Mamici de septembrie - octombrie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
mysweetest spune:
mifloreda asa este, eu tocmai ii ziceam ca vreau si eu o fetita sa stea mai mult cu mine fiindca el sta mai tot timpul in fata computerului.
Si el foarte optimist mi-a zis ca o poate invata si pe fata sa stea in fata computerului cu el
.
Ioana75 spune:
mysweetest, e mortal sotul tau

.
Al meu cred ca vrea baiat in primul rind ca sa duca numele familiei mai departe; el e singurul nepot la ambii bunici
. Dar si ca sa-l invete sa cinte la chitara si sa-l duca pe toate traseele la munte. Noi sintem amindoi calculatoristi, asa ca amenintarea cu
nu exista
.
Ioana
cge spune:
Neata
!
In privinta disputei fata sau baiat.
Toata familia mea isi doreste acum fetita.
Sotul meu vrea fetita ca sa semene cu el, asta de ciuda ca Victor seamana cu mine.![]()
Victor e organizat, cuminte, stie sa caute pe internet oferte pentru bebe. Nebunie mare.
Citeste si pe forum DC. Nu e innebunit dupa sporturi, biciclete, chestii din astea. Ma gandeam cu sotul meu, ca daca bebe de acuma iese fetita sa nu fie opusul lui Victor.
Sa ii ceara vreun cleste ceva sa repare prin casa![]()
Orice ar fi, sa fie sanatosi, ca o sa fim topiti dupa ei, ca sunt ai nostri![]()
O zi cat mai buna,
Cristina
karmenutza spune:
Feteloooor, ce de baietei avem pe aici!!!
Poate mai anunta cineva despre fetite, sa se mai echilibreze situatia.
Eu as vrea fetita, ca baiat am. Si pe el l-am vrut fetita...
Eu am repetat toxo IgM (a treia oara) si a iesit inca o data negativ. Asta e de bine!!
Despre fetita/baietel, pe link-ul dat de mysweetest iese ca as avea tot baiat ![]()
nanadana spune:
Buna dimineata fetelor cu burtici
vino si eu dupa o perioada lunga de absenta dar m_au inebunit dc cite analize iti trebuie cind ziceam si eu hop ca am scapat au inceput iarasi si in plus ce am ris de sotul pt ca trebuie sa vina cu mine la vreo 3 sedinte de curs de preparare la nastere
dar a scapat bine ca sint vreo 8 sedinte
Ioana trecema si pe mine te rog cu DPN 9.10.05 la hopital Jean Rostand cu Dc Stefanescu Gabi mersi 

felicitari pt fetel cele care au aflat ce au
si 
felicitari si pt fetele cel noi venite
nanadana
miflore spune:
Simo, am cautat si intr-adevar este vorba de Adriana_i; ea a trecut prin mai multe si a facut si punctie, cu siguranta poate sa-ti dea mai multe amanunte. Adriana, ce mai faci? Mai scrie-ne!
Mihaela 15+
Ioana75 spune:
karmenutza, felicitari pentru analiza buna!
Eu am sunat la Sanador, e gata listeria dar n-a vrut sa-mi zica rezultatul la telefon
. Asa ca stau si fierb pina diseara.
Capitolul 22 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47217" target="_blank">aici.
Ioana
kristinutza spune:
Ioana, asa cred ca o sa ramana numele! trece-ma te rog pe lista cu RADU. (o sa fie cel mai probabail Radu-Ioan, ca e traditie lunga cu Ioan in familie...)
stiu ca s-a mai discutat, dar pana la ce sapt pot face triplul test? imi trebuie trimitere de la ginecolog sau ajunge cea de la medicul de familie sa fac gratuit analiza?
Cristina 15+
karmenutza spune:
Ioana, in cate zile ti-au dat tie rezultatul la Listeria? Cand te-au intepat? Eu mi-am facut vineri analizele si pentru asta trebuie sa astept 2-3 saptamani si ma anunta telefonic, cand e gata. Tot asa mult a durat si la tine? Eu le-am facut la Medsana.
moki spune:
Salutare,fetele!
Uite ca in sfarsit am luat si eu legatura cu voi!..Merci mult Ioana,mi-ai fost de mare ajutor! Sa ma treci si pe mine in lista cu UM 20 decembrie 2004 si DPN 25 septembrie 2005,Municipal,
Elena Voiculescu-Pro Elite!
Eu am o nelamurire:voi tot vorbiti de 3D si de toxo,dar mie nu mi-a dat sa le fac..a zis ca nu e cazul..oare asa o fi? voi cand va faceti morfologia? ca eu nu mai am rabdare!!..
Pupici la burtici !Aveti grija de voi si de
!!
Moki
16+