Sa ramai traznit..eu cred ca s-a ajuns mult prea..

Sa ramai traznit..eu cred ca s-a ajuns mult prea.. | Autor: Ely_S

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea.

Sa ramai TRAZNIT,nu alta.

Sa va zic ce mi s-a intamplat vineri dupa amiaza.

Eram la stop in masinuta mea la Plaza Romania(mall-ul nou) si cum ne-am obisnuit cu aceeasi prezenti tiganei(pe peste tot) cu frecatul parbrizelor,vine si la masina mea unul din cred ca 4 erau,si incepe:

hai doamna,nu-mi dati si mie un ban,hai doamna,hai doamna....eu stiind ca nu prea tin marunt la mine i-am zis ca nu am ....hai doamna...si incepe sa-mi frece geamul(ce zice poate poate m-oi indura)si zic hai sa ma uit totusi si am gasit doar 2.000 lei(aveam restul doar de 100.000)si zic hai sa-i dau...nici nu astept sa termine(ca normal,cred ca stie oricine-ca dupa ce-ti spala geamul e mai murdar decat era inainte)....si deschid geamul si ii dau aia 2.000 lei,nici bine nu face doi pasi si aud....................NUMAI 2.000 DE LEI,FIRAI A ......,SA TE IA .....Nici nu pot sa scriu,sa descriu.

Mai,deci am crezut ca nu-i ADEVARAT,nu puteam sa cred asa ceva.

Voi ati mai patit asa ceva?

N-am fost pe faza.Asa rau m-am enervat de,daca nu o lua la mers ma dadeam jos din masina si-l urechiam de-l lasam fara.

Cum e POSIBIL?S-a ajuns intr-un hal........de daca nu le dai peste 10.000 sunt in stare sa-ti taie gatul.
In loc sa aprecieze te injura.Altii mor de foame si ei se plang ca de ce le dai doar 2.000.

Mi s-a facut o scarba de ....nu mai am cuvinte.S-a ajuns prea departe.SUNT SICTIRITA.

Ce se poate face?Poti sa pui pe cineva sa-i culeaga.?
Serios,incepe sa fie periculos.Te trezesti ca se oftica de cat le dai si-ti sparg geamul sau eu stiu mai ce.Si daca esti femeie ce faci??????-ca ei mai sunt si in gasca.

E ORIBIL.

Nu se poate face numic sa-i ia de pe strada?Sa-i puna sa munceasca(sa planteze in parcuri etc.)