Miresele anului 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
katie spune:
roxygeo, e adevarat ca se mai intampla sa mai intalnim prin oras miresici de pe forum, dar noi am fost si mai tari, desi ne stim de vreo 11-12 ani, am vorbit aici pe forum fara sa stim cine cu cine. Si cine stie daca n-om mai avea colege de liceu care se marita anul asta si intra pe forum... Pt. ca vorba tatalui meu, acum e vremea noastra, de-aia auzi in stanga si dreapta numai de nunti (eu mai am doua nunti dupa a mea, la o saptamana si la doua distanta, basca un var care are nunta in aceeasi zi). Deci, tot ce-i posibil, poate facem reuniunea de 10 ani prin
In ce priveste invitatiile, credeam ca sunt singura cu astfel de neplaceri, si eu cand am luat invitatiile le-am primit neasamblate, si erau din trei bucati, carton, calc si fundita de satin. Dupa ce am facut un pic de scandal m-au trimis cu ele in brate la un tip care mi le-a asamblat el, dar... mi-au cam stricat bucuria oricum. Acum le am, sunt frumoase, desi nu chiar ca in catalog, dar asta e, altadata o sa fac scandal mai mare...
mireasa spune:
Ca tot veni vorba de vremea nuntilor si de cat de aglomerati suntem in aproprierea nuntii noastre. Sincera sa fiu cred ca numeni nu ma intrece.
Eu am nunta pe 30 iulie iar pe 2, 9 si 16 iulie mai avem cate o nunta.cred ca nu prea o sa am timp sa ma odihnesc, ca sa fiu si eu o miresica relaxata si odihnita. Pe 23 cred ca o sa avem petrecerea burlacelor si cea a burlacilor. In concluzie.... in iulie nu avem nici o sambata libera. Recunoastem insa ca suntem niste fericiti ca avem foarte multi prieteni.
Va pupicesc pe toate.
Mireasa.
numeioana spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Buna ziua miresici!
Katie - ca sa vezi si sa nu crezi! Multa bafat si tie in toate! si eu ma intreb uneori cine sunt de fapt miresicile din magazinele de profil...nu cumva ne cunoastem deja???, si uite ca uneori se intimpla
Am luat invitatiile, au iesit bine, nu pot sa zic foarte bine, pentru ca ca numarul meu de telefon a scris gresit...si nu erau nici asamblate....iar eu care am sapte miini stingi am innebunit facind la ele ...dar le-am dovedit intr-un final
http://community.webshots.com/user/roxygeo
Roxy, cat au costat invitatiile si cate bucati au de au trebuit asamblate?
Ioana
http://www.invitatii-nunta.ro/nunta3/24136.jpg
numeioana spune:
Inca 2 intrebari pt roxygeo:
Ti-ai luat rochita de la Christian Philippe? Prima din poze?
Invitatiile le-ai platit in avans? Am vazut ca sunt cu 2 000 mai ieftine daca platesti in avans. Merita sa le platesc asa, sau exiusta posibilitatea sa nu-mi placa cum le-au scris si sa nu-mi mai dea banii inapoi?
Ioana
http://www.invitatii-nunta.ro/nunta3/24136.jpg
andreutza23 spune:
Neata miresici!
Multumesc de incurajari si de sfaturi, azi sunt mai optimista pentru ca am avut un week-end odihnitor.
Dragalasha, ma bucur sa aud ca mai e cineva din Piatra-Neamt.Eu imi fac nunta la Ceahlau, la salonul Albastru, desi socrii au vrut la Central, dar noi am vrut neaparat pe 11 iunie si nu mai era liber decat la Ceahlau dar mie mi se pare dragut si acolo.Se pare ca tu ai inceput cu pregatirile cu ce e mai greu- bautura.Eu de asta nu ma preocup- am 3 barbati care sa se ocupe de asta, de prajituri o sa comand la Girov, ca am inteles ca aia sunt cei mai grozavi si mai prompti.Imi poti scrie pe mail, sau putem vb pe mesenger.
Roxy79rocum sunt preturile la casa mirandi in constanta?Ca aici sunt super faine - acum in post in jur de 7 mil o rochie ceea ce mi se pare f rezonabil.Casa mirandi are 2 site-uri: www.mirandi.ro si www.casamirandi.com.
va doresc o saptamana reusita tuturor si in final sper sa reusiti sa-mi vedeti linkul cu rochia(singura deosebire e ca rochia mea va fi alba, nu crem ca in poza).
Pupicei!
http://www.casamirandi.com/colectii/model.php?id=29
mitumac spune:
Si la noi Cupidon si-a facut aparitia si a stabilit pentru data de 22 oct 2005 o zi in care vom spune DA, iar pe 23 oct 2005 vom primi taina Sfintei Cununii.Asa ca ma alatur si eu mireselor anului 2005.
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
numeioana
invitatiile - 18500/buc si scris auriu -6000/buc
- nu le-am comandat de pe internet - in primul rind pentru ca mi s-au parut mai scumpe, nu imi dadeau posibilitatea de a introduce textul meu si intr-un fel arata in poze si altfel in realitate, spun asta deoarece mie imi placuse de fapt alt model si cind m-am dus in magazin si l-am vazut era de fapt foarte prost facut - calitativ...si de abia intr-un final le-am vazut pe astea si mi-au placut....
- sunt din doua bucati - in sensul ca partea de sus este din calc si trebuie bagata printr-o taietura pe laterala...io la cit sunt de indeminatica am reusit sa rup vreo trei...dar intr-un final le-am dovedit si le-am si scris destinatarii.....iar ieri o parte i le-am pasat soacra-mii si urmeaza seria alor mei.....
Apropo de rochie -poza e de la Christian Phillipe, dar a mea este de la Agnes Toma, si este acelasi model, numai ca corsetul meu e din satin cu matase si are o margine de margelute micute...si este yvory (daca am scris bine)
Fetele cu nunta la club Polo, v-ati mai interesat vreuna pe acolo????
itza spune:
Dragi miresici, pot sa ma laud si eu cu rochita. Am reusit sa o cumpar si am scapat de un stres.Trebuie sa o mai scurtez ca este f. lunga, iar eu sunt mai mica de inaltime, dar dupa ce imi voi lua pantofiorii.
Am si eu o intrebare, cum procedati voi cu plicurile pentru bani. Le puneti pe masa de la inceput, scrise cu numele sau le dati mai tarziu, spre sfarsitul nuntii?
Eu ma gandesc sa renunt la cardurile pt. masa si sa le inlocuiesc cu aceste plicuri,pe care va scrie numele familiei respective.
Voi cum faceti?
Va pup!
vmariejeane spune:
Legat de Polo Club ,din cate am aflat nu se va modifica nimic, chiar daca va fi alt sef. Sper din tot sufletul sa fie asa. Altfel cred ca mor....si banuiesc ca nu sunt singura.
dana n. spune:
quote:
Originally posted by itza
Am si eu o intrebare, cum procedati voi cu plicurile pentru bani. Le puneti pe masa de la inceput, scrise cu numele sau le dati mai tarziu, spre sfarsitul nuntii?
Eu ma gandesc sa renunt la cardurile pt. masa si sa le inlocuiesc cu aceste plicuri,pe care va scrie numele familiei respective.
Voi cum faceti?
Va pup!
Noi le vom pune pe masa de la inceput.Si acestea care au plicuri incorporate tot carduri de masa se numesc.Le vom pune pe masa de la inceput cu numele fiecarei familii, urarea de a petrece o seara cat mai placuta si multumiri, iar la plecare fiecare v-a pune banii in el.
Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207