La France (32)
Raspunsuri - Pagina 10
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
oana cretu spune:
Va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi! Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si suflete de aur. Acum au cruce de aur si suflete de lemn. Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si in gand,credinta,sanatate si iubire!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aurelia/Aurelia.jpg)
Aurelia spune:
Unde au disparut mesajele noastre de la pagina 7 la 10 si "la france" 33??????????????????S-au eu nu mai stiu sa numar?
Aura&Luca,3 ani!!!!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e
cam.gutt spune:
Paste fericit,dragelor!!!cu multe impliniri,bucurii si liniste in sufletele voastre ,alaturi de cei dragi.
Hristos a inviat!
Multumesc inca o data fetelor care si-au facut timp si mi-au raspuns.
cam.gutt
oana cretu spune:
Au fost niste probleme tehnice, Auras.
Ne-am intalnit la biserica eu, cu Maria, Geo, Miha si nasica, toate fetele cu familiile si tare bine mi-a parut, m-am simtit prima oara ca acasa de Pasti. Desi am mai fost la biserica romaneasca de Pasti, nu am simtit ce am simtit in seara asta, si asta datorita voua, ca sunteti aici. Va pup pe toate!
Hristos a inviat!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
lu.more spune:
Adevarat a-nviat!
Eram aseara in biserica, mai la distanta de fetele mele, fetele nostre romance de aici, le priveam prin flacara tremuranda a unei lumanari...
Mihaela, Sufletul nostru de aur, chip bland, privire putin obosita in care se vede Lumina, cea adevarata...
Geo, Frumoasa noastra, zambet si Lumina...
Oana, Mamica noastra si Lumina ei, ingerasul ei...
Maria, Luptatoarea noastra, speranta si Lumina...
... si mi-am amintit ce-a spus Mihaela candva... si mi-am dorit din tot sufletul.... ca peste ani si ani sa fim cum eram aseara, impreuna la bucurie, dar sprijin la nevoie, umar la greutati...
... sa fim mai buni unii cu altii, mai toleranti...
... sa fim mai intelepti si sa dam celorlalti din intelepciunea noastra...
... sa stim sa ne bucuram de ce avem si sa dam din putinul nostru celor ce nu au...
Emotia este fara indoiala inca vie si puternica. De aceea cuvintele imi sunt sarace, iar gesturile nepricepute. Dar sa stiti, fetelor, ca aseara v-am purtat in suflet pe voi toate! In bisericuta de pe malul marii ati fost toti cu mine aseara, mi-ati dat Lumina si Dragoste, v-am transmis Lumina si Dragoste!
Sa ne fim sprijin una alteia, sa ne dam Lumina, sa ne dam caldura. Sa ne sfatuim, sa ne ajutam, sa ne spunem vestile bune, sa ne impartasim greutatile...
Sa nu ne lasam niciodata singure la greu...
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
.................................................................................Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
emoison spune:
Hristos a inviat!
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
Maria I spune:
Adevarat a-nviat!
Am luat Lumina!
Imi sunt stangace vorbele si-mi tremura mana pe tastatura, mi s-au incalcit gandurile si nu stiu ce sa va spun mai repede.
Incerc.
Aseara, pt prima oara dupa multe luni, n-am mai simtit deloc acea usoara stranietate a singuratatii exilului, aseara m-am intors acasa! Pt prima oara nu m-am mai aflat impartita intre doua lumi diferite si am stiut ca de-acum sunt deopotriva de acasa si acolo, in tara, unde am familia si prietenii, dar si aici, cu noua mea familie si noii mei prieteni. Datorita voua V-am vazut si-am avut sentimentul ca ne stim de cand lumea, v-am simtit atat de aproape, de calde si de firesti si tare-s fericita ca ne-am gasit sub aceeasi pavaza!
Sa ne ajute Dumnezeu sa ramanem mereu asa!
Cu mare drag m-am gandit la voi toate, fie ca Lumina luata din biserica de la Nisa sa ne fie de folos tuturor!
lorena_andreianu spune:
Hristos a-nviat si Paste Fericit (iar) de la noi... ca mesajul anterior s-a dus...
Fetele cucuietele, numai bine! si
Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu
Frantzujii