Rochia de mireasa (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

In sfarsit mi-am gasit rochita visata , si culmea.. nici nu costa foarte mult , doar 405 USD
Ce zice-ti merita ?
Acum am rochita , pantofi, voal , colier , cercei, bratara, tiara .. si-mi mai trebuie buchetul .. upyyyy

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pyssy03/album?.dir=/a58c

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: Va plac ? Sunt frumoase ? Astept parerea voastra
postat de Simonitza, 15/04/2005, 11:01:17

raspuns postat de Degetzel, 15/04/2005, 11:09:38

Simonitza, adevarul e ca sunt multe rochii frumoase pe site . Eu am vazut firma asta si la targ la Marriott si am probat 2 rochite pentru ca mi-au placut cel mai mult modelele lor. Nu mi-am cumparat modelul de la ei pentru ca nu aveau marimea mea si modificarile le faceau direct in Ungaria si trimiteau rochia colet dupa vreo luna... mi s-a parut mai complicata procedura ...

Nu as stii ce model sa-ti propun tie pentru ca nu te cunosc... si rochita trebuie sa te reprezinte pe tine!! Cred ca cel mai bine ar fi "sa-ti asculti inima" si daca este posibil sa probezi modelul inainte de a-l cumpara (au si o reprezentanta la Arad din cate stiu...)

Pupici si multa bafta !

raspuns postat de estera, 15/04/2005, 11:20:56

Iubita, tocmai m-am uitat si eu la modele si pot sa-ti spun ca sunt cateva care mi-au placut, si anume: modelul 6480, modelul KA-013, modelul 3089. Pupici!

estera

raspuns postat de Simonitza, 15/04/2005, 11:26:58

Merci frumos Degetzel...si eu am probat de la ei la Targ dar n-a fost sa fie marimea mea...insa pe site -ul lor vad ca oferta este mult mai bogata decat la Marriot...m-am indragostit de rochitele acelea, vreau sa cumpar de la ei. Deci si tie iti plac...nu pot decat sa ma bucur...inseamna ca n-am gusturi proaste.
Merci mult de tot! Te pupic !

raspuns postat de Giova, 15/04/2005, 11:28:23

si eu tocmai am vazut site-ul.sunt cateva modele care mi-au placut. Dar cum zice si Degetzel nu stiu ce sa-ti propun, deoarece nu stiu ce model ai prefera si care te reprezinta.

raspuns postat de Simonitza, 15/04/2005, 11:40:42

Puteti sa-mi spuneti, va rog care modele v-au placut?
Haide, curaj...
Giova, astept raspunsul tau!

raspuns postat de iepurash, 15/04/2005, 11:45:17

Simonitza, dar au vreo reprezentanta in Romania .. ca din cate vad eu au numai la Szeged si Budapesta.. Cum o cumperi ?

raspuns postat de Martiana, 15/04/2005, 11:47:51

Sfatul meu ar fi sa mergi pe ceva cat mai clasic, in asa fel incat daca tie nimic nu-ti face cu ochiul, macar toata lumea in rest sa te felicite pentru alegerea de bun gust facuta in spiritul perfect traditional. In celalalt caz, cand optam pentru chestii un pic mai originale sau chiar extravagante, ne impacam cu comentariile un pic mai indoilenice de la rude, dar macar stim ca am facut exact asa cum am vrut noi! Nu ?

raspuns postat de Simonitza, 15/04/2005, 11:56:25

IEPURASH merg la Szeged sa mi-o cumpar.
Cred ca mai au ceva deschis pe la Arad,insa mai bine merg direct la atelier.Ca sa nu am surpriza sa nu aiba masura mea...

MARTIANA problema mea este ca prea multe rochite-mi fac cu ochiul...daca as putea mi-as cumpara mai multe...din aceasta cauza sunt in dilema, mi-e greu sa ma decid ...

raspuns postat de anangel_lexi, 15/04/2005, 11:56:31

Aoleu Simonitza, ce mi-ai facut!!!! Cine m-o fi pus sa ma uit, ca m-am imbolnavit! Am vazut acolo o rochita la care o sa-mi ramana sufletul si dupa nunta...da' pun pariu ca depaseste cu muuuult bugetul meu, asa ca tre' sa ma resemnez.

Asa, ca sa-ti raspund la intrebare hai sa-ti zic ce modele mi-au placut mie cel mai mult (dar e stilul meu, nu stiu daca si al tau):
KA-013, 3087, CZ-0385 (asta e rochita de care ziceam ca m-am indragostit, offf ), 6359, 12103. N-am apucat sa ma uit la toate ca ma apuca plansul, precis.

raspuns postat de Degetzel, 15/04/2005, 12:05:14

Anangel Lexi, culmea este ca rochiile lor nu erau foarte scumpe. La targ am intrebat de pretul a 5 rochii diferite, ca sa pot sa-mi fac o idee si nici una nu a depasit 17.000.000 lei ... Majoritatea se"invarteau" in jurul sumei de 13.000.000 ...

raspuns postat de Simonitza, 15/04/2005, 12:06:29

Iubita, modelul de care zici tu CZ-0385 costa in jur de 17 milioane .
Ti se pare foarte mult? Poate tu ti-ai inchipuit c-ar costa mai mult...

raspuns postat de iepurash, 15/04/2005, 12:09:54

Esti din Bucuresti si te duci la Szeged ca sa-ti iei rochita ...
Cine a spus ca din toate lucrurile pt o nunta , pt rochita se fac cei mai multi km , a avut mare dreptate :)

raspuns postat de anangel_lexi, 15/04/2005, 12:43:55

Simonitza, la mine rochia trebuie sa se incadreze in maxim 7 milioane. Ai idee daca nu se poate si inchiria?

raspuns postat de Simonitza, 15/04/2005, 12:46:05

Ba cred ca se poate si inchiria...cand ai nunta?

raspuns postat de anangel_lexi, 15/04/2005, 12:52:57

Pe 22.10.

raspuns postat de krelia, 15/04/2005, 12:53:00

Fetelor, mie mi-a placut modelul 6480. Degetzel, spuneai ca a firma asta a fost si la Marriott. Mai stii cum se numea? Oare in Buc. au reprezentanta/magazin?

raspuns postat de Degetzel, 15/04/2005, 12:56:59

La Marriott era sigla Mirella Bride si au fost in sala Constanta parca. In Bucuresti stiu ca nu au inca reprezentanta, iar in Romania ii gasesti numai in Arad.

raspuns postat de Simonitza, 15/04/2005, 13:02:25

Modelul 6480 costa aproximativ 13 milioane.
Daca esti interesata mai tinem legatura...

raspuns postat de krelia, 15/04/2005, 13:21:09

Mda, acu' m-am uitat pe pliantul de la targ. Exact Karnak KFT era firma expozanta, in standul 49, sala Constanta ...si am trecut pe langa el....si parca-l vad . Mersic, Degetzel.
Simonitza, wow, mi-ai dat si pretul, super si pe bune ca nu-i mult...de unde stii? (daca pot sa intreb). Mey, interesata sunt de rochii in general, daca s-ar putea sa le probez si abia dupa sa-ti spun ce vreau, ar fi ok....nu stiu daca ai vazut preferata mea, de la Demetrios, dar cum ei ma pun sa astept 3 luni pt o comanda (ferma, sunt convinsa, nu doar de proba).....sa astept atat timp si poate sa nu-mi placa cum vine........pe de alta parte, la cat risc sa devin de obsedata, as fi in stare la un drum pana-n Arad, daca-mi confirma cineva la anul ca au in stoc modelul de la Karnak. Dar as vrea sa pastram legatura, desigur.
Acu', intreb si eu, sa nu mor ...cat faci pana la Szeged si-n ce limba te intelegi cu ei? Ungureste ori inglish?

raspuns postat de lucia-mihaela, 15/04/2005, 14:17:07

Draga Simonitzo, rochitele sunt absolut superbe. Mie imi place cel mai mult modelul 3087, dar si 6480 e super misto. Si 6650 si 12102 si 6359 si... TOATE.
Mie imi plac toate si as vrea sa le probez pe toate si sa le iau pe toate. Se poate...?
Simonitzo sunt super misto rochitele!!!!

va pup pe toate!!!

raspuns postat de Giova, 15/04/2005, 14:22:15

mie mi-au placut urmatoarele: 3502, 3503, Clair, JL-129, Velence.
nu vreau rochie gen princess.
Simonitza, da-mi si mie please un PM si zi-mi unde sunt in Ungaria? La Szeged? si un pret asa informativ.
sunt din Timisoara si e mult mai aproape de mine.
mersi mult.

raspuns postat de krelia, 15/04/2005, 14:30:02

Gio, mai tii minte ce-mi ziceai la inceput? "Ce va invidiez fetelor ca sunteti din Bucuresti si aveti de unde alege!!"
Nah, ca acu' veni si randul nostru: vrem si noi la Szeged, vrem si noi sa probam, da' sa fie aici aproape!
Eu am plecat acasa, ca ma imbolnavesc mai rau! Gata, v-am pupat, pe luni!
Si, Gio, mai frecventeaza si tu sobectu' ce ne leaga, ca altfel, chiar o iau razna, vorbesc de una singura!!
Hai, v-am pupat pe toate!

raspuns postat de Loreg, 15/04/2005, 15:30:55

Buna ziua dragutelo! Vroiam sa va spun ca vazand rochiile respective, imi pare rau ca anul trecut cand am avut eu nunta nu i-am descoperit pe "iscusitii" care fabrica minunatiile astea de rochitele. Insa ma bucur ca voi aveti ocazia sa va bucurati de ele. Simonitza iti doresc puterea de a alege rochia care sa-ti vina cel mai bine, nimeni nu poate sti ce rochie ti se potriveste, pentru ca rochia de mireasa "se SIMTE". Oricum rochitele sunt nemaipomenite, iar anul acesta i-am vazut la targ la Mariott si stiu ca sunt si de o calitate rar intalnita la producatorii nostri. La noi cei care se apropie calitativ au preturile mai mari decat ale lor - am vazut la targ ca rochiile erau in jurul sumei de 300-350 EUR, ceea ce...zic eu...e mai mult decat bine! Va doresc tuturor sa aveti rochita visata, ca frumoase, oricum veti fi!!!!

PS: Oricum...din cate i-au spus prietenei mele...urmeaza sa-si deschida in vara aceasta reprezentanta la Bucuresti, asa ca...daca aflu ceva va dau de stire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

stiam eu ca o sa va placa site-urile!
estera, eu nici n-am apucat sa le vad pe toate inca , dar recuperez eu!
Darria, sa stii ca intr-un timp, si pe mine ma batea gandul sa apelez la o croitoreasa..insa, crede-ma, oricat de super bine ar lucra, am oareshce retineri...aceleasi retineri cred ca le-as avea daca as astepta pentru o rochita 1-3 luni si apoi sa descopar ca nu-mi place cum vine.....daca s-ar putea ei s-o aduca si eu s-o probez dupa pofta inimii ...eh, dar pana la anul mai vedem...mai sunt targuri de vizitat, nu?

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Draga Krelia, iti multumim pentru site-uri, mi-am spalat si eu putin ochisorii, uf ... ce pacat ca la noi nu sunt asa rochii frumoase, cel putin la noi in Oradea nu prea ai ce gasi. Sau poate eu sunt putin cam pretentioasa?! Oricum eu mi-am inchiriat deja rochia, nu este chiar asa cum am visat, dar e destul de aproape.
Iubite miresici, poate vreti sa va mai "imbolnaviti" un pic, cum am facut si eu, va mai dau si eu cateva site-uri, daca vreti sa va uitati:

www.houseofbride.com
www.bonny.com
www.edenbridals.com
www.davidsbridal.com

sau pentru rochii si de seara:
www.dresses.com
www.impressionbridal.com

Eu sper sa va placa, poate unele dintre voi isi gaseste un model pe care il poate face la vreo croitorie priceputa.

Va pupicesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

quote:
Originally posted by pyssy

In sfarsit mi-am gasit rochita visata , si culmea.. nici nu costa foarte mult , doar 405 USD
Ce zice-ti merita ?
Acum am rochita , pantofi, voal , colier , cercei, bratara, tiara .. si-mi mai trebuie buchetul .. upyyyy

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pyssy03/album?.dir=/a58c

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

pyssy rochita e foarte frumoasa. Si pretul cred ca e bun.. De unde ai luat tiara?

krelia mie mi-au placut in mod special rochiile de pe "sincerity bridal", "modeca -eurobride 2004-2005" si "maggie sottero". Mi se par realiste rochiile de acolo si accesibile.

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

PYSSY frumoasa rochia. unde ai gasit-o?
nici nu mi-i se pare scumpa. fata de ce modele am vazut la noi si ce preturi...... Poate imi dai un PM sa-mi zici de unde.mersi

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Alinus25, mersi si tie pentru site-uri, ce sa mai zic....decat of, of, mai, mai!
estera, intr-adevar, sincerity bridal, sunt super super...
pyssy, pyssy, pyssy, spune-mi ca NU ti-ai luat rochia din Italia, ca altfel, mor de inima rea....asa ceva imi doresc eu pt rochia mea...ma refer la partea de sus, la manecute si chiar ma gandeam...oare voi gasi asa ceva...aici???

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurash spune:

http://www.houseofbrides.com/national/index_frames.htm

Pupici.. si poate va gasiti rochita mult visata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor pe mine sincerity bridal m-a bagat in boala nu am mai dormit o noapte apropo ce ziceti de modelul 3054 la pg 9 ca mie imi place la nebunie cum e coafata si cu coroniata pe cap oare merge sa ma aranjez asa???vreau cateva pareri sincere
va rog mult
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

superbe rochite!

Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana

Mergi la inceput