Laparoscopie (2)
Raspunsuri - Pagina 12
lala_1 spune:
quote:
Originally posted by SilvanaPopovici
Oare dupa cat timp am "verde" pentru sport?![]()
![]()
![]()
Silvana
Eu dupa 6 saptamani de la laparo eram la aerobic, e adevarat ca nu am inceput in forta dar incet, incet mi-am recapatat forma fizica.
pmihaela spune:
'Neata fetele, sper sa ma primiti si pe mine.
Urmeaza sa fac laparoscopie pt. un chist aparut dupa o stimulare cu clostilbegit pt. inseminare (nereusita). A fost mare dar cu tratament a ajuns la 27 mm, dar cam atat, nu dispare, iar la sot sunt probleme ca sunt cam lenesi. Stiu ca aici se vorbeste f. mult despre dr. T, dar mie mi-a fost recomandat Ion Ionut de la Giulesti. Stie cineva ceva de el?
Si va rog sa-mi spuneti si mie cam cat se da la doctor, ca restul am cam vazut. 
ilenya spune:
Si eu tb. sa ma hotarasc intre Dr. T si Dr.Ion Ionut/Dr.Moisa pt. laparo. Mentionez ca sunt pacienta Dr. Moisa la care as vrea sa ramin, numai ca am impresia ca Dr.T. e mai experimentat in laparo, sau cel putin aici pe forum se vorbeste mult despre el.
Asa ca fetelor, please, spuneti-mi(eventual pe PM) parerile voastre!
ali spune:
Si eu urmeaza sa fac in septembrie laparoscopie.Trebuia sa o fac in august dar cu 2 zile inainte m-a anuntat ca s-a stricat aparatul de anesteziat.Habar n-am ce fel de aparat de anesteziat au.Mi-e tare frica dar trebuie sa o fac si pe asta.Cand mi-e tare frica imi aduc aminte pentru ce fac asta si parca imi mai trece.Dar pentru a avea un
merita sa faci sacrificii.
ali
ilenya spune:
quote:
Originally posted by ali
Si eu urmeaza sa fac in septembrie laparoscopie.
Unde o vei face/ cu cine?
Eu zic ca nu are de ce sa-ti fie frica, a devenit o procedura de rutina!
ali spune:
Laparoscopia o sa o fac la Giulesti cu doctorita Codreanu.Stiu ca in momentul de fata e considerata numai o investigatie dar spune-i asta fricii mele.Eu "lucrez" intens cu ea sa o tin sub control.
Mai in gluma, mai in serios cred ca mi-e mai frica de ce o sa descopere pe acolo.
Voi ati patit ca dupa ce ati facut HSG acelasi dr ( in dati diferite)sa va zica alt lucru? Mie prima data mi-a zis ca trompele mele sunt permebila dar sunt subtiri, iar la urmatoarea consultatie mi-a zis ca o trompa e infundata si cealalta e foarte subtire.Si e un doctor renumit in Bucuresti ( si chiar pe site-ul asta).Si mi-a recomandat inseminare, pe care o faceam la o clinica privata unde costa 500 Euro.Va dati seama ca nu am mai stiut ce sa mai cred, asa ca solutia mea a fost: schimbarea doctorului.
In momentul de fata merg la Giulesti( de fapt am fost doar o data!) la dr.Codreanu,care e foarte tanara, dar care in momentul in care a vazut filmul de la HSG mi-a zis clar ca aici e problema si m-a intrebat daca nu mi-a recomandat nimeni laparoscopie.Ideea e ca din explicatiile ei am inteles ca puteam sa tot fac eu inseminare ca o faceam degeaba.Si mai cheltuiam si o gramada de bani.
Cam asta mi s-a intamplat mie din decembrie incepand.
ali
musete spune:
Lala, in primul rand scuza-ma ptr. intarziere.
He, he, glera asta a mea cervicala se pare ca este agresiva si ar cam fi incompatibila cu gigeii sotului care, asa cum am mai spus , sunt cam lenesi. In ceea ce priveste perioada ovulatiei, din contra, acea scurgere ca ablusul de ou de care vorbesti, la mine este chiar f. abundenta in aceasta perioada. Din pacate,momentan, glera mea si gigeii lui sunt incompatibili. Altfel spus, este foarte posibil, ca in contact cu alti gigei, sau cu aceeasi, dar imbunatatiti considerabil, sa nu mai fie agresiva si sa le permita sa ajunga la MAREA INTALNIRE.
Tratament, din pacate nu exista pentru reglarea Ph-ului glerei decat, homeopatic, ceea ce si urmez in prezent. Este ultima solutie pe care o mai am! 
Pupici,
Musete
lala_1 spune:
Multumesc Musete ptr. raspuns si-ti doresc din tot sufletul sa-ti reuseasca tratametul homeopatic.
Eu nu am deloc "albusul de ou" la ovulatie desi dr. T mi-a spus clar ca am ovulatie...
Pupici. LALA
ilenya spune:
Ali , multumesc pt raspuns!
Te inteleg ca ti-e teama de ceea ce ar gasi acolo. Iti doresc sa treci cu bine peste laparo si daca gaseste ceva, sa repare frumusel in asa fel incit la scurt timp sa se lase cu BB!
Aa, cred ca stiu despre ce dr. vorbesti. Si eu am trecut pe la el..apoi am ajuns tot la Giulesti.
GP spune:
Buna fetelor
ce sa zic....am facut si eu laparoscopie pentru chist ovarian acum o luna jumatate. Ca o descriere telegrafica: taieturile nu m-au durut dar anestezia si starea de rau de dupa au fost crunte pt mine. Nu vb de varsaturile care s-au tinut lantz toata noaptea, de durerea data de aerul din cavitatea abdominala care nu ma lasa sa respir si care imi dadea o stare de "batuta zdravan din cap pana in picioare cu bata". Ajunsesem sa nu mai pot sa imi misc capul de pe perna decat cu ambele maini. In spital am lesinat de 2 ori...asta de nemancare si de la anestezie...anestezie pe care eu stiam ca nu o suport deloc. Deci nu pot sa invinuiesc nici un doctor de asta e doar o predispozitie a corpului meu. Ametelile au continuat destul de mult...cam 3 saptamani. Locul unde fusese chistul a zvacnit destul de des pana a inceput in ultimul timp sa zvacneasca zilnic. Sau sa impunga dureros dar suportabil...asta pt ca m-am obisnuit. Din spusele colegelor care au trecut si ele prin asta dar nu le-a mai durut nimic dupa operatie am intrat la idei si am facut o echo transvaginala. Stupoare: formatiune de 2/3 tot pe acelasi ovar. In conditiile in care stau de o luna pe anticonceptionale. Nu pot sa va spun ce simt pt ca inca sunt in starea de furie si de neintelegere. Cum se poate sa fie iar asa ceva acolo cand iau anticonceptionale si de ce in asa scurt timp????? Nu pot sa inteleg. Nu stiu daca poate fi un efect al drillingului ovarian facut la laparoscopie sau nu dar cert e ca in continuare simt impunsaturi acolo si nu cred ca este ceva normal.
Poate vreuna din voi a patit asa ceva, eu sper ca nu....dar daca totusi s-a intamplat...va rog sa imi spuneti ce poate fi pt ca inca nu dau de doctorii mei. Multumesc si sanatate tuturor!