La France (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Mirunda, bine ai reintrat in rindul lumii!!!
Daca te uiti pe harta, ca punct de reper iti dau AURAY, eu stau la tara, la vreo 7km. Vrem poze de la Paris!!!

Sibylle, la multi ani si din partea mea si iti multumesc pentru sustinere! Pina acum nu am nici o veste, dar nu ma las.
Uite aici ca mai sunt si altele in situatia mea: http://www.forums.assistante-maternelle.org/viewtopic.php?p=211671#211671 Trist dar adevarat, traiasca la douce France!

Aurelia, imi pare teribil de rau pentru vestea rea despre casa! Cum asa nu o puteti pastra? Iti urez multa bafta, sa se termine totul cu bine!

Mik, incepe sa devina deranjanta zapada aia de care nu mai scapi! Chiar asa rece e pe la voi? Brrrrrr!!!!! Iti tin pumnii sa vina primavara mai repede!

Oana, felicitari pentru acest moment mare!

Lu, asa e, suntem pe baricade la lectiile de franceza!

Geo, cum a fost la Roma?

Pupici!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Fetelor, am uitat, vroiam sa va mai intreb ceva ce imi statea "pe suflet" Stiu ca cineva aici, povestea mai de mult de o line ieftina de zbor Franta -Roamania, der nu mai stiu despre cine era vorba, si cu ce companie. Aveti voi vreo idee?
Inca un pupic, de la
Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Ne-am mutat in Franta......URAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, fetelor.

Mirunda, noi avem o antena parabolica TV fara abonament dar nu prindem nimic in romaneste si eu am tot incercat.

Otilia, zapada e de 50 cm, incepe sa se mai taseze un pic, dar e sigur ca voi avea o multime de crengi rupte. Copiii sunt satui si ei de zapada, nici macar nu mai vor sa iasa din casa. Foarte frig nu e (2 grade), dar suntem in inaltime si atunci ploaia se tranforma in zapada.

Syb, felicitari pentru contract si la mai lung !

Vin si eu cu o intrebare pentru parizience : imi puteti scrie (once agian) adresa bacaniei tinute de un sirb parca care vinde si produse romanesti ?
Eu sunt in vacanta 10 zile si de miercuri mergem cu totii (5) la Paris. Daca nu e prea departe de un muzeu, dau o fuga.

O excelenta saptamina la toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Buna dimineata Franta!
LA MULTI ANI SIBYLLE! Sa ai parte numai de bucurii si numai de bine.
Si noi ne-am petrecut sambata caci Irina a facut trei ani. A suflat lumanarica si a fost cea mai importanta persoana
Aurelia mi s-a zbarlit parul pe mine cand ai scris de casa! Chiar nu se mai poate? Daca-ai sti de cate ori am admirat-o in poze si mi-am zis ca asa o casa mi-ar place si mie! Ma doare pe mine sufletul asa ca imi dau seama prin ce treceti voi! Curaj!
Mirunda parca Lili Prejbeanu zicea ceva de un avion ieftin dar nu mai stiu amanunte. Da-i un PM.
Oana ma bucur pentru tine, mamico fericita!
Va pup pe toate!

http://georgiana.iciblog.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Mirunda, intrebai de o companie low-cost Franta-Ro. Este Blue Air, are zboruri Lyon-Bucuresti, gasesti detalii pe www.aripi.ro. Mai este Swiss International, au zbor de la Paris la Buc cu escala la Zurich.

Am intrat pe topicul vostru fiindca am mare nevoie de un ajutor din partea "frantzuzoaicelor". Vom veni in mai sa ne petrcem vacanta in Fr, pentru ca noi lucram la o filiala a unei firme franceze, cei de acolo au fost de acord sa ne imprumute o masina de la firma pentru zilele pe care le vom petrece in afara Parisului( vrem sa facem un tur Valea Loirei, apoi prin Nord). In fine ideea e ca ieri am aflat ca sint obligatorii scaune de masina ptr copii. Ai mei fiind mari 4 ani respectiv 6 ani jumate ar fi bune niste inaltatoare. Noi avem unul acasa, o sa-l iau pe acela,nu cintareste prea mult (vreo 2 kg cred), as vrea sa stiu daca sa mai cumpar unul din.ro sau daca sa iau din .fr. Prin urmare apelez la voi cu rugamintea de a-mi da niste link-uri ale unor magazine ca sa ma orientez in ceea ce priveste pretul. Caut cam asa ceva http://www.loriscompany.ro/produse/scaune%20_auto/CAM/CUSHION.htm .
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci, fetelor!

Diana, eu am vazut un asemenea inaltator la Carefour intre 5 (promotie) si 10 euro.

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Mirunda,

in link-ul de mai jos gasesti numele satelitilor care receptioneaza posturile tv ro

http://www.lyngsat.com/freetv/Romania.html

Mik,
eu nu am fost niciodata la Chateau d'Eau, renumitul magazin unde romanii isi fac cumparaturile, dar mergeam la alti polonezi, unde gaseam aceleasi produse : brinza de vaci, telemea, vin ro, cabanos, pastrama, placinta, castraveti murati samd.
Intentionez sa merg simbata viitoare, sper sa ii mai gasesc acolo, nu am mai fost de anul trecut. Dar pe internet am gasit adresa lor, deci cred ca inca functioneaza.
Cind iesi de la metrou Menilmontant, o iei pe strada din stinga si apoi va fi la un moment dat pe trotuarul din stinga. Nu stiu daca ei fac si vopsea de oua, dar profit de ocazie sa verific, as cumpara si eu.

Manorek Charcuteries

156 RUE OBERKAMPF
75011 PARIS
M° ligne 2 :
station Menilmontant

tel : 01 43 55 86 44

Lu, more,

Merci pentru numele Dianei (Monaco), dar as vrea sa imi amintesc ce nick avea pe DC, altfel mi-e mai greu sa imi dau seama de cine e vorba.

------------------------
If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Merci, Mihaela, link-ul este exact ceeace cautam...sa vedem daca voi gasi acum vreo firma in stare sa imi monteze Sirius sau Amos...

Draga Diana 904, eu cred ca cel mai simplu este, cand intri in Franta, sa iesi la primul Carrefour sau Leclerc, Hyper U samd (sunt in general la periferia tuturor oraselor mai mari pe unde veti trece), si toate magazinele mari au asa ceva, scaune de toate dimensiunile si culorile...Sa sti insa ca si in Germania este acelasi lucru, daca te prind nemtii fara scaun de copil eu cred ca iese cu scandal + amenda, mult mai curand decat la francezi, care iti vor face un fel de "morala" dar probabil te vor invita sa te duci la primul magazin sa iti cumperi scaun...Nu stiu pe unde ajungeti in Franta, daca treceti insa prin Germania trebuie sa ai grija.
Am inteles ca exista Carrefour si in Bucuresti, acolo sau la Metro cred ca vei gasi fara probleme. O alta solutie este Ebay, un fel de agentie de licitatie in Internet, si acolo poti gasi multe lucruri ieftine, nu stiu insa cum e cu trimisul in Romania. Daca insa ai vreo adresa, prieten ceva, unde pot fi trimise, scaunele te pot astepta poate aici.
Drum bun si petrecere frumoasa in aceasta frumusete de tara, care este Franta!

Mik, eu in Paris nu am mai ajuns la Chateau d`Eau, in schimb gasesti vopsele de oua pe la toate magazinele de greci, eu am luat de la unul care vindea baclava si alte minunatii...

Va sarut, fetelor,

Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Ne-am mutat in Franta......URAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Hop si eu fetelor (pasare de noapte), va pup pe toate. N-am mai scris de un veac, dar la Le Mans nu am internet in sala de curs, deci nu prea pot scrie, iar in weekenduri, vai si-amarrr (copii, sotz, soacra, animalutze, iar de cind s-a facut cald-vorba vine-mai scap si prin gradina...)Saptamina asta is in vacanta, dar am copiii si in plus le zugravim (noi doi) camerele.Nu mai pot, noroc ca stiu ca dureaza un an toata istoria cu cursul meu (in general profii adora sa ne dea de lucru peste ce putem duce, astfel incit ne da adesea portarul afara din sala la 10 seara......
Mirunda, bun venit in Fr!
Oana, pupici lui Seb!
Sibylle, La Multi Ani!
Auras, chiar nu se poate in nici un fel sa pastrati casa???Stiu cite lucrari ati facut si cit tineati la ea...
Pupici si astept sa va citesc (numai) cu vesti bune!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bine ai revenit Elena printre noi! Nu pot sa-ti spun decat curaj!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput