Miresele anului 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 27
simonam_78 spune:
quote:
In al doilea rand vroiam sa va spun ca aseara am fost la Creal in Mag Victoria sa probez rochite. Doamnele de acolo - niste acrituri!
Buna fetelor,
Dilaural-pot sa spun acelasi lucru despre doamnele de la Creal. Am crezut ca mi se pare doar mie ca sunt nesuferite. Daca nu faceam o pasiune pentru rochia de la ei, nici nu ma mai duceam! Eu am vrut sa probez o rochie de pe manechin, acelasi model urmand sa-mi comand pe alb,si nu m-au lasat pe motiv ca o murdaresc!!! Si cand le-am zis ca modelul de la targ era diferit au insistat ca e la fel, de parca eu eram nebuna...
dilaural spune:
Simonam_78... deci am dreptate. Si mie imi placeau rochitzele de acolo dar parca aseara nu mi-a mai placut nici una din cauza muraturilor alea. Probabil ca nu sunt suficient de "determinate" sa vanda rochiile sau se gandesc ca oricum se vor vinde fara prea multa atentie din partea lor...
Pacat... deoarece la targ chiar au fost amabile... Probabil era vreo sefa prin apropiere...!
Asta este! Incercam in alta parte!
miezure spune:
CAMN,
Ce coincidenta!
Chiar azi am descoperit si eu site-ul gesica si ma intrebam cum or arata trandafirii aceia de 5000 lei buc, daca merg pentru a fi facuti flori de pus in pieptul invitatilor (cu o bucatica de tul si o fundita). Nu stiu insa daca nu cumva sunt prea mari.
De vreme ce tu ai comandat deja spune-mi si mie te rog cum sunt. Merg sa fie facuti floricele de pus in piept?
Pentru ca sunt disperata. Pe Lipscani sunt doar cateva modele, urate si scumpe.Nu mai stiu unde altundeva sa caut flori pentru nuntasi.
Deci?
Poti sa ma ajuti cu un raspuns?
Multumesc!
quote:
Originally posted by camn
Pretul este pe bucata si le am comandat de pe net, formularu era in josul paginii undeva. Si mie nu mi s-au parut mult ca eu am fost la Picasso inainte si mi-au cerut sa faca marturiile la fel 36.000 lei/ bucata fara bomboane. Si asa am iesit: 5.000 tul + 3.500 trandafir + 2000 margele (1 metru taiat in 6 - 15 cm) = 10.500 lei. Si bomboanele separat. Eu v-am zis de site pt ca sunt materialele identice cu cele care se gasesc la magazine gen Picasso si sunt de nu stiu cate ori mai ieftine. Iar la cocarde, acelasi trandafiras cu o fundita 12.900 lei deci mie mi s-au parut ieftine si foarte bune calitativ fata de ce am mai vazut eu.
miez
dana n. spune:
Fetelor,sunt foarte emotionata!Maine dimineata la 10 are cununia prietena mea cea mai buna.Deabia astept!
Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207
flafi spune:
Vad ca lumea avanseaza cu pregatirile. Felicitari!
Salonul Gabriela-- si eu am dat peste o doamna acra rau ca o muratura! probabil ca nu suntem in target-ul ei de clienti, poate ca nu mi s-a vazut eticheta de la tricou sau poate geaca nu era firma corespunzatoare nu stiu... ca si pe noi ne-a tratat cu to sictirul.
dar nici noi nu ne-am lasat si am comentat tare sa ne auda toata lumea ca rochiile sunt urate si patate.
Salutari colegelor mele de zi de nunta, pe 20.08
20.08 Katle
20.08 R.Cata Buzau
20.08 Floricika Yacht Club; Man.Casin
20.08 Pisoi_turbat- Cununia civila; 24.06.2006 - Miresica
20.08 Ioana81- Rest.Lebada
20.08 Katie - Rest.Etiquette, Biserica Sf.Spiridon
20.08 Inger alb
20.08 Megbeng Manastirea Sucevita, Popas Turistic Bucovina.
Cum merge?
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
estera spune:
quote:
Originally posted by dana n.
Fetelor,sunt foarte emotionata!Maine dimineata la 10 are cununia prietena mea cea mai buna.Deabia astept!
Poze cununie:
dana sa-ti traiasca prietena! Casa de piatra si multi ani fericiti!
http://photos.yahoo.com/narcesteh
dana n. spune:
quote:
Originally posted by esteraquote:
Originally posted by dana n.
Poze cununie:
dana sa-ti traiasca prietena! Casa de piatra si multi ani fericiti!
estera
http://photos.yahoo.com/narcesteh
Multumesc!
Poze cununie:
toma_lly spune:
Fetelor, voi v-ati gandit la decoratul masinilor ?
Adica cum putem pune floricele pe masini, altfel decat lipite cu scoci ?
toma_lly
RAMONELLA spune:
SUNT FERICITA!!!!
Sa va povestesc ce am mai facut.Ieri am fost cu mama la salonul Gabriela.Vanzatoarea era putin mai amabila.Eram hotarata sa nu-mi mai inchiriez nici o rochie.Si i-am spus vanzatoarei ca renunt la contract si la rochie.A luat contractul si a taiat nervoasa peste el,scriind anulat.Si i-am spus ca vrem sa alegem alta rochie.Si ma intreaba:la inchiriat sau la cumparat.Si i-am spus ca nu stiu,vreau sa probez mai multe rochii si ma hotarasc pe urma.Vreau sa va spun ca tot rochiile de la inchiriat mi-au atras privirea.Am ales 2 modele din colectia noua.Si am probat prima rochita.Cand m-am vazut in oglinda...asta era...ROCHITA DE MIREASA LA CARE AM VISAT TOATA VIATA.Nu-mi venea sa cred.Parca eram o printesa.Era la fel cum mi-am dorit-o intotdeauna.Si cealalta era frumoasa,dar parca nu era genul meu.Parca ceva nu imi placea la ea.Aceasta noua e superba.E modelul 727,dar e mai superba ca si in poza.Si nu trebuie stramtata foarte mult.Dar ceea ce ma bucura foarte mult,e faptul ca nu a mai fost purtata si pana in 28 mai nu e inchiriata de nimeni!Dupa Pasti mai sunt 3 saptamani si slabe sanse sa mai fie inchiriata,ca cine are nunta peste 3,4 saptamani si-a gasit rochita,nu?
Acum trebuie sa recunosc ca a fost gresala mea ca nu m-am uitat la cealalta rochie in ce stare era,atunci cand am probat-o.E normal ca o rochie ce a fost inchiriata un an de zile sa arate asa.Dar nu e normal sa o mai dea la inchiriat in halul in care este,nu?Eu am fost prea entuziasmata atunci si nu m-am uitat la ea.
ASA CA FETELOR CARE AVETI ROCHIA INCHIRIATA DE LA GABRIELA,MERGETI SI VA UITATI BINE LA EA,SA NU AVETI SURPRIZE INAINTE DE NUNTA!
Ilinca 79 ma bucur ca esti din Cluj.acum suntem 2 miresici din Cluj.Am fost la Amanda,dar mie mi s-a pus pata pe cele de la Gabriela.
BINE CA S-A TERMINAT TOTUL CU BINE!
PUPICI!
RAMON_RAMONEL
katie spune:
[quote]Originally posted by miezure
CAMN,
Ce coincidenta!
Chiar azi am descoperit si eu site-ul gesica si ma intrebam cum or arata trandafirii aceia de 5000 lei buc, daca merg pentru a fi facuti flori de pus in pieptul invitatilor (cu o bucatica de tul si o fundita). Nu stiu insa daca nu cumva sunt prea mari.
De vreme ce tu ai comandat deja spune-mi si mie te rog cum sunt. Merg sa fie facuti floricele de pus in piept?
Pentru ca sunt disperata. Pe Lipscani sunt doar cateva modele, urate si scumpe.Nu mai stiu unde altundeva sa caut flori pentru nuntasi.
Deci?
Poti sa ma ajuti cu un raspuns?
Multumesc!
Eu mi-am luat niste trandafirasi draguti, micuti, crem, cu tull imprejur, si am dat 3.500 pe bucata. Sunt frumosi si foarte finuti. De pe Brezoianu, imediat in stanga din Lipscani, cum ajungi la BNR.
Poate ajutala cautari...