viza america 3pers+bebe - avem vreo sansa?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_a/ana_a.jpg)
Buna!
M-am tot gandit sa va intreb si pe voi, poate cineva a mai trecut prin asa ceva.Vrem sa mergem la ambasada, eu, sotul meu si bebe mic plus soacra pentru viza de america.Avem chemare de la verisoara sotului.Noi vom merge abia la anul, soacra vrea sa mearga anul acesta dar invitatia este pentru toti.Ce parere aveti?Avem vreo sansa?Maria Sa Stefan Speculant mic
( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
adrienne12 spune:
Draga mea, tipii dau viza cind au suficiente dovezi ca solicitantii se vor intoarce in tara. Dovezile includ proprietati, servicii bune, situatie finaciara frumoasa, membrii ai familiei ramasi in tara etc... De regula ei se gindesc ca persoanele in stare sa munceasca (intre 18-60 ani) pot teoretic sa vina in America si sa ramina pe welfare mai ales daca intreaga familie cum ati fi voi cu bebelusul vrea sa plece. Daca ati lasa bebele in tara sansele de a obtine viza se imbunatatesc dramatic. daca plecati cu el, trebuie neaparat sa dovediti ca va intoarceti. Cit despre socra, daca e peste 60 ani i se va da viza fara probleme.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Si noi vrem sa mergem in vara in SUA la sora mea. Vom avea o invitatie la un congres pentru sotul meu cu rezervare la hotel pe cele 3 zile cat e congresul si apoi invitatie de la sora mea ca sa ne dea viza macar pe o luna. Vrem sa stam vreo 3 saptamani. Am vrea sa o ducem doar pe Diana, inca nu stiu daca tatal ei ii va da acordul. Dar Silvia o lasam acasa, e prea mica pentru asa o aventura si apoi ne-am gandit si noi la obtinerea vizei, ca avem mai multe sanse daca o lasam acasa.
Da, stim si noi ca e important sa ai aici afaceri, proprietati, un cont cu bani ca sa demonstrezi ca ai la ce te intoarce.
Noi vom incerca pe la inceput de iunie-pana in 15 cred-sa obtinem viza, daca nu mergeti pana atunci pot sa-ti dau amanunte despre ce si cum.
succes!
Mihaela Diana si
Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
petra spune:
quote:
Initial creeata de ana_a
Buna!
M-am tot gandit sa va intreb si pe voi, poate cineva a mai trecut prin asa ceva.Vrem sa mergem la ambasada, eu, sotul meu si bebe mic plus soacra pentru viza de america.Avem chemare de la verisoara sotului.Noi vom merge abia la anul, soacra vrea sa mearga anul acesta dar invitatia este pentru toti.Ce parere aveti?Avem vreo sansa?Maria Sa Stefan Speculant mic
( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
Asa cum ti-a spus si Adrienne12, daca ai lasa bebele acasa sansele de primire a vizei pot creste. Se uita ei si la proprietati si bani prin conturi dar ce-a mai buna dovada a intoarcerii este un copil ramas acasa pentru ca se stie cat de greu este dupa aia sa aduci un copil cu reintregirea familiei mai ales in USA.
Ce-a mai buna solutie era sa fii avut chemare fiecare individual, mai ales ca nu veniti toti odata, pentru ca cei de la ambasada se mai pot lega si de faptul ca daca mergeti acolo 3-4 persoane odata , cel care v-a facut chemarea poate fii pus in imposibilitatea de a v-a sustine financiar pe toti. Sa nu crezi ca suestimez puterile finanicare ale persoanei care v-a face chemarea, dar cei de la ambasada sunt destul de chitibusari mai ales cand este vorba de persoane tinere. Se leaga de te miri ce.
Oricum eu iti doresc succes la viza si sa aveti mult noroc acolo, mai ales sa nu dati de o persoana care s-a tezit nervoasa in dimineata aia!
![](icon_smile_big.gif)
Inger alb spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Draga mea, tipii dau viza cind au suficiente dovezi ca solicitantii se vor intoarce in tara. Dovezile includ proprietati, servicii bune, situatie finaciara frumoasa, membrii ai familiei ramasi in tara etc... De regula ei se gindesc ca persoanele in stare sa munceasca (intre 18-60 ani) pot teoretic sa vina in America si sa ramina pe welfare mai ales daca intreaga familie cum ati fi voi cu bebelusul vrea sa plece. Daca ati lasa bebele in tara sansele de a obtine viza se imbunatatesc dramatic. daca plecati cu el, trebuie neaparat sa dovediti ca va intoarceti. Cit despre socra, daca e peste 60 ani i se va da viza fara probleme.
Corect!
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.
ana_a spune:
Multumesc mult de tot! Si noi tot asa ne-am gandit, sa faca invitatia doar pentru soacra mea, doar ea merge anul asta daca o sa primeasca viza, a mai fost o data impreuna cu socrul prin 90 si au stat o luna parca. Sora sotului meu a fost si ea de doua ori in America fara a fi avut copil acasa si impreuna cu sotul ei, si s-au intors fara probleme...ne-am gandit ca dat fiind ca ei au mai fost si s-au intors...sa fie un lucru bun si pentru noi care pe atunci nu am putut merge, nici nu ne cunosteam si sotul era student la vremea aia.
Verisoara sotului meu are posibilitati sa ne intretina acolo, doar ca anul viitor ii este groaza sa o ia de la inceput cu bancile si toate cele trebuincioase pentru invitatie....
Cat despre copil nici nu poate fi vorba sa-l lasam in tara, o data ca verisoara sotului meu plateste toate cheltuielile doar ca sa-l vada pe Stefan si vrea neaparat sa-l luam cu noi....si apoi nu stiu daca eu as putea pleca o luna de zile de langa el!
Hm...o sa am emotii mai ales ca noi aici nu avem proprietati decat o casa in oras si cam atat.fara cont in banca si alte cele...
Am sa-i spun verisoarei ce mi-ati spus voi si poate renunta la ideea de a ne pune pe toti 4 pe aceasi invitatie.....
Mihaela_s la ambasada vom merge cred in luna mai sau iunie, in functie de cum termina actele pentru invitatie, vreau sa ma ti si tu la curent cu ce obtii acolo.Maria Sa Stefan Speculant mic
( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by ana_a
Mihaela_s la ambasada vom merge cred in luna mai sau iunie, in functie de cum termina actele pentru invitatie, vreau sa ma ti si tu la curent cu ce obtii acolo.Maria Sa Stefan Speculant mic
( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Sigur Ana, sper sa tinem legatura si sa reusim sa obtinem viza mult dorita!
Mihaela
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
kim222 spune:
Ana draga..imi pare rau dar trebuie sa-ti spun ca daca mergeti toti trei nu aveti absolut nici o sansa...oricite dovezi vei arata....Ce dovezi ? Casa , cont in banca? Nici o problema ce casa nu se poate vinde? Banii nu se pot transfera?
Deci daca te vei duce doar tu si sotul ar fii ceva sanse....doar daca aveti servicii ff.bine platite (avind in vedere ca sinteti tineri) si eventual ceva vize prin pasaport.
Faptul ca sora verisoarei s-a intors...nu este o garantie pentru ei...Uite au am invitat-o pe o matusa...40 de ani, copii, sot , cont in banca, case, terenuri...nu a primit viza pentru ca era casnica...
Imi pare rau sa te dezamagesc....dar toti trei nu aveti sanse....
adrienne12 spune:
Draga mea, nu e chiar atit de greu sa faci invitatii cuiva sa te viziteze. Forma de invitatie se gaseste pe internet, deci doar o printeaza si merge cu ea la un notar unde o semneaza. Mai trebuie mers la banca (desi probabil ca o copie dupa taxe ar fi cumva echivalenta) plus o adeverinta de la jobul ei sau al sotului ei. Nu are de stat la coada nicaieri si intr-o dimineata se rezolva. Deci chestia cu pusul pe toti 4 pe formularul de invitatie mi se pare cel putin bizar. Succes.
laura111 spune:
Fetele din S.U.A. (dar si din alte parti ) , va rog, dati-va cu pararea si in situatia mea :
Vreau sa merg pt. viza la Ambasada SUA in urmat. conditii:
-plec singura, las in tara barbat si copil;
-cont baban in banca nu am, proprietati nu am de nici un fel pe numele meu;
-afacere proprie in tara nu am, doar un serviciu stabil, mediu platit;
-invitatia mi-o face var-miu primar care e medic psihiatru la spitalul Luke -Roosvelt in Manhattan, New York (are posibilitati financiare si poate dovedi ca ma poate intretine pe timpul sederii);
-vreau sa stau 3-4 sapt., in functie de cum gasesc bilet de avion mai ieftin si cum ma inteleg cu sefa la serviciu sa-mi dea concediu.
Multumesc anticipat pt. orice raspuns !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
ana_a spune:
Hm... adrienne12 nu am stiut ca e chiar atat de simplu...si ea nu plateste nimic? ma refer la intocmirea acestor acte?
Inca o intrebare: Nu as vrea ca noi, eu si sotul sa o incurcam pe soacra si din cauza ca mergem toti la ambasada ea sa nu primeasca viza....ce zice-ti?O incurcam? E posibil sa nu primeasca nici ea viza?Maria Sa Stefan Speculant mic
( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea