Mamici de septembrie - octombrie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
mysweetest spune:
Multumim pentru sfaturi anya, oricum mai e pana atunci si sper sa ajungem toate cu bine pana la sfasit. Duminica fac 20 saptamani si ajung la jumatatea drumului 

.
BB meu deja s-a trezit
voi inca mai dormiti, unde sunteti?
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
mysweetest, si eu fac luni 20 de saptamini, dar tot nu-mi dau seama daca bb da cu picioarele au ba
.
kristinutza, vrei sa pun numele lu' bb pe lista? Pot sa-l schimb oricind te razgindesti
. Ca sa aiba si Miruna pereche
.
Hildegard, felicitari pentru rezultatele bune de la eco!
Ioana
romana_74 spune:
Felicitari pentru baietei fetelor, sa creasca mari si frumosi... sper ca nu vin vremuri de restriste ca se spune ca atunci cand se nasc multi baieti nu prea e roza situatia, iar cand se nasc mai multe fete e pace! Sper sa nu fie adevarat! Noi sa fim sanatoase si bb-ii nostri la fel!
Si eu sunt in sapt. 19 si am luat pana acum 4 kg. spre deosebire de prima sarcina la care aveam deja 8 kg in plus fata de greutatea initiala. Oricum nu m-am comportat diferit fata de prima sarcina asa ca nu prea depinde de noi cate kg. luam in plus ci sunt multi factori care concura la asta. Eu m-am lamurit ce diferite sunt 2 sarcini la aceeasi femeie, apoi la femei diferite. Pana maine va doresc sa mancati sanatos si sa va simtit bine!PA!
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 19 sapt)
Ioana75 spune:
Flavia, gata
!
Romana, n-am stiut de superstitia asta; ai vazut ca la mamicile de iulie-august scorul e de 37 la 23 in favoarea baietilor?![]()
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc, Ioana, sunt tare mandra. Pacat ca tata mai comenteaya inca la acest nume. Norocul meu ca nu poate oferi alternativa. Deci, mai mut ca sigur ca asa va ramane, daca bineinteles nu ma voi trezi cu o fetita in brate.![]()
Flavia 15+
cge spune:
Neata
!
Eu m-am simtit cam rau ieri, am avut si greturi, fara pofta de mancare.
Bebe parca n-a fost nici el f. activ, cred ca fiindca m-am cam obosit in weekend.
Gata, promit sa nu mai fac.
Ma bucur ptr. fetele cu ecografii noi. Cand vezi ca bebe e ok, nu iti mai trebuie nimic altceva. Asta e tot ce conteaza.
Flavia si Kristinutza, suntem colege de burticici. Dupa ultimele calcule, sunt in 15 sapt si 2 zile.
Dupa Pasti, ma duc si eu iar la doctorita.
O sa am parte de ecografie si controlul de rigoare.
Atunci sper ca in primul rand sa fie bine si in plus sa se vada daca este bebe sau bebelusha.
Ioana, si la mine, la prima sarcina colegii facusera pariu daca sunt sau nu graviduta.
Acum, am purtat haine mai "mulate" caci sunt tare mandra de burtica. Alta n-o sa mai am.
Si la noi o sa se inchida fabrica.
O zi buna,
Cristina, mama de Victor si de bebe (15+)
Ioana75 spune:
Flavia, si mie imi place Stefan cel mai mult, dar sotul n-a fost de acord sub nici o forma. E ingrijorat de toate diminutivele care se pot forma de la acest nume
(daca vreti sa stiti, mie imi place cum suna si Fane, si Fantzu, si Fanel
).
E un subiect la Nasterea pe glob (parca) cu mamicile carora li s-a spus sexul bb-lui la eco de citeva ori, si s-au trezit la nastere ca e ... pe dos
.
Ioana
Hildegard spune:
Flavia H. tie ti-a determinat sexul la eko, mie mi-a zis ca de la 18 sapt se poate vedea.
Cum a stiut sa-ti zica??
Vero
12+
cge spune:
Flavia, si mie imi place numele Stefan.
Mai ales ca am botezat un baietel care are acum 1 an si 7 luni, pe nume Horia Stefan.![]()
Cristina