Miresele anului 2006(4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineatza, feteleeee !
Eh, cum fu vikendu'? Cum dormirati? Cum petrecurati???
Noi la cabana plapumioara si vizite la parintei . Va spun un secret, [D} m-a invatat iubi sa joc table si primul joc chair l-am batut . Dar n-am mai continuat ca s-a pus pe jucat sah cu fratele.....oricum, nu ma las..il pun sa cumpere table si devenim tablagii !!!
Oana, dragutz dragutz inelul tau, aur galben cu mai ce (piatra)? A doua poza nu-i prea clara, dar mi-am facut eu o idee . Auzi, da' ce s-a intamplat cu pozele 2,3,4?
Pupuri!

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Krelia inelul e din aur galben iar piatra e montata in aur alb , piatra e un cristal!
Poate intr-o zi o sa avem bani si se va schimba in diamant

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

http://community.webshots.com/user/oananicoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza!!!!!!!!!!!
noi weekendul asta am stat pe acasa.
ne-am cumparat tot setul pt. picnic (gratar, masuta, sezlonguri), dar duminica a plouat. asa ca, am stat in pat si am iesit la o pizza.
sambata am fost la un concurs de caini, si am mancat niste mici, frumos de tot.
si azi din nou la munca!!!
o saptamana cat mai buna fetelor!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Noi voiam sa mergem la pescuit duminica, dar cu ploaia asta, ramaneam cu masina pe te miri unde, asa ca amanam...
Sambata am fost la cumparaturi... Doamne, are o rabdare ingereasca puiul meu!... Ne-am rasfatat cu o gramada, dar am si cheltuit... Duminica am stat in... pat, de unde am coborat doar pentru a manca... Se pune daca zic ca am stat pana la 4 am, am prins 3 ore de somn si acum sunt la biroooooooohhhhhhuuuu.... Am cascat... Dar, Doamne, ce frumos e sa fii indragostit si sa iubesti ! Si deja ne e dor sa fim impreuna; va dati seama ca numar orele... pana la 16:00 cand rup usile...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Uf, yo n-am avut timp nici sa respir, daramite sa casc sau sa-mi beau cafelussaaaaaa....au tarabat pe mine sa le fac niste prospecte pentru un targ, altii ca-s prea mari etichetele pentru nu'sh ce produs...ia, sa ma lase in pace....ce, ei n-au foarfeca sa mai taie din hartie?
oana, sa dea Domnu' sa-l schimbati! Oricum, este frumos si asa, pt ca este al tau, de la el!
Gio, tare asa! Imi aduce aminte de zilele cand spal masina....afara sunt 30 de grade si cum s-a uscat si ultima picatura de pe masina, incepe sa ploua
Cu iubi m-am ciondanit de dimineatza....am vrut si eu sa fiu printzesita, m-am dat cu gloss si normal, ne-am pupat "pa"...parca l-as fi strans cu usa...asa de tare s-a bumbutzat!...dar, vorba ta, sunshine, e tare frumos sa fii indragostit si sa iubesti...da' parca uneori iti vine asa...sa rabufnesti ....eu acum sunt in extrema cealalta...ce daca se ruja si el un pik? Huh?

PS. daca vrei sa vedeti "opera de arta" facuta de paste - homepage/accesorii/page2/Cosulet Paste

Mergi la inceput

Krelia de ce nu pot vedea cosuletul???

In privinta inelului, tin mult la el chiar si asa fara diamant si avand in vedere ca prietenul meu e in ultimul an la facultate nici nu aveam pretentii la un inel de zeci de milioane......ma bucur ca il am asa......si tot ce imi doresc e sa ne intelegem!!!

Poate o sa-mi pun pe verigheta un mic diamant si uite asa impac pe toata lumea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Krelia de ce nu pot vedea cosuletul???

In privinta inelului, tin mult la el chiar si asa fara diamant si avand in vedere ca prietenul meu e in ultimul an la facultate nici nu aveam pretentii la un inel de zeci de milioane......ma bucur ca il am asa......si tot ce imi doresc e sa ne intelegem!!!

Poate o sa-mi pun pe verigheta un mic diamant si uite asa impac pe toata lumea!

Oana, n-am idee de ce nu-l poti vedea . M-am uita acum la properties, si este selectat ca album public....uite, mai incearca
aici

Mergi la inceput

[red]Krelia[/red e frumos frumos cosuletul!!!!!

....si i-ai pus atatea panglici ca nu am reusit sa vad nimic din ce ai pus inauntru, dar e frumos si cred ca s-au bucurat foerte mult de el !!!

Mergi la inceput

oana, am zis eu ca de cosul meu nu-i mare lucru, decat celofan si multe funde...ar fi trebuit sa-i fac o poza si desfacut, dar, daca nu mi-a trecut prin minte?
Oricum, mare lucru sa stii ca nu era, asta este cosuletul pe care l-am dat cumnateilor, iar in el am pus o sticla de vin, dulciuri si un alt cosulet mic, cu un puiut si 2 oute mici, pentru cumnatica ...in rest, multa hartie creponata . Cred ca le-a placut, nu stiu cat l-am nimerit pe cumnatel cu vinul, dar cumnatica mea s-a bucurat pt cosuletul micut..amandoi au papat dulciurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mai conteaza krelia? bine ca le-a placut si ca s-au bucurat de el.si al meu a avut multa iarba din hartie, un ou, iepuras, miel, 2 oua, toate de ciocolata, un ou kinder si o lumanare in forma de ou. asta era un exemplu de cos, dar numai pt. copii.la mama si soacra le-am luat cate o cafea AcKerman (sau cum ii zice) si am terminat cu ele. pt. tata si socru nimic.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput