Miresele anului 2006(4)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
neatza!!!
acum am citit postarile de dimineata, mai ce s-a aprins discutia.
BRAVEGIRL sunt super verighetele tale, dar pt. noi astealalti sunt prea scumpe. nu ca nu ne permite, dar parca sa dau atatia bani pe ele.....imi vine rau.
ma bucur ca l-ati luat. asta depinde de bugetul fiecaruia si de cat de mult si-a propus sa cheltuiasca pe verighete.
dar eu tot o tin pe a mea, ca era mai bine, daca ati fi avut posibilitatea sa mergeti in strainatate ca sunt mai ieftine acolo. Inelul meu de logodna a costat 270 euro (aur alb+diamant) in Italia. aici am vazut ceva asemanator, dar diamantul putintel mai mare la 30 mil.am innebunit cand am auzit cat cere. la noi se cantareste si inelul si piatra. Dincolo se plateste doar piatra, nu conteaza cate grame are inelul.
Verighete de firma DONNA d'ORO, din platina (care e mai scumpa ca aurul alb+diamant la cea pt. doamna), costa 500 euro si nici nu-ti poti imagina cum e.
eu de dincolo cred ca le iau, si mai putini bani, si calitatea mult mai buna.
dar oricum sa le purtati sanatosi, sunt foarte frumoase.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
ralu_trancu spune:
Brave Girl imi cer mii de scuze si imi pare rau ca ai intepretat asa ceea ce am scris.
nu a fost intentia mea sa te deranjez. pur si simplu este parerea mea.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
daii spune:
Va pupa, Daii, fetele mele miresicile!!!
Vad ca nu trebuie sa lipsesc decat o zi-doua si voi deja va intindeeeeeeetttiiiiiiiiiiiii cu paginuta. Felicitari, scumpele mele!
Placuta atmosfera la voi aici, chiar daca un pic aprinsa, merge cate o invioarare si de genul acesta.
Brave Girl, felicitari pentru inele sunt superbe. Sa le purtati sanatosi si sa va bucurati o viata intreaga de ele.
Eu sunt bine, ma bucur de iubitelul meu drag, si va spun un mic secret:.........in curand ne vom muta impreuna!!!!.
Ralu TRancu, Giova si restul fetelor va pup cu drag!!!
Pupici multi
pupici multi de la o viitoare mamica
krelia spune:
Krelia & Gio - BraveGirl & ralu
Round 1 - fight!
Bey, ce-i aici? Ring de box in ciucalata? Cioco' sta cel mai bine in burtica, nu la bataita!
Va pupa fata dulce dulce, ca tare dor mi-a fost de voi. Si, ete, vin si eu cu pareri, daca-mi dati voie, da?
BraveGirl, verighetele tale sunt dragutze, si pentru ca va plac voua sunt cele mai misto de pe planeta . Indiferent cat ati dat pe ele, sunteti norocosi ca va permiteti o astfel de suma. Oricum, sunt convinsa ca ralu nu a vrut sa te supere in vreun fel. Si mai sunt convinsa ca intotdeauna vor exista persoane care sa conteste suma asta, dar nu trebuie sa le dam atentie. Nu din rautate, desigur, ci pur si simplu ca traim vremurile pe care le traim, nu?
Subscriu la cea spus Gio, daca vom putea, cred ca tot din straintate le vom lua si noi.
Acum, sper sa nu te supi pe noi ca ne-am spus parerea, da?
Krelia...viitoare printzesita
Giova spune:
KRELIA am crezut ca esti in vacanta!!!
s-au incins spiritele pe aici, dar nu trebuie sa se supere nimeni.
fiecare are dreptul sa-si spuna propria parere si nu este obligatoriu sa si facem asa. poti sa asculti, dar nu sa si faci intocmai.
krelia spune:
Yupii, daii, pup si eu la tine!
Imi pare tare bine pentru tine! Sa nu faci baz-baz (ca mine) ca pleci de langa mami tau, da? Doar e pentru o cauza nobila ()
Sa mai vii cu noutati din astea!
krelia spune:
Gio, EU? In vacanta? Neeeeehhhh, ma declar dependenta! Inainte intai verificam "mailurili", acu' dairectli pe DC!
Chiar ma gandeam ce vom face cand ne vom lua conzzediu....cum o sa rezistam??
Eu nu as spune chiar ca s-au incins spiritele, a fost doar un schimb de opinii, prin consimtamant liber exprimat. Opaaa, imi suna cunoscut textul asta! Voua nu?
Giova spune:
pai Krelia, am vazut ca ai scris asa tarziu, ma gandeam ca..... ai intins-o.
lasa ca nu va fii foarte lung concediul. noi vrem sa ne luam o sapt. sa mergem in Grecia, Spania, nu stim exact unde. dar au niste preturi, de ne-am ingrozit.
DAII ma bucur pt. tine. vorba Kreliei, sa nu plangi! e asa de bine sa stai numai cu iubi, ca eu nu m-as mai intoarce acasa. si cand mergem odata la 3 sapt. in Alba, la parinti, abia asteptam sa plecam de acolo sa ajungem inapoi la cuibusorul nostru.
krelia spune:
Scuze de intarziere...acum chiar am fost plecata, insa, am revenit in fata PC-ului, cu forte proaspete si gata de "atac"!
Gio, nu ma speria, ca si eu as vrea sa mergem prn Creta, vara asta...auzisem ca sunt foarte multe oferte convenabile...sper sa fie adevarat. Voi face o "prospectare"...
Eh, mie inca-mi place la mami meu acasik....ca doar rasfatul de la iubi nu se compara cu rasfatul pe care ti-l da mami tau, nu?
Giova spune:
CAM ASA E CU RASFATUL, DAR NICI IUBI NU SE LASA MAI PREJOS. NUMAI CA MAMA E MAMA, ORICE-AR FI.
CU TOATE CA NE VEDEM RAR, VORBESC ZILNIC CU EA LA TELEFON.
NOI VROIAM SA MERGEM IN CORFU SI NE COSTA 680 EURO/PERSOANA, DEMIPENSIUNE, 6 NOPTI, AVION DIN BUDAPESTA. CU MASINA NE-AR COSTA 700 EURO/PERSOANA, DAR PE 10 NOPTI.
ASA CA INCA NE MAI DECIDEM, SI ORICUM IN IULIE E FOARTE CALD. POATE LASAM PE SEPTEMBRIE. IN IUNIE E MAI IEFTIN, DAR TREBUIE SA-MI DAU LICENTA SI NU PUTEM PLECA.