Miresele anului 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumi spune:

Floricika cat te-au costat invitatiile? iar bautura de unde ai luat-o si cat te-a costat ?
Mersic!

Mergi la inceput

Si pe mine ma intereseaza daca este 5000 bucata sau setul, iar trandafirii sunt la bucata sau la set?
dilaural am descoperit ca o sa am nunta in aceeasi zi cu tine, numai ca eu am cununia religioasa la biserica Elefterie.Sper sa avem parte de o zi frumoasa, chiar daca este in toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Bautura mi-o aduce cumnatul meu, pentru ca lucreaza pe tir si o ia de afara. 10 Euro whisky JB la 1 litru, 4 euro martini la 1 litru, si crema de whisky bailys (nu stiu cum se scrie) la 14 euro, parca...Invitatiile m-au costat 25.000 cu tot cu scris. Noi nu suntem sanatosi, oricum. Inainte sa ma ceara in casatorie ne gandeam noi la invitati si ziceam ca daca strangem 50-60 persoane e bine...Si acum am facut 150 de invitatii adica aproximativ 300 de persoane
Noi mizam pe faptul ca jumatate din ei nu vor veni, dar avem obligatia de a le da invitatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by pumi

Si pe mine ma intereseaza daca este 5000 bucata sau setul, iar trandafirii sunt la bucata sau la set?
dilaural am descoperit ca o sa am nunta in aceeasi zi cu tine, numai ca eu am cununia religioasa la biserica Elefterie.Sper sa avem parte de o zi frumoasa, chiar daca este in toamna.

Corect Pumi... ca daca sunt toate la bucata... am facut eu o socoteala ca ajungi cam la 4 mil pentru 150 de persoane numai marturiile...
Si eu am vazut ca esti in aceeasi zi cu mine dar nu esti inca pe listutza. Va fi superba vremea... iti garantez...La ce restaurant fac? Cum stai cu pregatirile?

Mergi la inceput

Super!!!!!!!!!!Important este ca toata lumea sa-si confirme prezenta si sa nu te lase sa ghicesti care va veni si care nu.......

Mergi la inceput

DilauralEu fac la restaurantul Monte Carlo din Cismigiu, asta numai pentru ca nasii sunt prieteni buni cu seful de sala de acolo asa ca am incredere ca totul o sa iasa bine. In afara de restaurant si de biserica nu am facut nimic altceva deocamdata. Am zis ca dupa pasti o sa incep cumparaturile, acum de-abia testez piata, pentru ca lucrez foarte mult si nu o sa am timp sa colind prea mult. Cand o sa ma apuc de pregatiri vreau sa ma duc la fix sau cel putin sa nu umblu prea mult. Noroc ca v-am gasit pe voi care oferiti un asa mare ajutor celor care au nevoie

Mergi la inceput

Pumi, este un Restaurant foarte frumos... n-am mai fost de mult acolo dar sper sa-si fi pastrat faima de demult... Iti doresc sa ai o nunta superba! Si daca ai relatii cu sefu' de sala care el taie si spanzura... n-avea grija!
Nici eu n-am facut prea multe cumparaturi dar parca ma cam trage ata cand le vad pe toate fetele ca si-au luat aproape tot... Nu stiu daca sa mai astept sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Nu stiu de ce nu pot folosi PM...chiar nimeni nu primeste mesaje PM???
As dori si eu niste adrese web sau telefoane pentru cameramani si fotografi....Va multumesc.Claudia

Mergi la inceput

Pai si pe mine ma ispitesc fetele, dar vreau sa astept sa dea caldura sa vedem ce mai apare prin magazine. Problema mare la mine este ca ma razgandesc foarte repede cel putin in privinta hainelor, iar daca apuc sa-mi iau ceva si dupa vad altceva imi pare rau. Asa ca mai bine mai astept. Nu stiu ce sa fac cu concardele daca sa le fac sau nu din flori naturale. Tu ce ma sfatuiesti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pumi

Pai si pe mine ma ispitesc fetele, dar vreau sa astept sa dea caldura sa vedem ce mai apare prin magazine. Problema mare la mine este ca ma razgandesc foarte repede cel putin in privinta hainelor, iar daca apuc sa-mi iau ceva si dupa vad altceva imi pare rau. Asa ca mai bine mai astept. Nu stiu ce sa fac cu concardele daca sa le fac sau nu din flori naturale. Tu ce ma sfatuiesti?

Din cate stiu eu la un moment dat erau discutii pe seama cocardelor naturale cum ca ar pata hainele sau ca se ofilesc. Treaba cu patatul hainelor nu cred ca este reala deoarece s-au gasit metode de a imbraca codita florii in ceva care sa protejeze. Singura problema care ramane este sa gasesti o firma serioasa si buna care sa-ti furnizeze aceste cocarde foarte proaspete.
In legatura cu hainele si la mine este cam la fel... mi-e frica sa nu ma razgandesc...

Mergi la inceput