Nu credeam ca ma voi face bine
De cel putin 3 ani am avut dependenta de picaturi de nas. Tot timpul aveam in buzunar sticlutza cu picaturi. Datorita vremii din Olanda, am fost mereu gripata si am abuzat... sa zicem asa. De cateva zile am intrerupt picaturile si numai ser fiziologic folosesc.
Ajunsesem sa ma sufoc noaptea.
Sunt aproape vindecata si nu imi vine sa cred.
Daca aveti si voi astfel de probleme, folositi ser fiziologic.
Sanatate!
Diana
Ideea mortii absolute stã la baza smintelii moderne.
Petre Tutea
Raspunsuri
dma spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43155&whichpage=1
aici gasiti 7 pagini de pe acest site in care s-a discutat si inca se mai discuta despre problema dependentei la picaturile nazale gen Bixtonim sau Rinofug.
dyana spune:
Eu nu mai am nici o problema.
Am anuntat ca m-am facut bine si cum m-am facut bine.
Si de aceea nu am nevoie de discutii. Am facut un anunt.Punct.
La buna revedere!
Diana
Petre Tutea
Tzuni spune:
Sa inteleg ca solutia e in serul fiziologic sau in ambitia de a renunta? Vreau sa stiu, dyana, te rog! Multumesc.
dma spune:
ti-am scris pagina de pe forum unde ai putea sa iti povestesti reusita. acolo sunt multi oameni care sunt dependeti de picaturi nazale si isi descriu metodele prin care au reusit sa invinga acesta problema.
dyana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Sa inteleg ca solutia e in serul fiziologic sau in ambitia de a renunta? Vreau sa stiu, dyana, te rog! Multumesc.
Deci de o saptamana nu am mai cumparat si nu am mai folosit picaturi de nas de nici un fel, in situatia in care de 3 ani si la fiecare 3 ore imi puneam in nas asa ceva. Vointa am si nu prea. Dar am inceput sa pun ser fiziologic, fara sa mai adaug picaturi si nici nu am mai cumparat. In acelasi timp , mi se uscau narile, noaptea ma sufocam...
Si acuma, cand inca mi se usuca narile, pentru ca sunt in curs de vindecare, imi dau cu vitamina A uleioasa sau cu crema de galbenele.
Dar consider ca aproape m-am facut bine, din moment ce nu ma mai sufoc si nici nu mai folosesc picaturi de nas, si vad ca mi se desfunda nasul mult mai repede si mai usor. Nu prea am timp sa citesc subiecte lungi, sau sa caut, m-am grabit sa anunt despre ce mi s-a intamplat , ca sa stie si altii care ar fi interesati. Dependenta de picaturi de nas e oribila si vreau si eu sa am un copilas intr-o zi, deaceea ma bucur ca aproape am reusit.
Multa sanatate !
Diana
Petre Tutea