Balante (dez)echilibrate (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Ei DA! am fost la iarba verde toata ziua,abia acum mi-am gasit timp pt.DC,dar bine si acum!
Axel s-a jucat si topait in voie,iar pe la 15 a cazut lat,a tras un pui de somn de 2 ore,apoi a facut un mare balet,ca nu vrea sa se scoale,dar a trebuit,caci altfel nu mai dorm eu noaptea.
L-am scos din nou afara la zbenguiala,s-a jucat si in masina tot drumul,iar acum la ora 22.30,dupa o baie buna,a picat la datorie.
Poze nu avem caci am uitat sa pun bateriile acumulatori la incarcat!;uitasem ca am folosit aparatul la serbarea de 8 Martie.
Sper ca v-ati distrat si voi in w-e caci pe la DC nu ati mai dat!
Abia astept sa se deschida magazinul virtual,mor de curiozitate!

O saptamana buna va doresc,cu multe realizari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Va multumesc va multumesc .
Nu ma stresez de ceea ce va fi, ci doar imi dau seama ca am primit o responsabilitate mare si imi adun fortele cu grija pentru a fi pregatita sa fac fata. Ce va fi, va fi. Ce voi primi, voi pretui.
Si cand stiu ca va am si pe voi alaturi, mai ales ca cele mai multe aveti experienta acumulata, n-are de ce sa-mi fie teama.
Va multumesc inca o data.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Alexandrina, FELICITARI! Ce vesti minunate! Se citeste cat esti de "emotionata" si e tare frumos!
Cand ai data probabila a nasterii?

Noi am avut un weekend mai putin placut, caci am luat si eu microbii de la Eva si mai ales ieri am fost varza. Macar de febra am scapat, ca in rest nu m-am simtit deloc bine.

Va pup si o saptamana frumoasa si calduroasa, sper. Desi pana acuma la noi se arata a fi rece si uda ... groaznic.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

S-a deschis magazinul Buburuza !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Ieri a fost o zi superba, incat am stat numai pe afara...am fost la o terasa si am mancat, apoi in parc cu moto si la circ ! Iar seara la niste prieteni sa vedem meciul...asa ca acum Vlad doarme, obosit mort, si eu imi cam fac de cap...
Alexandrina - sigur ca suntem mereu aici pt orice intrebari sau nelinisti ai avea...oricum sa savurezi din plin aceasta perioada !
Gabi - imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva..pupici fetelor frumoase si sanatate !
Cary - off, tare pacat de poze...dar e minunat ca v-ati simtit bine !
Vremea asta-i tare capricioasa..si la noi e azi innorat si bate un vant...
Ma duc sa-mi fac un ceai..pe mai tarziu !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Gabirus, tu mergi si la servici in starea ta?
DPN este 13-14 decembrie vizitand subiectul de la "Mamici..." am observat ca nu e sigur, adica pentru ca inca n-am fost la doctor, s-ar putea sa ma bucur degeaba, dar semnele si testele de pana acum ma determina sa fiu 100% pozitiva si eu ma comport in consecinta.
O sa ma inscriu si la "Mamici..." cat de curand, dar acum nu-mi vad capul (desi mi-l simt) de atata munca.

Si pentru ca vroiam sa raspund la sondaj si am tot uitat, adaug acum: eu am probleme cu spatele in zona lombara (defect de statura) cam in zona de proiectie a rinichilor. Si mai am o problema genetica cu ficatul. Cu organele specifice Balantelor, inc an-am avut probleme.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Ce cadou frumos o sa-ti aduca Mosul... !
Eu sunt tare incantata ca m-a sunat sotul ca a cumparat biletele la mare, exact la hotelul la care vroiam...asa ca abia astept !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Deci Mosu iti aduce un sagetator/-are,asa cum este Rebecca mea(o incapatanata si cu o mare personalitate)pe 14.12,las ca te vei descurca tu!

Andreea care este statiunea,hotelul,perioada si pretul???/mama,ce de inttrebari am pus!!!

Mergi la inceput

Mergem al Neptun, hotel Dacia, 3.000.000 camera pt 3 nopti cu bonuri valorice de aprox. 1.000.000. Chiar aici vroiam fiindca este central si bine dotat...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Neata !
Desi la ce vreme e afara ... imi vine sa innebunesc...
Vad ca nici voi nu aveti prea mare tragere la scris...
Dar Salmida chiar ma pune pe ganduri..cred ca sunt deja saptamani de cand nu a mai scris..

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput