Miresele anului 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
pumi spune:
Buna fetelor, sunt o proaspata membra desi va urmaresc de aproape un an, intr-un final m-am hotarat si eu sa scriu.
Casa de piatra viitoarelor mirese!
In septembrie am si eu nunta si de aceea am nevoie de sfaturi de la voi.
Are cineva poze cu restaurantul Monte Carlo din Cismigiu?
estera spune:
Felicitari miez!! Sa fie intr-un ceas bun si in iunie sa aveti o nunta asa cum va doriti!
Si acum vorbind serios, intradevar e tare neplacuta situatia BraveGirl. Te inteleg perfect. Eu am avut "noroc" ca a trebuit sa ma ocup singura de contract. Comentariile si eventual dezaprobarile din partea lui iubi le-am primit prin telefon, el nefiind in tara. Asa ca mie mi-a fost usor sa pun toate la punct, fara sa am vreun carcotas langa mine. Pe parinti nu i-am implicat deloc, n-am vrut sa-i strezes. Oricum ne sprijina in tot ce vrem sa facem, pt ca vor sa fim fericiti si s-avem nunta pe care ne-o dorim. Iar cu socri mei, daca va vine sa credeti, nici macar n-am discutat despre acest eveniment.. Ca si cum nici nu s-ar intampla.. Si-mi convine de minune. Nu vreau sa fie stres pentru nimeni. Nici pentru familii si nici pentru noi. De aceea am si apelat la o firma de profil sa ne organizeze nunta.
Parerea mea e ca daca cei de langa tine nu pot sa te sustina asa cum tu iti doresti s-o faca, atunci nu-i mai implica deloc. Ofera-le detalii vagi si preturile pe care vor sa le auda.. Si cu asta basta! Ce sa facem! Asta e!
http://photos.yahoo.com/narcesteh
flafi spune:
Imi pare rau ca am inteles gresit. In familia noastra eu sunt cea zgarcita cu banii, dar la noi toate discutiile s-au purtat acasa si cu mult inainte, iar la agentie cred ca am avut discutii doar pe forma lumanarii si alte maruntisuri din astea.
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
RAMONELLA spune:
Salutare fetelor!Ce mai faceti?
Floare de colt,mersi mult pentru urari,la fel iti doresc si eu tie si prietenei tale CASA DE PIATRA SI SA FITI FERICITI!
Estera puisor,faci misto de mine?Iti vine si tie randul,curand!.Acuma drept sa-ti spun,am mari emotii.De dormit,dorm bine,dar inca nu-mi vine sa cred ca ma marit.Ma tot gandesc ca s-ar putea intampla ceva rau si dintr-o data visul asta frumos sa se termine.Iti dai seama ca suntem de 7 ani si 4 luni impreuna,de la 16 ani.Sper sa fie totul bine!
Mitumac si Pumi BINE ATI VENIT PRINTRE NOI!Daca aveti nevoie de ceva,va stau la dispozitie!
Pupici!
RAMON_RAMONEL
dragalasha spune:
quote:
Originally posted by cadina
Fetele din Piatra Neamt, Andreutza23 si Dragalasha sunteti niste simpatice. Nu va faceti griji in pricina soacrelor. Soacra-mea este tot din Piatra (viitorul e de-acolo), dar eu ma marit cu fi-su nu cu ea. Chiar am de gand, daca face cine stie ce lucru necuviincios la nunta sa ii atrag atentia scurt si la obiect (sper sa nu fie cazul), ca de nu o marit pe ea cu ficiora-su (desi el nu merita asa ceva).
Ooops, ce mi-ai facut! Eram cu iubi al meu cand am citit mesajul postat de tine. Eu chiar nu am probleme cu soacra. Nu stiu de unde ai dedus lucrul asta. Ma inteleg minunat cu parintii lui. Ba chiar mai bine decat cu ai mei. Si ne-ajuta f. mult. Sunt saritori la orice. Iar de organizarea nuntii nu mai spun. In afara de noi, ei sunt sufletul pregatirilor, cum s-ar spune. Sunt nishte dragutzi. Niciodata nu m-au suparat cu nimic. Ba mai mult: mamica lui ne face tot felul de atentii (surprize) placute.
ioana07 spune:
Buna dimineata fetele!
Nu se mai face odata frumos afara sa mergem si noi sa ne bronzam?... Ca mai e putin pana la nunta si eu, cel putin sunt alba ca branza...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
pumi spune:
Neata!
Cine poate sa-mi recomande si mie o firma care sa se ocupe de decorarea restaurantului, la preturi cat de cat omenesti! O sa am nunta in septembrie pe 17 si deocamdata n-am rezervat decat restaurantul. Mie mi se pare ca este prea devreme pentru a incepe cumparaturile. Voi ce parere aveti?
Iael spune:
Fetelor am postat si eu o intrebare si nu mi-a raspuns nimeni
Intrebasem daca atunci cand se pleaca la biserica mirii merg in aceeasi masina cu nasii si lumanarile.
Poate stie cineva...
floarea de colt spune:
draga mea..fiecare face cum vrea..eu am vazut mire si mireasa in aceasi masina...ba chiar mirele conducea...deasemeni am vazut prima masina si lumanarile,a doua masina cu mireasa si cavalerii de onoare,urmatoarea masina mirele si domnisoarele...si abia dupa ..restul inviatilor..nasii parintii...repet...nu e o lege cum de altfel..nici unul din miile de obiceiuri de la nunta nu sunt batute in cuie...fiecare face cum crede si dupa posiblitati..nr. de masini..
important e voi sa fiti fericiti in ziua respectiva...si mai ales dupa...
pup
estera spune:
Woooww RAMONELLA 7 ani jumate!! Si abia acum mergeti la altar? Mda, uite cine vorbeste.. mai am putin si va ajung din urma, noi suntem de 5 ani impreuna. Si eu am emotii mari.. atunci cand mi-aduc aminte ca vom avea si noi nunta. Odata ce au fost toate puse la punct, nu s-a mai discutat despre subiectul asta. Doar zilele trecute cand am fost in Antalya si am cumparat verighete ne-am adus si noi aminte... Sa vina ziua aia mai repede! Credeam ca sunt singura care-si face griji ca se poate intampla ceva neplacut pana la nunta Uite cum ne place noua sa ne chinuim singure.. Hai ca o sa fie bine! Cel putin tu ai mai putin de asteptat.
Iael.. ce masina trebuie sa fie aia in care sa incape si mirii si nasii si lumanarile?? Sa ingramadesti mireasa in spate cu alte 2 persoane? sa stea in fata? nu vine frumos.. Sau mirii in spate si nasii in fata cu lumanarile? Parca-l vad pe nasu' cu o mana pe volan si cu alta tinand lumarea hi hi hi De acord cu floarea de colt Fiecare face cum vrea si cum crede ca-i mai bine.
http://photos.yahoo.com/narcesteh