intrucat luna trecuta am avut probleme cu incasarea banilor,deoarece nu existau bani in firma,sefii mei mi-au propus sa-mi vireze banii pe un card cu descoperire de sold si astfel sa evitam conflictele.Numai ca ei nu stiau foarte bine cum trebuie procedat.Ma poate ajuta cineva?Mai este cineva in aceasta situatie?
Este o solutie rapida si completa. Personal o recomand.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Sper sa nu scriu balarii:
- se cheama "card de credit";
- firma trebuie sa incheie o convenitie cu o banca, prin care vireaza salariile intr-un cont de card;
- limita de creditare (descoperirea de sold) o stabileste tot firma, in functie de ce accepta banca;
- atentie mare la urmatorul aspect: in situatia in care firma nu-ti vireaza banii si tu te folosesti de credit (in limita acordata), vei plati o dobanda la acesti bani luati imprumut; intereseaza-te cat este!
- de asemenea, unele banci impun ca o parte din creditul folosi (chiar si 20%) sa-i fie rambursat pana la sfarsitul lunii; in cazul in care firma nu-ti vireaza banii, esti obligat sa duci bani de-acasa la banca.
In rest, virarea salariului pe card de credit este o solutie care ofera foarte multe avantaje (mai putin ca trebuie sa platesti comision cand scoti banii din cont).
Victoras (24.08.2004)