Eu chiar nu am nici un drept?!

Eu chiar nu am nici un drept?! | Autor: arisa_alina

Link direct la acest mesaj

Multi dintre voi stiu deja povestea...Stiu ca a trecut mai bine de un an de la divort si am tot sperat ca o sa-mi revin.Ei bine,nu mi-am revenit deloc si simt ca pe zi ce trece devine tot mai greu de suportat.Eu chiar nu am dreptul sa-mi cresc fetita acolo unde merita sa fie crescuta??Statul japonez nu mi-a oferit nici un fel de ajutor.In Romania nu am conditii extraordinare care sa-mi permita sa o cresc cum se cuvine.De la fostul sot nu primesc nimic.Am incercat sa iau legatura cu el...sa-mi plateasca pensia alimentara,caci eu nu ma descurc singura!Rezultatul a fost neasteptat"daca nu poti creste fetita eu ti-o iau si am sa o cresc in Japonia alaturi de noua mea sotie si fetita mea nou nascuta".Imi este frica sa-l dau in judecata...cum sa fac sa castig dreptul fetitei mele?Nu este oare suficient ca,creste fara tata...am ajuns chiar si la psiholog cu ea...!Devine foarte nervoasa si trista cand vede copii cu tati.Credeti-ma ca am ajuns la culmea puterii,si va spun sincer ca am ajuns sa blestem pe toti cei care au de aface cu ex-sotul meu.Trec prin fata biserici si blestem....si stiu ca nu e bine...Eu doar vreau sa se faca dreptate...Pentru cele care sunteti in Japonia,va rog sa ma ajutati...vreau sa stiu cum pot primi pensia alimentara pentru fetita mea...Vrea sa ma decada din drepturile parintesti!!!!Daca imi ia fetita nu stiu ce fac...