Miresele anului 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Fetelor sunt fericita
Azi ma duc sa "ridic" cocardele !!!!
Yuppiiii !!!!
Poate gasesc si pantofi de miresica...

toma_lly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Ca veni vorba de soacra,inainte sa mergem la targ vazusem o rochita crem la un magazin,si la targ ma gandeam sa o iau.Pana sa ajungem la standul unde avea rochita crem ,am vazut o diadema aurie si ii spuneam iubitului ca se gasesc si diademe aurii ca sa se asorteze,iar el mi-a spus razand :Sa vezi ca soacra-ta o sa innebuneasca cand aude de crem!"Si eu,ca nesimtita in gura mare,ca sa auda soacra-mea,i-am spus:Ei,na,ca acum ma imbrac cu ce vrea soacra-mea,ma imbrac cu ce vreau eu,ca eu sunt mireasa!Si ajungem la standul unde avea rochita aia crem si nu m-a lasat sa o iau::"Nu,nu,nu o iei pe asta crem!!!Iti iei alba!!!"Pana la urma mi-am luat alba,dar nu pentru ca asa a zis soacra-mea ci pentru ca vazusem una frumoasa.Deci va dati seama cam cum este cu soacrele.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Noi am mai taiat ceva de pe lista: invitatiile, le-am luat. Au iesit foarte frumoase, cardurile de masa la fel si se potrivesc de minune. Am mai luat si cocardele pentru familie (le-am facut la comanda la Picasso sunt la fel ca trandafirasii mei de pe cap-asta am si vrut) Sunt super toate. Acum vrem sa mai luam alcool si costumul lui ginerica.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ca venise vorba de soacre. A mea venise asta vara in spania ca sa ne intelegem cu nunta ca noi nu ne puteam duce in romania.Si zic daca tot este cineva cu mine profit sa ma duc sa probez niste rochii ca sa imi fac o idee si sa imi caute ceva de inchiriat in romania.Ma duc la pronovia.Probez mai multe rochii fara sa intreb pretul si cand gasesc rochita ce imi place, costa doar 1300 de euro.( zic doar pentru ca intamplarea face sa fie un model de Lorenzo Caprille, modistul care i-a facut celebra rochie rosie a printesei de Spania,si mie nu mi se pare asa mult, eu insa nu stiam asta).
Soacra mea sa lesine cand aud pretulsi imi spune ca pot sa imi iau alta rochie nu numai de acest modist ca nu sunt eu viitoarea regina a spaniei.Noroc pe mine ca imi spunea in romaneste si doamnele de acolo nu intelegeau.
Trece ceva timp de cand ma tot uit in internet si nu imi gasesc nimic sa imi placa si nu pot sa o las pe ultima suta de metrii, deoarece plec in romani inainte cu 3 saptamani inainte de nunta, asa ca trebuie sa fac ceva.La care " draga mea soacra"imi spune ca are oprietena care imi poate inchiria o rochie draguta si sa nu imi fac probleme.Si stiti ce am facut:MI-AM CUMPARAT ROCHIA DE AICI .
cE PARERE AVETI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna miresici!
In sfarsit m-am vazut pe listuta
Apropo de soacra mica si soacra mare eu sunt o fericita. Amandoua sunt in provicie si nu le pot vedea daca se streseaza sau nu. Oricum de pregatirile de nunta ne-am ocupat doar noi . Si uneori tare as fi avut nevoie macar de un sfat. Dar am noroc cu acest forum, asa mai vad si eu ce trebuie sa fac.
Am mai taiat de pe lista bauturile alcoolice si paharele pentru miri.

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Foarte frumoasa povestea ta, Olim! In fond este rochita ta si daca nu ti-ai fi gasit aici in Romania una care sa-ti placa, te-ai fi gandit tot timpul la "cum ar fi fost daca ..." Cred ca si eu as fi facut la fel. Eu am dat pe rochita mea cam 680 de euro (e de la Agens Toma), dar soacrei i-am zis ca a costat 15.000.000 pentru ca altfel se imbolnavea de inima rea ... Si asa a facut ochii mari cand a auzit pretul... Noi ne organizam singuri nunta si toate cheltuielile le facem din buzunarul propriu asa ca nu vrem sa nu se amestece cineva, dar de comentat tot se gasesc "unii" sa comenteze ...

Pupici

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Mama si-a facut tinuta de seara, iar soacra-mea e cam secretoasa. Tot o da ca ea nu are bani sa-si cumpere haine noi, dar parca vad surpriza... Oricum soacra-mea e slabuta nu are de ce sa tina cura, iar eu si mama ne cam stresam ca nu mancam seara nica, nica. In cazul nostru mare lucru nu prea au ce sa comenteze ca le-am pus in vedere ca nu ne dorim cine stie ce pareri personale (din partea lor). Pana acum, totul e OK, sa vedem cat de tensionate vor fi pe masura ce se apropie evenimentul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Eu am avut deja un prim conflict pe tema asta;s-au tot uitat pe internet(soacra-mea cu, cumntica mea, care cica mi-e si domnisoara de onoare0 si mi-au aratat cam ce vor sa-si faca.Rochitele, dragutele, de altfel, dar soacra-mea si-a ales o rochita lunga cu corset, peste care vine una din dantela, etc, nu asta conteaza, ci combinatia de culori: vrea rosu cu negru.Urasc combinatia asta, i-am zis ca nu vreau sa-si faca asa...mama a zis ca sunt nebuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaCristina spune:

GATAAAAA, am reusit si eu sa atasez poze sa vedeti:

- modelul de rochie,
- invitatiile, care mai au in plus pe plic o fundita atasat, dar nu se vede in poza.
- genul de buchet care imi place, dar as prefera trandafiri galbeni.

Sper sa va placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

La capitolul mame si soacre...nu ma plang... Nici una nici alta nu s-au bagat in planurile noastre...si-au mai dat ele cu parerea dar in final ziceau: "dar sunt banii vostrii...e nunta voastra...faceti cum vreti voi..."
Cu "socrela" ma inteleg chiar bine...avand in vedere ca ne vedem o data la o suta de ani...... Glumesc, bineinteles...E o femeie ok...si face o cicolata de casa......si niste gogosi...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput