Miresele anului 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
andreutza23 spune:
Hello din nou!
In sfarsit m-am hotarat si eu la o rochie de mireasa, e de la Casa Mirandi(Piatra-Neamt), probabil ca ati auzit de ea.O sa mi-o cumpar saptamana viitoare, cand am timp va pun si un link cu ea!
Dar fetelor am si o mare problema!
se pare ca majoritatea dintre voi chiar se inteleg cu soacrele, dar a mea e imposibila.Are un singur fiu(pe care o sa i-l fur eu) cu care se intelege destul de rau pt ca nu o asculta nicodata si a crezut ca eu voi fi fata pe care nu a avut-o niciodata.
Dar desi am incercat sa fiu draguta cu ea, acum mi s-a pus pata pe ea si nu o suport deloc.
E super bagacioasa, insitenta,vrea sa stie mereu ce facem.In plus desi e o mare tatica se crede mare cucoana.
si pe mine ma deprima.
desi stam deja impreuna intr-un apartament inchiriat si nu vom sta nicodata cu ea ma ingrozeste gandul de a sta o viata in jurul ei.Ii e f ciuda ca eu nu o invit niciodata la mine,(ultima data a fost in decembrie la ziua mea)dar nu consider ca e necesar atata timp cat o vizitam noi odata sau de 2 ori pe saptamana.
Sa va zic ce mi-a facut ieri -m-am dus cu sora-mea si o prietena sa probez rochia de mireasa(nu eram inca sigura ca vreau sa o iau;Grasutul meu o vede si el si zice ca e frumoasa si sa mi-o iau.Apoi se duce pana la maica-sa care sta deasupra blocului unde e Casa mIrandi si ii zice ma-sii ca probez rochii.Si imdeiat se imbraca si vine si ea.Si dupa ce scoate un"foarte frumoasa" ma intreaba daca nu vreau sa probez nu stiu ce rochii care erau oribile, si ma intreaba daca nu vreau sa imi fac nu stiu ce modificari la rochie.ii spun ca asta e rochia pe care deja am ales si sa nu se lasa pana nu mai probez una.
Evident ca am ramas la ce am vrut eu.Apoi imi zice ca daca eu mi-am luat rochie urmeaza ca ea sa ii caute costum fiului ei(asta dupa ce i-am spus de 10 ori ca fiul ei va merge cu mine sa isi caute haine, ca e destul de mare).
Asta e una din micile chestii pe care mi le face.
Ca sa nu mai zic ca eu am visat mereu la o nunta mica,de 50 de persoane si ea a vrut nunta mare, de 200 de oameni, ca ea are cunostinte.Bineinteles pe banii nostri, ca ei ne platesc doar hainele, verighetele si bautura.
Ma apuca groaza cand ma gandesc ce o sa ma enerveze la nunta.
Mai rau e ca desi ar trebui nu prea stiu sa fiu diplomata si sa ii arat cat o iubesc cand eu de fapt nu o suport.
Am noroc ca fiul ei nu prea o baga in seama, dar oricum..e mama lui.
Sunt ingrozita, nu stiu ce o sa ma fac.Ieri dupa jum de ora cu ea am ajuns acasa total deprimata.
De ce tocmai eu trebuie sa am o asemenea scoacra?
leyla spune:
Si nasica mea este o scumpica care nu are absolut nici un fel de pretentie si cum ea calatoreste foarte mult in afara cu siguranta isi va gasi ceva pe undeva. Singura problema declarata de ea ar fi fetita de 5 ani care va fi una din domnisorici pe care ar vrea sa o imbrace cu o rochitica alba dragutica si nu prea stie pe unde ar gasi prin Bucuresti. Fetele care ati fost prin mai multe magazine ati vazut asa ceva pe undeva?
AndreeaCristina spune:
Sper sa nu va fi dezamagit cu raspunsul meu, dar sicer mie nu imi vine sa ma duc la nu stiu ce casa de moda care sa-mi ia vreo 10-15 mil, fara materiale!!!!
katle spune:
Buna miresici!
Oare ce m-as face eu fara voi, de exemplu nici nu ma gandisem la "casuta" pt bani, ce sa mai zic de pahare pt miri. Se poate, va rog, sa-mi imi dati si mie mai multe informatii legat de pahare? Sunt numai pt miri sau ar trebuie sa aiba ceva similar si nasii? sau cum e pentru ca eu nu prea am fost la nunti si nu stiu.
Multumesc!
Catalina
estera spune:
quote:
Originally posted by olim
Ca venise vorba de soacre. A mea venise asta vara in spania ca sa ne intelegem cu nunta ca noi nu ne puteam duce in romania.Si zic daca tot este cineva cu mine profit sa ma duc sa probez niste rochii ca sa imi fac o idee si sa imi caute ceva de inchiriat in romania.Ma duc la pronovia.Probez mai multe rochii fara sa intreb pretul si cand gasesc rochita ce imi place, costa doar 1300 de euro.( zic doar pentru ca intamplarea face sa fie un model de Lorenzo Caprille, modistul care i-a facut celebra rochie rosie a printesei de Spania,si mie nu mi se pare asa mult, eu insa nu stiam asta).
Soacra mea sa lesine cand aud pretulsi imi spune ca pot sa imi iau alta rochie nu numai de acest modist ca nu sunt eu viitoarea regina a spaniei.Noroc pe mine ca imi spunea in romaneste si doamnele de acolo nu intelegeau.
Trece ceva timp de cand ma tot uit in internet si nu imi gasesc nimic sa imi placa si nu pot sa o las pe ultima suta de metrii, deoarece plec in romani inainte cu 3 saptamani inainte de nunta, asa ca trebuie sa fac ceva.La care " draga mea soacra"imi spune ca are oprietena care imi poate inchiria o rochie draguta si sa nu imi fac probleme.Si stiti ce am facut:MI-AM CUMPARAT ROCHIA DE AICI .
cE PARERE AVETI?
super faza m-a amuzat teribil!! Bravo tie!!! Foarte bine ai facut!
estera http://photos.yahoo.com/narcesteh
dragalasha spune:
Ziua buna miresicilor,
andreutza23, pietreanca! Si eu, SI EU! Am nunta pe 23 iulie la rest. Central.
Bybyrox, te rog, trece-ma si pe mine in lista. Am mai scris pe forum la subiectul "Rochia de mireasa".
Andreuza, in iunie, la ce local?
Sa va spun ce pregatiri am facut si eu pana acum.
Viitorii mei socri au luat:
- vinul (230litri din loc. Jaristea - Focsani cu 16.000 litrul inainte de 1 aprilie cu vreo sapt.)
- tzuica (tot de la Focsani)
- sampania (de la un en-gros)
-> urmeaza si prajiturile.
NOI: am comandat verighetele si invitatiile. Vor veni sapt. viitoare. Verighetele, pe incredere, la cineva care aduce bijuterii dinafara si le distribuie in Iasi + P.NT., iar invitatiile de la TBZ International, comanda prin e-mail. Modelul il gasiti pe www.invitatia.ro si are codul 114387.
Am lasat pt. luna mai rochia de mireasa, costumul de cununie civila + palaria si florile de pus in piept. Voi face si un drum la Bucuresti sa-mi caut palarie si ceva accesorii. In iunie nu ma voi putea ocupa de nimic pr. ca voi fi in sesiune pana pe 3iulie. La anul am si eu licenta (in Bucuresti la ASE).
Bybyrox, matusa mea e tot in cartierul Balta Alba (sora cea mare a mamei)
pe toata lumea!
nushulica spune:
andreutza nu te stresa draga din cauza soacrei ca faci ridurinu o baga in seama .si a mea se mai baga in seama si ne da ea sfaturi in legatura cu nunta dar vede ca nu o luam deloc in serios si banuiesc ca la un moment dat se va satura de vorbit
flafi spune:
Felicitari pentru achizitii si realizari!
Sper sa nu ma fi inteles gresit: nasii nostri sunt super de treaba, doar ca nu au gusturi vestimantare prea bune, in fine, acum nu toata lume stie sa se imbrace.. Asta e. M-am resemant. Dar o pandesc!
mi-a placut foarte mult de ei, pentru ca pe langa fatul ca nu s-au bagat nu i-a lasat nici pe parintii lui sa se bage, sa aiba pretentii etc.
Noi nu vrem pahare de sampanie pentru miri, mi se pare auirea, toti o sa bem din acelasi tip de pahare.
cocardele- eu vreau toata lumea sa aiba aceleasi cocarde, fara mofturi de genul X e soacra si ii trebuie in dungi, Y e domnisoara vrea in picatele etc,. O sa vorbesc cu ei zilele astea sa vad daca au pretentia sa isi asorteze rochia/costumul cu floare prefrata si culoarea preferta si daca vor avea pretentia asta le voi scoate eu din cap prostiile astea!
Sunt o terorista!
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
cadina spune:
Fetele din Piatra Neamt, Andreutza23 si Dragalasha sunteti niste simpatice. Nu va faceti griji in pricina soacrelor. Soacra-mea este tot din Piatra (viitorul e de-acolo), dar eu ma marit cu fi-su nu cu ea. Chiar am de gand, daca face cine stie ce lucru necuviincios la nunta sa ii atrag atentia scurt si la obiect (sper sa nu fie cazul), ca de nu o marit pe ea cu ficiora-su (desi el nu merita asa ceva).
Nasica mea este cea mai desteapta si cea mai frumoasa!!! A insistat sa-mi iau rochta de mireasa mai mica cu un nr. pt ca eram prea grasuta, iar acum am slabit!!! In acelasi timp cu mine tine si ea cura de slabire, pt ca e mamica de bebe mic si vrea sa fie si mai frumoasa. Chiar m-a ajutat foarte mult cu ideile originale pt nunta si o parte din cumparaturi.
vmariejeane spune:
Olim ai fost bestiala! Asa as fi facut si eu. Exact la fel. La urma urmei eu ma imbrac cu rochia, nu soacra.
Legat de soacra, e mama a 3 baieti, deci soacra cu 3 nurori. Restul intelegeti voi. Norocul meu este ca fiul cel mare s-a casatorit cu o idioata, iar eu sunt preferata acum...ha ha
Iar nasica mea este o dulce, nici nu ma gandesc cum se imbraca...oricum are gusturi. Deja mi-a aratat ceva, e super frumoasa. Acum cautinsa rochie pt mama mea. Nu pot umbla cu ea prin magazine din cauze medicale. Asa ca ii caut model pe internet ca sa isi faca una.
Stiti adrese pe care sa ma uit?