprize maximale de cate 10 minute!
Sau poate a fost un verdict, in orice caz m-a distrat stirea.
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by Ramonika
anamaria, ma bucur ca ai gasit si tu un doctor cat de cat bun. oricum, cel de pe Uzinei e cel mai bun... te-a costat mult interventia? multa sanatate copilashului si sa ai grija de el...
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Am avut o noapte de cosmar...nu am dormit aproape deloc, motanul s-a foit toata noaptea si am avut grija de el. De dimineata a inceput sa mieune si nu s-a oprit nici acum Aseara nu-si mai revenea din anestezie si am fost iarasi la dr sa ii faca o injectie cu cofeina. Apoi si-a desfacut pansamentul de la operatie, a vomat, ce mai, a fost groaznic.Azi am fost sa ii puna alt pansament, ca ce am incercat eu nu a stat deloc pe labuta. E nervos ca are ghips, si merge inapoi, cred ca are impresia ca asa scapa de el. E tare nefericit, plange toata ziua si eu plang langa el. Dr ne-a dat niste pastilute pentru durere si pentru somn, asa ca sper ca macar la noapte sa mai dorm si eu un pic, sunt terminata.Ramonika, am dat 800 mii pe operatie. Important e sa se faca mai repede bine.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Salut
Am tuns caineleeeeeeee . A durat 45 min, el a ros un os de ala de piele, eu am prestat. Arata destul de ok, avand in vedere ca nu am tuns caini asha scurt in viata mea. Dupa care l-a apucat asha o criza de nervi si si-a "omorat" toate jucariil .
Vio, nu stiu cum e cu ziua galagiei dar prin Australia exista cu siguranta niste reglementari privind cat timp poa sa latre cainele pana au vecinii tai dreptul sa te reclame la protectia animalelor.
Ana Maria, ii tin pumnii pisicului tau...stiu ce nasol e sa iti vezi animalutul suferind, mai ales ca toate cand is bolnavioare au un aer asa de neajutorat...si nici nu stii ce sa le faci sa se simta mai bine.
Seara buna tuturor,
Ana
Off topic: ma elucubrez in Bill Gates si familia lui si in toti programatorii de la Microsoft.

Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!
Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana
Jazz marishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am intrat scurt sa va spun ca eu ma voi retrage de pe acest forum, oficial maine...
Pastram insa legatura prin messenger
idul meu
sinzi_ana

va pup pe toate, am sa va citesc in continuare, dar dupa explicatia de maine (acum sunt foarte obosita) de ce plec, nu am sa mai postez pe DC...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput