Pt cele mai putin norocoase dpdv financiar...

Pt cele mai putin norocoase dpdv financiar... | Autor: bulinutza

Link direct la acest mesaj

Imi cer scuze intai ca n-am stiut cum sa-mi intitulez subiectul... Vroiam sa stiu daca sunteti pe forum persoane cu putin deasupra (financiar) celor de la umanitare (sper sa lamuresc pana la sfarsitul mesajului ce vreau)... Cred ca subiectul nu-i pt fetele din strainatate (nu stiu care-i ponderea membrilor din strainate si a celor din RO) pt ca acolo salariile sunt decente... (sper sa nu ma contraziceti).
De ce deschid acest subiect? Pt ca am patit pe la unele subiecte sa mi se raspunda de-androanga, nu ca ar fi fost rau intentionate cele care au raspuns, pur si simplu nu pot sa realizeze anumite lucruri... (ex: am deschis subiect despre TV online si mi s-a raspuns "mai bine iti iei tv...sau iti iei un tunner si iti faci abonement la cablu...", s.a). Cred intr-un fel ca de asta si sunt legi asa de-androanga in tara asta si merg lucrurile naspa, pt ca cei de sus habar n-au ce inseamna sa intinzi cateva milioane, nu inteleg nici cei cu un nivel financiar mediu de pe forum, d-apoi aia de sus... (lor conform calculelor le-a iesit ca din salarul minim iti iei nu-stiu cata paine, lapte, carne - deci toate bune si frumoase...)
Ma gandesc si eu ca poate n-ajuta la nimic subiectul meu, dar poate macar sa ne descarcam...

Deci sa incep cu mine, castig cat sa am din ce-mi plati cazarea si sa am ce manca, la aceasta a doua categorie insa nu grozav, noroc ca puiul e ieftin, fructe mai rarut, salata tot rarut (saptamana asta mi-am luat o varza mica si 2 rosii = 2 salate deliciose), cartofi ca-s ieftini, etc. Am bani deoparte cat sa mai traiesc o luna daca nu-mi mai dau astia de lucru (sper sa nu se intample), mai departe oi vedea...
Noroc ca-s sanatoasa (cat de cat, ar tb sa ma duc la gineco - nu ma certati - dar conform unui calcul aproximtiv am nevoie de vreo 3 mil... sper sa nu se agraveze problemele pana o sa am disponibilitati)
As mai avea o gramada de spus, da' vad ca m-am intins deja...