Scorpiutzele-pe unde sunt? (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dimineata fetelor!
E asa de mohorat la noi ca nu stiu ce sa fac! Nu imi place, am asa o stare de aiurea!
In asteptarea primului client consult presa si DC-ul, of course! Asa ca v-am salutat, va doresc o zi superba, care aveti soare trimiteti si aici!
Pupici, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dimineata
M-am repezit si eu putin la calculator. Noi ne pregatim de plecare azi mergem la fitnes, trebuie!!!, mai ales ca ieri am sarit.L-am dus numai pe David eu a trebuit sa stau acasa ca ne-a adus o masina de spalat noua si a trebuit sa o iau in primire.
Si aici e urat si a plaouat toata noaptea si e friiiig . Vreau sa vina vara!!!
Monica te invidiez si eu as vrea sa pot macar din cand in cand sa-mi trimit macar un copil pe undeva dar aici nu se prea poate. Cand am nascut a fost mama 3 luni la mine si a fost foaaarte bine!! Daca eram la Timisoara, sora-mea statea peste drum si mama venea in fiecare weekend la noi .
fug ca e tarziu.V-am pupat si pe diseara

http://pg.photos.yahoo.com/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by emma27
carmen,nu vreau sa jignesc alte fete care au sotii marinari,dar cu ei compari barbatii nostri?hai,mai....sunt mult mai ciudati ceilalti.

Neatza fetelor!!!
Din pacate n-am mai avut timp sa intru zilele astea sa scriu.In schimb am citit tot.Shi nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut ce ai postat Emma.Potzi sa-mi spui shi mie de ce navigatorii tzi se par ciudatzi?Poate intentzi ta nu a fost sa jigneshti dar ai reushit cu suuces.Felicitari!!!!!!!!!!!Eshti scorpion cu adevarat.
Syd bafta la interviu
Carmen imi pare rau sa aud ca fetitza ta e bolnavioara.Las ca o sa fie bine.Itzi urez tarie, shi insanatoshire grabnica fetitzei.
la toate scorpiutzele.

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

neata,fetelor!!!si la noi e aa de urat,incat imi vine sa dorm tot timpul.si cand ma gandesc ca azi trebuie sa fac curat prin dulapuri si in bucatarie...
apropo de grefe.am incercat si eu sa tin o cura cu grefe si oua (amintisera de ea si in "totul despre sex"),dar nu am avut ambitie sa o tin pana la capat,caci vazusem ca dupa 3 zile nu prea slabisem.oricum ,bafta multa,mira!!poate ne stimulezi si pe noi.
si dc tot veni vb de acest subiect sensibil,monica tot respectul meu.stau cam prost cu ambitia in acest domeniu.mai ales ca vin si sarbatorile acum.dupa paste,o sa incerc tratamentul ala cu geluri si tot felul de chestii,mai scumpisor,de care v-am mai vb.am o prietena care a slabit 10 kg in 39 de zile si mi-a spus ca sigur o sa aiba efect si la mine.va mai tin la curent
iri,asa sunt eu,cand imi tuna,cand sunt foarte plina de viata.dar cred ca toate scorpiutele sunt asa.dc nu am de ce sa ma cert,gasesc eu samanta de scandal sau m-apuca deodata veselia.
elena,pana acum parca nu vroia acasa.vezi ce baiat iubaret ai??
mira si syd,bafta!!sa-i injuram un pic de sanatate pe elvetieni sau sunt buni pana la urma?
nina,glumeam.pai dc trec de nastere,oricum il pastrez.
va pup,sa ma duc la treaba.

Ema

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor!
Deschid eu, urmatorul capitol. Nu mai postati mesaje, aici.
Ne "vedem" la cap. 8 !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput