S-a deschis magazinul Buburuza!
Raspunsuri - Pagina 6
desprecopii spune:
fetelor, la hainutele Bambi vanzarile sunt senzationale. Facem eforturi sa producem un stoc nou de hainute - si - avem vesti super - va intra in curind o colectie noua, de mare calitate - chiar si pentru copii mai maricei.
Sa nu uitam ca in Romania se produc hainute de mare calitate - si de aceea putem sa le vindem la preturi extraordinar de avantajoase.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
vlada spune:
Eu doresc un carucior...dar nu e in stoc...se poate face comanda ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
aissa spune:
Cum? Ca la produsele care nu mai sunt in stoc (eu am inteles ca la cele de la Farlin e o problema ca-si muta depozitul) nu mai exista optiunea "adauga in cos". Si eu as da comanda, ca imi e ca pana se rezolva asta se epuizeaza celelalte produse pe care le vreau. Iar separat nu pot ca doar impreuna depasesc 500 mii.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
desprecopii spune:
vesti bune: situatia cu stocul de la Farlin se rezolva astazi!!!!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
MirelaIulia spune:
Pentru un copil care poarta masura 22 la incaltaminte,care este corespondentul in masurile date pe site?
vlada spune:
Multumesc mult ! Oricum am primit raspuns f.f repede , asa da profesionisti...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
aissa spune:
Vlada, intr-adevar, mie mi-au raspuns la mail instantaneu!
Si e super daca se rezolva cu Farlin, imi finalizez si eu comanda
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
nadina spune:
Am si eu o sugestie referitoare la imbracaminte. Daca este posibil scrie-ti pentru cati cm (inaltimea copilului) este hainuta. De exemplu eu am luat o pijama 2-3 ani (Carina-mandarina are 2 ani 7 luni) da mi-e teama ca nu-i vine.
Apoi, nu am primit insigna, nu-i chiar asa bai dar vroiam sa va zic.
Nadina