Racoaice la apel (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Sofronica si Pis, sa imi spuneti datele voastre de nastere si zodiile sotilor si bebeilor sa va trec pe listuta
pupicei

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Datele pentru listuta: Eu: 01/07/ si sotul: sagetator. Bebe, din pacate nu avem , dar sunt o aspiranta optimista si poate in curand am sa spun si zodia lui bebica.
MirelaV multumesc si si .

Pentru toti racusorii .

Pis

Mergi la inceput

Pis, te-am adaugat in listuta. scuze k a durat atat, am prb cu netul. sper sa se rezolve in cateva zile
fetele..iar ati disparut?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Fetele, chiar toate ati plecat ???

Uite ne-au luat-o inainte si scorpiutzele si leoaicele si...si doar noi suntem un semn important al zodiacului...

pentru toate racusoarele.

Pis

Mergi la inceput

cineva online?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

Bun gasit la toate racusoarele!

MirelaV - foarte frumoasa lista !

quote:
Originally posted by MirelaV
spuneti-mi si mie cum va calmati voi nervii in situatii de stress.

Eu in situatii de nervi, ma descarc - adica vb despre ce ma deranjeaza. Nu in public, asa ca de cele mai multe ori ma descarc in prezenta sotului - chiar daca nu el e cel care a determinat starea de nervozitate.
Mai nasol e cand sunt suparata - trece mai greu. Ma inchid in mine si intorc situatia pe toate partile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

Revin din nou - am vazut cateva pagini anterioare ceva f interesant, postat de gabriela 1969:

quote:
Cat despre mine ce sa va povestesc?Sunt o tipa f.cocheta care aloca mult timp pt.ea(gimnastica,dieta,toale,machiaj)dar care stie sa faca si bani,sunt activa

Caracteristicile astea - la mine personal, sunt sublime - dar lipsesc cu desavarsire. Asa ca gabriela 1969, daca ai vreun pont, eu il primesc cu bratele, cu inima si cu creierul deschis.Mai ales in ceea ce priveste "fabricatul" banilor. Pana acuma, nu am facut bani, desi nu s-ar putea zice ca sufar cu IQ-ul (observati si voi cat sunt de modesta ). Si nici prea curand nu se vede la orizont o schimbare de situatie .

Tot citind ce s-a mai scris pana acuma:

- imi plac calatoriile, in special cele in natura si/sau locuri linistite. Intr-o zona aglomerata nu cred ca m-as duce si a doua oara. Si nu imi plac deloc calatoriile cu avionul. Prefer(cand am de ales) orice alt mijloc de transport.
-cu femeile din zodia rac ma impac relativ bine: nici mai bine nici mai rau decat cu altele. Am cunoscut doua femei, zodia gemeni - pe care nu le-am agreat deloc. Acum nu ne mai intalnim.

Mergi la inceput

mai fetelor...dar unde ati disparut cu totul? nu mai scrie nimeni..nimik..hmmmm
Adunarea!!!

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaM spune:

Vin si eu:
2 iulie 1975
Si La multi ani inca o data pentru toate racoaicele, chiar daca a cam trecut perioada noastra!
Pupici de la Ioana

Mergi la inceput

IoanaM, bine ai venit! te-am adaugat in listuta

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput